אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

חטיף שוקולד ואגוזים ב-4 מצרכים ללא אפייה

מחפשים ממתק טעים וקל להכנה שגם הילדים ישמחו להכין? מצאתם! חטיף שוקולד ואגוזים שמכינים מ-4 מצרכים בלבד ובקלי קלות. בלי אפייה, ממצרכים זמינים והוא אפילו טבעוני.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
ללא גלוטן
פרווה
טבעוני
17 תגובות
מצרכים

לחטיף שוקולד:200 גרם שוקולד מריר עלית
240 גרם (1 כוס) טחינה גולמית או חמאת בוטנים טבעית
קורט מלח
200 גרם אגוזים קלויים, קצוצים גס מאוד (כל סוג שאוהבים)

אופן ההכנה:
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים טחינה או חמאת בוטנים וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים מלח ואגוזים ומערבבים עד שאחיד.
  • יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • מקפיאים למשך כשעה להתייצבות.
  • חותכים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ ומגישים.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים טחינה או חמאת בוטנים וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים מלח ואגוזים ומערבבים עד שאחיד.
  • יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • מקפיאים למשך כשעה להתייצבות.
  • חותכים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ ומגישים.
  • מוסיפים טחינה או חמאת בוטנים וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • מוסיפים טחינה או חמאת בוטנים וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים מלח ואגוזים ומערבבים עד שאחיד.
  • 4
  • יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • 5
  • מקפיאים למשך כשעה להתייצבות.
  • 6
  • חותכים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את החטיפים בכלי סגור במקרר עד שבועיים.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של אגוזים שאוהבים.
    • אם רוצים, אפשר להוסיף גם פירות יבשים, שומשום או קוקוס לתערובת.
    • אפשר להקפיא את החטיפים עד חודשיים בכלי אטום.
    17 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar שירי הגיב:

      הכנתי ויצא טעיםםם בטרוף חילקתי לתבנית שקעים קטנה

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        אנחנו ממש שמחים לשמוע, נשמח גם לשתף את התוצאה בדף החדש שלנו באינסטגרם, מוזמנת לשתף ולתייג אותנו regamatok_elite@

    2. Avatar אופירה הגיב:

      אני רוצה לנסות מחר…מקווה שייצא טעים כמו שזה נשמע

    3. Avatar אתי אברהם הגיב:

      אפשר שמנת מתוקה.במקום טחינה.או גם אפשר חלב מרוכז.

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי אתי,
        כן, אפשר להחליף ב-200 מ"ל שמנת מתוקה.
        שאלות נוספות את מוזמנת לכתוב לנו לוואטסאפ (הכפתור בצד שמאל למטה), המענה שם מהיר יותר (:

    4. Avatar תהילה הגיב:

      במה אפשר להחליף את הטחינה ??חוץ מחמאת בוטנים..

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי תהילה,
        אפשר להחליף את הטחינה ב-200 מ"ל שמנת מתוקה.
        שאלות נוספות את מוזמנת לכתוב לנו לוואטסאפ (הכפתור בצד שמאל למטה), המענה שם מהיר יותר (:

    5. Avatar שושי הגיב:

      צריך לאכסן במקפיא תמיד כדיי שלא ינמס?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        אפשר לאחסן גם בכלי סגור במקרר עד שבועיים.
        שאלות נוספות את מוזמנת לכתוב לנו לוואטסאפ (הכפתור בצד שמאל למטה), המענה שם מהיר יותר (:

    6. Avatar ענת הגיב:

      נשמע טעים..תודה

    7. Avatar אודליה הגיב:

      תערבבי שוקולד חלב ומריר ותקפיאי
      לאחר הקפאה תפרסי
      יוצא מעולה

    8. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      Last Pesach there was no Badatz kosher lPesach chocolate in Ramat Beit Shemsesh Will there be any this coming Peasach? It was missed in our house

    9. Avatar לי הגיב:

      באיזה גודל תבנית?

    10. Avatar נטלי הגיב:

      אפשר עם שוקולד חלב במקום מריר?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0