אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

בראוניז מושלמים עם מוס שוקולד

מחפשים בראוניז מושלמים? מצאתם! בסיס בראוניז פאדג' נמסים בפה עם שכבת מוס שוקולד שמכינים בקלי קלות. קוביות מושלמות של שוקולד.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית 20*20 ס"מ
15 תגובות
מצרכים

לבראוניז:1 חפיסה (200 גרם) שוקולד מריר מעולה לאפייה 64% מוצקי קקאו
150 גרם חמאה
200 גרם (כוס) סוכר
3 ביצים
רבע כפית מלח
100 גרם (3/4 כוס) קמח

למוס שוקולד:1/2 חפיסה (100 גרם) שוקולד מריר מעולה לאפייה 64% מוצקי קקאו
כוס שמנת להקצפה, קרה מאוד

לקישוט:אבקת קקאו

בראוניז:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים סוכר וטורפים עד שהוא נטמע בתערובת.
  • מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה, תוך טריפה בין הוספה להוספה.
  • מוסיפים מלח וקמח וטורפים רק עד שאחיד.
  • יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • אופים במשך 18-22 דקות, או עד שקצוות העוגה מתייצבים, אך החלק המרכזי עדיין מעט רוטט.
  • מצננים בטמפרטורת החדר.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים סוכר וטורפים עד שהוא נטמע בתערובת.
  • מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה, תוך טריפה בין הוספה להוספה.
  • מוסיפים מלח וקמח וטורפים רק עד שאחיד.
  • יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • אופים במשך 18-22 דקות, או עד שקצוות העוגה מתייצבים, אך החלק המרכזי עדיין מעט רוטט.
  • מצננים בטמפרטורת החדר.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • 2
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים סוכר וטורפים עד שהוא נטמע בתערובת.
  • 4
  • מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה, תוך טריפה בין הוספה להוספה.
  • 5
  • מוסיפים מלח וקמח וטורפים רק עד שאחיד.
  • 6
  • יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • 7
  • אופים במשך 18-22 דקות, או עד שקצוות העוגה מתייצבים, אך החלק המרכזי עדיין מעט רוטט.
  • 8
  • מצננים בטמפרטורת החדר.
  • מוס שוקולד:
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממסים במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד המסה מוחלטת.
    • בקערת מיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה מאוד.
    • מוסיפים 1-2 כפות קצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
    • מוסיפים את תערובת השוקולד ליתרת הקצפת ומקפלים בעדינות ובזריזות עד שמתקבל מוס אחיד.
    • יוצקים את המוס על גבי הבראוניז האפויים. מיישרים את החלק העליון.
    • מקפיאים למשך כשעה להתייצבות.
    • חותכים לקוביות ומקשטים באבקת קקאו.
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממסים במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד המסה מוחלטת.
    • בקערת מיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה מאוד.
    • מוסיפים 1-2 כפות קצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
    • מוסיפים את תערובת השוקולד ליתרת הקצפת ומקפלים בעדינות ובזריזות עד שמתקבל מוס אחיד.
    • יוצקים את המוס על גבי הבראוניז האפויים. מיישרים את החלק העליון.
    • מקפיאים למשך כשעה להתייצבות.
    • חותכים לקוביות ומקשטים באבקת קקאו.
  • בקערת מיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה מאוד.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממסים במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד המסה מוחלטת.
  • 2
  • בקערת מיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה מאוד.
  • 3
  • מוסיפים 1-2 כפות קצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
  • 4
  • מוסיפים את תערובת השוקולד ליתרת הקצפת ומקפלים בעדינות ובזריזות עד שמתקבל מוס אחיד.
  • 5
  • יוצקים את המוס על גבי הבראוניז האפויים. מיישרים את החלק העליון.
  • 6
  • מקפיאים למשך כשעה להתייצבות.
  • 7
  • חותכים לקוביות ומקשטים באבקת קקאו.
  • הטיפ שלנו
    • הבראוניז נשמרים בכלי סגור במקרר עד שבוע. אפשר להקפיא עד חודש.
    • את אבקת הקקאו מומלץ להוסיף בהגשה.
    15 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar אנונימי הגיב:

      עוגה מעולההההההנ

    2. Avatar האופה הגיב:

      שלום, אין לי תבנית 20 על 20 אז רציתי לשאול אם אוכל להכין עוגה זו בתבנית אחרת ואם כן איזו מידה???

    3. Avatar אליהו הגיב:

      היי האם המתכון מתאים לתבנית אפייה בקוטר 20 ס"מ????

    4. Avatar שירה הגיב:

      אם אפשא להסביר שוב איך מחליפים לפרווה

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי שירה,
        לגרסה פרווה את יכולה להחליף את החמאה בשמן קוקוס ואת השמנת בשמנת צמחית.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    5. Avatar נעמי הגיב:

      יצא מדהים – הכנתי בגרסת פרווה

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        אנחנו ממש שמחים לשמוע, נשמח גם לשתף את התוצאה בדף החדש שלנו באינסטגרם, מוזמנת לשתף ולתייג אותנו regamatok_elite@

    6. Avatar איתמר הגיב:

      אחרי שממיסים את השוקולד והחמאה בבראוניז והמוס מורידים מהגז?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי איתמר,
        כן אחרי ההמסה מורידים מהגז ומוסיפים את שאר המרכיבים, בהצלחה (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    7. Avatar יקיר הגיב:

      את החמאה אפשר להחליף בתחליף פרווה?
      כנל לגבי השמנת?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי יקיר,
        כן אתה יכול להחליף את החמאה בשמן קוקוס ואת השמנת בשמנת צמחית.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה.

    8. Avatar אושרית הגיב:

      איזה תבנית משתמשים?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי אושרית,
        משתמשים בתבנית 20*20 ס"מ, בהצלחה (:
        שאלות נוספות את מוזמנת לכתוב לנו לוואטסאפ (הכפתור בצד שמאל למטה), המענה שם מהיר יותר (:

    9. Avatar מאיה הגיב:

      כן אבל לא תקבלי את אותו הטעם יש בסופרים שוקולד 60 וגם של 70 אחוז

    10. Avatar אלמונית הגיב:

      אפשר עם שוקולד רגיל של 44 אחוז מוצקי קקאוו?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0