אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

חטיפי גרנולה עם שוקולד ופקאן

אין כמו חטיפי גרנולה תוצרת בית – הם קלים מאוד להכנה, יודעים בדיוק מה יש בפנים והם טעימים ובריאים הרבה יותר מכל חטיף קנוי. קבלו גרסה קלה לחטיף גרנולה עם שוקולד ופקאן שמכינים ללא אפייה. נהדרים כארוחת ביניים מתוקה או אפילו לצד הקפה בבוקר.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית 20*20 ס"מ
10 תגובות

מצרכים

לחטיפים:150 גרם אגוזי פקאן קלויים
150 גרם שוקולד חלב
200 גרם (שתי כוסות) שיבולת שועל שלמה
חצי כפית מלח
240 גרם (כוס) טחינה גולמית או חמאת בוטנים
120 גרם (1/3 כוס) מייפל או דבש
כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
  • קוצצים את הפקאנים והשוקולד גס ושמים בקערה.
  • מוסיפים שיבולת שועל, מלח, טחינה, מייפל ווניל ומעבדים בידיים עד שמתקבלת תערובת דביקה מעט.
  • מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב לבסיס בצורה אחידה. חשוב להדק ממש טוב כדי שהחטיפים לא יתפוררו בחיתוך.
  • מצננים במקרר במשך כשעתיים.
  • חותכים לחטיפים בגודל הרצוי ומגישים.
  • קוצצים את הפקאנים והשוקולד גס ושמים בקערה.
  • מוסיפים שיבולת שועל, מלח, טחינה, מייפל ווניל ומעבדים בידיים עד שמתקבלת תערובת דביקה מעט.
  • מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב לבסיס בצורה אחידה. חשוב להדק ממש טוב כדי שהחטיפים לא יתפוררו בחיתוך.
  • מצננים במקרר במשך כשעתיים.
  • חותכים לחטיפים בגודל הרצוי ומגישים.
  • מוסיפים שיבולת שועל, מלח, טחינה, מייפל ווניל ומעבדים בידיים עד שמתקבלת תערובת דביקה מעט.
  • 1
  • קוצצים את הפקאנים והשוקולד גס ושמים בקערה.
  • 2
  • מוסיפים שיבולת שועל, מלח, טחינה, מייפל ווניל ומעבדים בידיים עד שמתקבלת תערובת דביקה מעט.
  • 3
  • מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב לבסיס בצורה אחידה. חשוב להדק ממש טוב כדי שהחטיפים לא יתפוררו בחיתוך.
  • 4
  • מצננים במקרר במשך כשעתיים.
  • 5
  • חותכים לחטיפים בגודל הרצוי ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • החטיפים נשמרים בכלי סגור במקפיא עד חודש.
    • במקום שוקולד חלב אפשר להשתמש בשוקולד מריר או לבן לגיוון טעמים.
    • במקום פקאנים אפשר להשתמש בכל סוג אחר של אגוזים שאוהבים.
    10 תגובות
    1. Avatar דנה הגיב:

      לא אופים לפני ?

    2. Avatar א הגיב:

      כמה קלוריות?

    3. Avatar חנה הגיב:

      כמה חטיפים יוצא מכמות אחת?

    4. Avatar אמא ל 5 קטנטנים... הגיב:

      איך אפשר לעשות פרווה?

    5. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      לא צריך אפייה?

    6. Avatar מירב קדוש הגיב:

      ואאוווו איזה סוג שיבולת שועל? מהירה?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0