אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

בראוניז בננות ואגוזים

אם אתם אוהבים את השילוב בין שוקולד לבננה – הבראוניז האלה הם בדיוק בשבילכם! קוביות פאדג' בראוניז רכות מנוקדות באגוזים ובחתיכות בננה שמוסיפים מרקם מעניין וטעם פשוט נהדר.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית 20*20 ס"מ
6 תגובות
מצרכים

לבראוניז:200 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
קורט מלח
3 ביצים L
100 גרם (3/4 כוס) קמח
50 גרם (1/2 כוס) אגוזים קצוצים גס
3 בננות קטנות, חתוכות לקוביות

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים סוכר ומלח וטורפים עד שהם נטמעים בתערובת.
  • מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך טריפה בין הוספה להוספה.
  • מוסיפים את הקמח והאגוזים הקצוצים ומערבבים רק עד שאחיד.
  • מוסיפים את הבננות החתוכות ומערבבים עד שהן מתפזרות באופן שווה בתערובת.
  • יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • אופים במשך 18-25 דקות או עד שהבראוני מתייצב בשוליים, אך עדיין מעט רך במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים סוכר ומלח וטורפים עד שהם נטמעים בתערובת.
  • מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך טריפה בין הוספה להוספה.
  • מוסיפים את הקמח והאגוזים הקצוצים ומערבבים רק עד שאחיד.
  • מוסיפים את הבננות החתוכות ומערבבים עד שהן מתפזרות באופן שווה בתערובת.
  • יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • אופים במשך 18-25 דקות או עד שהבראוני מתייצב בשוליים, אך עדיין מעט רך במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • 2
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים סוכר ומלח וטורפים עד שהם נטמעים בתערובת.
  • 4
  • מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך טריפה בין הוספה להוספה.
  • 5
  • מוסיפים את הקמח והאגוזים הקצוצים ומערבבים רק עד שאחיד.
  • 6
  • מוסיפים את הבננות החתוכות ומערבבים עד שהן מתפזרות באופן שווה בתערובת.
  • 7
  • יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • 8
  • אופים במשך 18-25 דקות או עד שהבראוני מתייצב בשוליים, אך עדיין מעט רך במרכז.
  • 9
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הבראוניז בקופסה אטומה במקרר עד 5-6 ימים. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של אגוזים שאוהבים.
    • חשוב לא לותר על המלח משום שהוא מדגיש את טעם השוקולד ומאזן את המתיקות.
    6 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar שירן הגיב:

      אפשר להמיר את הקמח בקורנפלור ולהפוך את זה לגרסה נטולת גלוטן?

    2. Avatar חגית הגיב:

      איזה גודל תבנית?

    3. Avatar אור הגיב:

      יש לי ילד אלרגי לחלב. ואני לא משתמשת במרגרינה. יש אפשרות להמיר בשמן?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        כן, אפשר להשתמש ב-1/2 כוס שמן, אבל מרקם הבראוניז ישתנה מעט. בהצלחה!

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0