אם אתם אוהבים את השילוב בין שוקולד לבננה – הבראוניז האלה הם בדיוק בשבילכם! קוביות פאדג' בראוניז רכות מנוקדות באגוזים ובחתיכות בננה שמוסיפים מרקם מעניין וטעם פשוט נהדר.
מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה:
שעתיים
רמת קושי:
קל
כמות:
תבנית 20*20 ס"מ
אהבתם? אל תשכחו לשתף
6
תגובות
מצרכים
לבראוניז:200 גרם שוקולד מריר 150 גרם חמאה 150 גרם (3/4 כוס) סוכר קורט מלח 3 ביצים L 100 גרם (3/4 כוס) קמח 50 גרם (1/2 כוס) אגוזים קצוצים גס 3 בננות קטנות, חתוכות לקוביות
הנני מסכים כי הפרטים וכל עדכון שלהם שמסרתי ושאמסור ישמרו במאגרי מידע ממוכנים ו/או במאגרי לקוחות של חברות בשטראוס גרופ בע"מ ו/או חברות בת בקבוצה ו/או מי מטעמן (להלן: "שטראוס גרופ").
ידוע לי ומוסכם עלי שהמידע ישמש את שטראוס גרופ לצורך פעילותה ו/או כמאגר דיוור ישיר ו/או לצורך משלוח דבר פרסומת, כהגדרתו בחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב-1982, לרבות מידע על מוצרים, הטבות,
אשר לדעת שטראוס גרופ עשויים לעניין אותי, בין באמצעות פקסימיליה, מערכת חיוג אוטומטי, הודעה אלקטרונית או הודעת מסר קצר, ובין בכל דרך אחרת. אם לא אהיה מעוניין במידע או בפניה כאמור, אוכל להודיע על כך לשטראוס גרופ בכל עת.
אפשר להמיר את הקמח בקורנפלור ולהפוך את זה לגרסה נטולת גלוטן?
כן, אין בעיה – באותה כמות. בהצלחה!
איזה גודל תבנית?
תבנית בגודל 20*20 ס"מ.
יש לי ילד אלרגי לחלב. ואני לא משתמשת במרגרינה. יש אפשרות להמיר בשמן?
כן, אפשר להשתמש ב-1/2 כוס שמן, אבל מרקם הבראוניז ישתנה מעט. בהצלחה!