אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

בראוניז ללא אפייה

רוצים להכין בראוניז ללא אפייה? בלי להפעיל תנור תקבלו בראוניז ללא אפייה שוקולדיים בטירוף, רכים, נמסים בפה ופאדג'יים במיוחד שאף אחד לא יאמין שהם לא אפויים! עם מרקם רך ושוקולדי במיוחד וציפוי שוקולד דקיק ומבריק מתקבלים בראוניז ללא אפייה פשוט מושלמים.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ
19 תגובות
מצרכים

לבראוניז:8-10 תמרים מגולענים
150 גרם (כוס וחצי) אגוזי מלך
60 גרם (6 כפות) אבקת קקאו
30 מ"ל (2 כפות) מים
קורט מלח

לציפוי שוקולד:100 גרם שוקולד מריר עלית
20 גרם (1 כף) שמן קוקוס

אופן ההכנה:
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים תמרים, אגוזים, אבקת קקאו, מים ומלח עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  • מעבירים את העיסה לתבנית ומהדקים היטב ליצירה שכבה אחידה בעזרת הידיים..
  • מקפיאים למשך כשעה.
  • ציפוי שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה קטנה.
  • מוסיפים שמן קוקוס וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
  • יוצקים את הציפוי על גבי הבראוניז ומצננים במשך כשעה במקרר להתייצבות.
  • חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים תמרים, אגוזים, אבקת קקאו, מים ומלח עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  • מעבירים את העיסה לתבנית ומהדקים היטב ליצירה שכבה אחידה בעזרת הידיים..
  • מקפיאים למשך כשעה.
  • ציפוי שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה קטנה.
  • מוסיפים שמן קוקוס וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
  • יוצקים את הציפוי על גבי הבראוניז ומצננים במשך כשעה במקרר להתייצבות.
  • חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.
  • מעבירים את העיסה לתבנית ומהדקים היטב ליצירה שכבה אחידה בעזרת הידיים..
  • 1
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים תמרים, אגוזים, אבקת קקאו, מים ומלח עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  • 2
  • מעבירים את העיסה לתבנית ומהדקים היטב ליצירה שכבה אחידה בעזרת הידיים..
  • 3
  • מקפיאים למשך כשעה.
  • 4
  • ציפוי שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה קטנה.
  • 5
  • מוסיפים שמן קוקוס וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
  • 6
  • יוצקים את הציפוי על גבי הבראוניז ומצננים במשך כשעה במקרר להתייצבות.
  • 7
  • חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הבראוניז בכלי סגור עד שבוע במקרר.
    • אפשר להשתמש בכל סוג אגוזים שאוהבים במקום אגוזי מלך.
    • אפשר להקפיא את הבראוניז עד חודש.
    19 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar עדנה הגיב:

      הכנתי על שקדים, יצא קצת יבש. הקקאו השתלט על הטעם. מה אפשר לשים במקום 2 כפות מים. האם זה מספיק נוזל?

    2. Avatar ישי הגיב:

      זה ללא גלוטן?

    3. Avatar תמר הגיב:

      אפשר שמן אגוזים?

    4. Avatar תמר הגיב:

      איזה תבנית צריך?

    5. Avatar איילה הגיב:

      זה נראה טעים, עוד לא ניסיתי 🙂

    6. Avatar לירון הגיב:

      אפשר שמן חמניות?

    7. Avatar פנינה הגיב:

      מכינה כל הזמן יוצא מדהים את האגוזים אני מחליפה לאגוזי פקאן או שקדים בגלל אלרגיה ואת השוקולד שמעל אני מחליפה בכף קקאו עם כף מיפל ומוסיפה את כף שמן הקוקוס

    8. Avatar שירה מלכה הגיב:

      במה אפשר להחליף את השמן קוקוס בבקשה?

    9. Avatar סימה הגיב:

      אפדר לעשות בלי תמרים?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי סימה, לא מומלץ להכין בלי תמרים, לא יהיה מה שיחזיק את התערובת.

    10. Avatar שוש הגיב:

      ממליצה להכין מהתחתית כדורי תמרים מעולים!

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0