אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

גלידה ביתית ב-2 מצרכים

הקיץ כבר כאן וזה בדיוק הזמן להתרענן עם גלידה ביתית בקלי קלות. המתכון הבא הוא אחד מהמתכונים הכי בסיסיים של גלידה ביתית, עם שלוש אפשרויות לשדרוגים בטעמים שונים – גלידת שוקולד ביתית, גלידת חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס וגלידה שוקולד לבן וקוקוס. פינוק צונן וטעים במיוחד לימים החמים שגם הילדים ישמחו להכין!
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: 3 שעות (כולל הקפאה)
רמת קושי: קל
כמות: 1 ליטר גלידה
54 תגובות
מצרכים

לגלידה בסיסית:500 מ"ל (2 מכלים) שמנת מתוקה, קרה מאוד
400 גרם (1 פחית) חלב מרוכז ממותק

לגלידת שוקולד:2 כפות אבקת קקאו
100 גרם שוקולד קצוץ דק מאוד (מריר או חלב)

לגלידת חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס:2 כפות חמאת בוטנים חלקה
100 גרם שוקולד קצוץ דק מאוד (מריר או חלב)
100 גרם בוטנים קלויים, לא מלוחים, קצוצים דק מאוד

לגלידת שוקולד לבן וקוקוס:100 גרם שוקולד לבן קצוץ דק מאוד
100 גרם קוקוס טחון

אופן ההכנה:
  • בקערה מקציפים שמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • מוסיפים פנימה חלב מרוכז ומערבבים בעדינות עם מרית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • לגלידת שוקולד – מוסיפים פנימה אבקת קקאו ושוקולד קצוץ ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • לגלידת חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס – מוסיפים פנימה חמאת בוטנים, שוקולד קצוץ ובוטנים ומערבבים בעדינות עד לפיזור אחיד של התוספות.
  • לגלידת שוקולד לבן וקוקוס: מוסיפים פנימה שוקולד לבן וקוקוס ומערבבים בעדינות עד לפיזור אחיד של התוספות.
  • מקפיאים את הגלידה במשך לפחות 3 שעות ומגישים.
  • בקערה מקציפים שמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • מוסיפים פנימה חלב מרוכז ומערבבים בעדינות עם מרית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • לגלידת שוקולד – מוסיפים פנימה אבקת קקאו ושוקולד קצוץ ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • לגלידת חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס – מוסיפים פנימה חמאת בוטנים, שוקולד קצוץ ובוטנים ומערבבים בעדינות עד לפיזור אחיד של התוספות.
  • לגלידת שוקולד לבן וקוקוס: מוסיפים פנימה שוקולד לבן וקוקוס ומערבבים בעדינות עד לפיזור אחיד של התוספות.
  • מקפיאים את הגלידה במשך לפחות 3 שעות ומגישים.
  • מוסיפים פנימה חלב מרוכז ומערבבים בעדינות עם מרית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 1
  • בקערה מקציפים שמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • 2
  • מוסיפים פנימה חלב מרוכז ומערבבים בעדינות עם מרית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 3
  • לגלידת שוקולד – מוסיפים פנימה אבקת קקאו ושוקולד קצוץ ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 4
  • לגלידת חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס – מוסיפים פנימה חמאת בוטנים, שוקולד קצוץ ובוטנים ומערבבים בעדינות עד לפיזור אחיד של התוספות.
  • 5
  • לגלידת שוקולד לבן וקוקוס: מוסיפים פנימה שוקולד לבן וקוקוס ומערבבים בעדינות עד לפיזור אחיד של התוספות.
  • 6
  • מקפיאים את הגלידה במשך לפחות 3 שעות ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הגלידה בהקפאה עד חודש וחצי.
    • אפשר להגיש עם רוטב שוקולד חם לקבלת סאנדיי שוקולד ביתי.
    • אפשר לגוון בתוספות לפי הטעם האישי.
    54 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar מעיין הגיב:

      היי, מה עליי להוסיף כדי לקבל גלידת קפה ובאילו מינונים?

    2. Avatar הדס הגיב:

      איך משיגים חלב כזה לבסיס והאם אפשר להכין גם בטעםנריבת חלב?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי הדס,
        חלב מרוכז ניתן למצוא בכל סופר, וכן אפשר להכין את הגלידה עם ריבת חלב, לאחר ערבוב אחיד של החלב המרוכז לתוך התערובת, אפשר להוסיף ריבת חלב ולערבב.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    3. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      היי הגלידה טעימה?

    4. Avatar שגית לב ארי הגיב:

      מה אפשר להוסיף לטעם וניל ווניל עם עוגיות

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי שגית,
        לטעם וניל עוגיות את מוסיפה תמצית וניל איכותית ושברי עוגיות שאת אוהבת, בהצלחה (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    5. Avatar קריו הגיב:

      איך אני עושה גלידה צמחית למי שאלרגי לחלב

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי,
        במתכון הזה, החלב המרוכז הוא שנותן את המרקם של הגלידה ולכן לא ניתן להחליף אותו לגרסה צמחית
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    6. Avatar אביב הגיב:

      איך אפשר לעשות פונצ בננה..?

    7. Avatar מירי הגיב:

      ניתן להחליף קקאו בשוקולית? יהיה מתוק מדי?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי מירי,
        כן אפשר ואם את רוצה שלא יהיה מתוק מדיי את יכולה להוסיף עוד מיכל של שמנת מתוקה 250 מ"ל, בהצלחה(:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    8. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      נראה מתכון מעולה!האם כמות של כל אחד הטעמים זה עבור כל הגלידת בסיס? או שיש לחלק את גלידת הבסיס ל 3 ואז להוסיף לכל 1/3 את הכמות של הטעמים?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        הטעמים הם עבור כל גלידת הבסיס.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    9. Avatar ויקה הגיב:

      כיצד ניתן לשלב בגלידה אלכוהול (בעיקר מתעניינת בתוספת ליקר כלשהו)?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי ויקה,
        ליקרים קופאים ולכן מומלץ לשים רק כמה כפות בודדות על מנת לא לפגוע במרקם של הגלידה.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    10. Avatar קארין הגיב:

      יש אופציה להכין גלידה עם פרי או כמו סורבה?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי קארין,
        אין בעיה להוסיף פירות לגלידה, אפשר חתוכים לקוביות קטנות או לטחון אותם עם מעט שמנת מתוקה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0