אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

חטיף שוקולד ואגוזים ב-4 מצרכים ללא אפייה

מחפשים ממתק טעים וקל להכנה שגם הילדים ישמחו להכין? מצאתם! חטיף שוקולד ואגוזים שמכינים מ-4 מצרכים בלבד ובקלי קלות. בלי אפייה, ממצרכים זמינים והוא אפילו טבעוני.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
ללא גלוטן
פרווה
טבעוני
20 תגובות
מצרכים

לחטיף שוקולד:200 גרם שוקולד מריר עלית
240 גרם (1 כוס) טחינה גולמית או חמאת בוטנים טבעית
קורט מלח
200 גרם אגוזים קלויים, קצוצים גס מאוד (כל סוג שאוהבים)

אופן ההכנה:
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים טחינה או חמאת בוטנים וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים מלח ואגוזים ומערבבים עד שאחיד.
  • יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • מקפיאים למשך כשעה להתייצבות.
  • חותכים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ ומגישים.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים טחינה או חמאת בוטנים וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים מלח ואגוזים ומערבבים עד שאחיד.
  • יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • מקפיאים למשך כשעה להתייצבות.
  • חותכים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ ומגישים.
  • מוסיפים טחינה או חמאת בוטנים וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • מוסיפים טחינה או חמאת בוטנים וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים מלח ואגוזים ומערבבים עד שאחיד.
  • 4
  • יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • 5
  • מקפיאים למשך כשעה להתייצבות.
  • 6
  • חותכים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את החטיפים בכלי סגור במקרר עד שבועיים.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של אגוזים שאוהבים.
    • אם רוצים, אפשר להוסיף גם פירות יבשים, שומשום או קוקוס לתערובת.
    • אפשר להקפיא את החטיפים עד חודשיים בכלי אטום.
    20 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar רוני הגיב:

      כל הרעיון לדעתי ש טחינה זה ממש בריא. מי שמחליף לשמנת מתוקה הופך זאת ל ממתן משמין ולא בריא

    2. Avatar צליל הגיב:

      האם אפשר לקצוץ דק דק את האגוזים ?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי צליל,
        כן אפשר לקצוץ את האגוזים דק, זה עדיין יצא טעים מאוד (:
        רק קחי בחשבון שזה לא יראה כמו בתמונה כי האגוזים פחות ייראו בתוך התערובת.

    3. Avatar שירי הגיב:

      הכנתי ויצא טעיםםם בטרוף חילקתי לתבנית שקעים קטנה

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        אנחנו ממש שמחים לשמוע, נשמח גם לשתף את התוצאה בדף החדש שלנו באינסטגרם, מוזמנת לשתף ולתייג אותנו regamatok_elite@

    4. Avatar אופירה הגיב:

      אני רוצה לנסות מחר…מקווה שייצא טעים כמו שזה נשמע

    5. Avatar אתי אברהם הגיב:

      אפשר שמנת מתוקה.במקום טחינה.או גם אפשר חלב מרוכז.

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי אתי,
        כן, אפשר להחליף ב-200 מ"ל שמנת מתוקה.
        שאלות נוספות את מוזמנת לכתוב לנו לוואטסאפ (הכפתור בצד שמאל למטה), המענה שם מהיר יותר (:

    6. Avatar תהילה הגיב:

      במה אפשר להחליף את הטחינה ??חוץ מחמאת בוטנים..

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי תהילה,
        אפשר להחליף את הטחינה ב-200 מ"ל שמנת מתוקה.
        שאלות נוספות את מוזמנת לכתוב לנו לוואטסאפ (הכפתור בצד שמאל למטה), המענה שם מהיר יותר (:

    7. Avatar שושי הגיב:

      צריך לאכסן במקפיא תמיד כדיי שלא ינמס?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        אפשר לאחסן גם בכלי סגור במקרר עד שבועיים.
        שאלות נוספות את מוזמנת לכתוב לנו לוואטסאפ (הכפתור בצד שמאל למטה), המענה שם מהיר יותר (:

    8. Avatar ענת הגיב:

      נשמע טעים..תודה

    9. Avatar אודליה הגיב:

      תערבבי שוקולד חלב ומריר ותקפיאי
      לאחר הקפאה תפרסי
      יוצא מעולה

    10. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      Last Pesach there was no Badatz kosher lPesach chocolate in Ramat Beit Shemsesh Will there be any this coming Peasach? It was missed in our house

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0