אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

גרנולה ביתית עם הפתעות, סילאן ושוקולד

גרנולה ביתית ממכרת של אגוזים, פירות יבשים ושוקולד צ'יפס. גרנולה נהדרת שאפשר לשלב כתוספת קראנצ'ית ליוגורט או כנשנוש קליל במהלך היום
  • צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*20
ללא גלוטן
פרווה
טבעוני
0 תגובות

אחרי שתכינו את הגרנולה הביתית המעולה הזאת פעם אחת, תהיה לכם קבוע צנצנת גרנולה על השיש במטבח. כי איזה כיף זה שהיא תמיד מחכה שם כדי שתוסיפו אותה ליוגורט, או סתם לנשנוש תוצרת בית כשמתחשק פינוק מתוק.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

ואם אהבתם את המתכון הזה, בטוח תאהבו את הכדורי אנרגיה הנהדרים האלו.

מצרכים

1 ו-1/2 כוסות שיבולת שועל
1/4 כוס שוקולד צ'יפס עלית
1/4 כוס גרעיני דלעת
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
1/4 כוס חמוציות מיובשות
1/4 כוס משמשים מיובשים או כל פרי מיובש אחר שאוהבים
1/4 כוס שמן קוקוס
1/4 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס סילאן טבעי יד מרדכי

אופן ההכנה:
  • קוצצים את המשמשים לקוביות קטנות.
  • מערבבים בקערה את כל המצרכים פרט לשמן הקוקוס, טחינה וסילאן.
  • בסיר קטן שמים שמן קוקוס, טחינה וסילאן ומחממים. מערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה (בערך 5 דקות). מוזגים מעל תערובת היבשים ומערבבים.
  • מעבירים את התערובת לתבנית ודוחסים היטב עם תחתית כוס.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב מעט.
  • חותכים לצ'אנקים בגודל הרצוי. מצננים ורק אז מעבירים לקופסה סגורה.
  • קוצצים את המשמשים לקוביות קטנות.
  • מערבבים בקערה את כל המצרכים פרט לשמן הקוקוס, טחינה וסילאן.
  • בסיר קטן שמים שמן קוקוס, טחינה וסילאן ומחממים. מערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה (בערך 5 דקות). מוזגים מעל תערובת היבשים ומערבבים.
  • מעבירים את התערובת לתבנית ודוחסים היטב עם תחתית כוס.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב מעט.
  • חותכים לצ'אנקים בגודל הרצוי. מצננים ורק אז מעבירים לקופסה סגורה.
  • מערבבים בקערה את כל המצרכים פרט לשמן הקוקוס, טחינה וסילאן.
  • 1
  • קוצצים את המשמשים לקוביות קטנות.
  • 2
  • מערבבים בקערה את כל המצרכים פרט לשמן הקוקוס, טחינה וסילאן.
  • 3
  • בסיר קטן שמים שמן קוקוס, טחינה וסילאן ומחממים. מערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה (בערך 5 דקות). מוזגים מעל תערובת היבשים ומערבבים.
  • 4
  • מעבירים את התערובת לתבנית ודוחסים היטב עם תחתית כוס.
  • 5
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב מעט.
  • 6
  • חותכים לצ'אנקים בגודל הרצוי. מצננים ורק אז מעבירים לקופסה סגורה.
  • 6
    גרנולה ביתית עם הפתעות, סילאן ושוקולד
    הטיפ שלנו
    • לגרסה ללא גלוטן יש להשתמש בשיבולת שועל ללא גלוטן
    • רוצים סילאן טבעי עד הבית? לחצו כאן.
    0 תגובות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0