מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

בלונדיס תפוזים ושוקולד לבן

החורף מתקרב וזה בדיוק הזמן לאפות עם תפוזים! קבלו בלונדיס תפוזים ריחניים וטעימים במיוחד, מנוקדים בשברי שוקולד לבן שמוסיפים מתיקות. כל כך קלים להכנה וטעימים ליד כוס תה.
    הוסף למועדפים שלי
    זמן הכנה: שעה
    רמת קושי: קל
    כמות: תבנית 20*20 ס"מ
    0 תגובות
    מצרכים

    לבלונדיס:100 גרם חמאה מומסת
    120 גרם (1/2 כוס) סוכר חום דמררה
    70 גרם (1/3 כוס) סוכר
    2 ביצים
    קורט מלח
    קליפה מגוררת מ-2 תפוזים
    30 מ"ל (2 כפות) מיץ תפוזים
    140 גרם (1 כוס) קמח
    100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס

    לזיגוג:4-5 כפות גדושות מאוד אבקת סוכר
    ½ כפית מים קרים

    לקישוט:קליפת תפוזים

    מכינים את הבלונדיס
    • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
    • בקערה גדולה שמים חמאה מומסת, סוכר חום וסוכר לבן וטורפים במטרפה עד שהתערובת אחידה.
    • מוסיפים ביצים, מלח, קליפה מגוררת ומיץ תפוזים וממשיכים לטרוף עד שאחיד.
    • מנפים פנימה קמח, מוסיפים את השוקולד הלבן הקצוץ, ובעזרת לקקן מערבבים רק עד שהתערובת אחידה לחלוטין.
    • מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים בעזרת פלטה.
    • אופים במשך כ-20-25 דקות או עד שהבלונדיס מזהיבים וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
    • מצננים לחלוטין ופורסים לריבועים בגודל 4*4 ס”מ.
    • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
    • בקערה גדולה שמים חמאה מומסת, סוכר חום וסוכר לבן וטורפים במטרפה עד שהתערובת אחידה.
    • מוסיפים ביצים, מלח, קליפה מגוררת ומיץ תפוזים וממשיכים לטרוף עד שאחיד.
    • מנפים פנימה קמח, מוסיפים את השוקולד הלבן הקצוץ, ובעזרת לקקן מערבבים רק עד שהתערובת אחידה לחלוטין.
    • מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים בעזרת פלטה.
    • אופים במשך כ-20-25 דקות או עד שהבלונדיס מזהיבים וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
    • מצננים לחלוטין ופורסים לריבועים בגודל 4*4 ס”מ.
  • בקערה גדולה שמים חמאה מומסת, סוכר חום וסוכר לבן וטורפים במטרפה עד שהתערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • 2
  • בקערה גדולה שמים חמאה מומסת, סוכר חום וסוכר לבן וטורפים במטרפה עד שהתערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים ביצים, מלח, קליפה מגוררת ומיץ תפוזים וממשיכים לטרוף עד שאחיד.
  • 4
  • מנפים פנימה קמח, מוסיפים את השוקולד הלבן הקצוץ, ובעזרת לקקן מערבבים רק עד שהתערובת אחידה לחלוטין.
  • 5
  • מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים בעזרת פלטה.
  • 6
  • אופים במשך כ-20-25 דקות או עד שהבלונדיס מזהיבים וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
  • 7
  • מצננים לחלוטין ופורסים לריבועים בגודל 4*4 ס”מ.
  • מכינים את הזיגוג ומקשטים
    • בקערה קטנה מערבבים יחד אבקת סוכר ומים עד שמתקבלת תערובת במרקם של טחינה סמיכה. אם התערובת נשארת נוזלית – מוסיפים מעט אבקת סוכר בהדרגה.
    • מעבירים את התערובת לשק זילוף קטן ומזלפים פסים דקים על הבלונדיס.
    • מקשטים בקליפת תפוזים ומגישים.
    • בקערה קטנה מערבבים יחד אבקת סוכר ומים עד שמתקבלת תערובת במרקם של טחינה סמיכה. אם התערובת נשארת נוזלית – מוסיפים מעט אבקת סוכר בהדרגה.
    • מעבירים את התערובת לשק זילוף קטן ומזלפים פסים דקים על הבלונדיס.
    • מקשטים בקליפת תפוזים ומגישים.
  • מעבירים את התערובת לשק זילוף קטן ומזלפים פסים דקים על הבלונדיס.
  • 1
  • בקערה קטנה מערבבים יחד אבקת סוכר ומים עד שמתקבלת תערובת במרקם של טחינה סמיכה. אם התערובת נשארת נוזלית – מוסיפים מעט אבקת סוכר בהדרגה.
  • 2
  • מעבירים את התערובת לשק זילוף קטן ומזלפים פסים דקים על הבלונדיס.
  • 3
  • מקשטים בקליפת תפוזים ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הבלונדיס בכלי סגור במקרר עד שבוע.
    • מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
    • במקום תפוזים אפשר להשתמש בקלמנטינות או כל פרי הדר אחר שאוהבים.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0