אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

גלידת בלונדי וקרמל מלוח הכי קלה להכנה

גלידת וניל ביתית, בלי מכונת גלידה בתוספת שוקולד בלונדי וקרמל מלוח, המרקם והטעם שלה כל כך משגעים, והיא כל כך קלה להכנה שלא תפסיקו להכין אותה
  • מתכון, צילום וסטיילינג: יונית צוקרמן
זמן הכנה: 8 שעות (כולל הקפאה)
רמת קושי: קל
כמות: 1 ליטר גלידה
0 תגובות
מצרכים

לגלידה בסיסית:500 מ"ל (2 מכלים) שמנת מתוקה
400 גרם (1 פחית) חלב מרוכז
כפית תמצית וניל

תוספות:100 גרם (חפיסה) שוקולד בלונדי קוקוס קלוי עלית
50 גרם (חצי חפיסה) שוקולד בלונדי קרמל ומלח עלית
4 ביסקוויטים שוקולד עד חצות עלית

לרוטב קרמל מלוח (אופציונלי):1/2 כוס (125 מ"ל) שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
50 גרם חמאה
50 גרם שוקולד בלונדי קרמל ומלח עלית

לגלידת וניל ובלונדי
  • מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה
  • מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הוניל ומקציפים במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.
  • קוצצים את התוספות גס, מוסיפים לגלידה ומערבבים בעדינות עד לפיזור אחיד של התוספות
  • אם הכנתם רוטב קרמל (מתכון בשלב הבא) מערבבים גם אותו לתוך הגלידה בעזרת קיסם
  • מעבירים את הגלידה לתבנית או למיכל ומכניסים למקפיא למשך הלילה
  • מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה
  • מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הוניל ומקציפים במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.
  • קוצצים את התוספות גס, מוסיפים לגלידה ומערבבים בעדינות עד לפיזור אחיד של התוספות
  • אם הכנתם רוטב קרמל (מתכון בשלב הבא) מערבבים גם אותו לתוך הגלידה בעזרת קיסם
  • מעבירים את הגלידה לתבנית או למיכל ומכניסים למקפיא למשך הלילה
  • מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הוניל ומקציפים במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.
  • 1
  • מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה
  • 2
  • מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הוניל ומקציפים במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.
  • 3
  • קוצצים את התוספות גס, מוסיפים לגלידה ומערבבים בעדינות עד לפיזור אחיד של התוספות
  • 4
  • אם הכנתם רוטב קרמל (מתכון בשלב הבא) מערבבים גם אותו לתוך הגלידה בעזרת קיסם
  • 5
  • מעבירים את הגלידה לתבנית או למיכל ומכניסים למקפיא למשך הלילה
  • 5
    גלידת בלונדי וקרמל מלוח הכי קלה להכנה
    לרוטב קרמל מלוח
    • שמים את כל המצרכים במחבת על אש בינונית
    • מערבבים הכל ומבשלים 2-4 דקות
    • מורידים מהאש ומקררים.
    • שמים את כל המצרכים במחבת על אש בינונית
    • מערבבים הכל ומבשלים 2-4 דקות
    • מורידים מהאש ומקררים.
  • מערבבים הכל ומבשלים 2-4 דקות
  • 1
  • שמים את כל המצרכים במחבת על אש בינונית
  • 2
  • מערבבים הכל ומבשלים 2-4 דקות
  • 3
  • מורידים מהאש ומקררים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הגלידה בהקפאה עד חודש וחצי.
    • אפשר לגוון בתוספות לפי הטעם האישי.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0