אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

בראוניז עם פסק זמן ואגוזי לוז

מתכון מושלם לבראוניז שוקולדיים ופאדג'ים עם צ'אנקים של פסק זמן ואגוזי לוז - חגיגה משגעת של טעמים ומרקמים. מי היה מאמין שאפילו לא צריך מיקסר, רק לערבב הכל בקערה ולתנור!
  • צילום: אפיק גבאי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ
2 תגובות
מצרכים

מצרכים לתבנית מרובעת בגודל 20*20:220 גרם שוקולד מריר עלית
150 גרם חמאה
3/4 כוס (150 גרם) סוכר
1/2 כפית מלח
2 ביצים בגודל L
3/4 כוס (105 גרם) קמח
1 כף (10 גרם) אבקת קקאו
3 פסק זמן קלאסי או בלונדי עלית, קצוץ גס
3/4 כוס אגוזי לוז קצוצים

הוראות הכנה:
  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  • בקערה גדולה ממיסים את השוקולד המריר והחמאה.
  • מוסיפים פנימה את הסוכר והמלח וטורפים לאיחוד. מוספים את הביצים תוך כדי טריפה. מנפים פנימה את הקמח ואבקת הקקאו ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת כמעט אחידה.
  • מקפלים פנימה את חתיכות הפסק זמן ומערבבים עד לאיחודם.
  • מוזגים את הבלילה לתבנית ומפזרים מעל את אגוזי הלוז הקצוצים.
  • אופים כ- 20-30 דקות, עד שהבראוניז מתייצבים בשוליים אך עדיין מעט רכים במרכז.
  • מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר.
  • מסירים את השולים (חצי ס"מ מכל צד), פורסים לריבועים ומגישים.
  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  • בקערה גדולה ממיסים את השוקולד המריר והחמאה.
  • מוסיפים פנימה את הסוכר והמלח וטורפים לאיחוד. מוספים את הביצים תוך כדי טריפה. מנפים פנימה את הקמח ואבקת הקקאו ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת כמעט אחידה.
  • מקפלים פנימה את חתיכות הפסק זמן ומערבבים עד לאיחודם.
  • מוזגים את הבלילה לתבנית ומפזרים מעל את אגוזי הלוז הקצוצים.
  • אופים כ- 20-30 דקות, עד שהבראוניז מתייצבים בשוליים אך עדיין מעט רכים במרכז.
  • מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר.
  • מסירים את השולים (חצי ס"מ מכל צד), פורסים לריבועים ומגישים.
  • בקערה גדולה ממיסים את השוקולד המריר והחמאה.
  • 1
  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  • 2
  • בקערה גדולה ממיסים את השוקולד המריר והחמאה.
  • 3
  • מוסיפים פנימה את הסוכר והמלח וטורפים לאיחוד. מוספים את הביצים תוך כדי טריפה. מנפים פנימה את הקמח ואבקת הקקאו ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת כמעט אחידה.
  • 4
  • מקפלים פנימה את חתיכות הפסק זמן ומערבבים עד לאיחודם.
  • 5
  • מוזגים את הבלילה לתבנית ומפזרים מעל את אגוזי הלוז הקצוצים.
  • 6
  • אופים כ- 20-30 דקות, עד שהבראוניז מתייצבים בשוליים אך עדיין מעט רכים במרכז.
  • 7
  • מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר.
  • 8
  • מסירים את השולים (חצי ס"מ מכל צד), פורסים לריבועים ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הבראוניז בכלי סגור עד 3-4 ימים.
    • אפשר להקפיא את הבראוניז המוכנים עד חודש בקופסה אטומה.
    • מומלץ להגיש את הבראוניז חמימים או בטמפרטורת החדר.
    2 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      העוגה לא מוצלחת, על אף השימוש בפסק זמן. הללו נרכשו במיוחד לכבוד העוגה. אצלנו חובבים שוקולד, וגם בנזוגי וגם ילדיי לא אהבו ואמרו שהבראוניז האחרים שאני מכינה טובים הרבה יותר. מאכזב. הקקאו הופך את העוגה לכהה יתר על המידה. חסר קמח. כנראה שגם חסרה ביצה כי העוגה מתפוררת. בקיצור, מציעה לא להכין.

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי, מצטערים לשמוע שלא הצליח לך, המתכון נוסה והוכן כמה וכמה פעמים. אין כאן בעיה של קמח (ניתן להכין בראוניז גם ללא קמח) ויש קקאו שמתפקד גם כקמח ומוסיף גם טעם שוקולדי. יתכן והקקאו בו השתמשת היה פחות מוצלח ומומלץ לנסות עם קקאו אחר פחות מריר.

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0