אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

חיתוכיות בלונדי וקונפיטורה פירות יער

בצק פריך שנמס בפה, קונפיטורת פירות יער חמצמצה-מתוקה ומעל הכל שבבי שוקולד בלונדי - הכירו את החיתוכיות שלא תוכלו להפסיק לזלול. רק אל תגלו שממש קל להכין אותן
  • מאת: השף יניב גור-אריה
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות:  
0 תגובות

מצרכים

לבצק:3/4 כוס אבקת סוכר
150 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1 כפית תמצית וניל
1 1/2 כוס קמח תופח
1/3 כוס קמח שיפון
1 ביצה
1/2 כפית מלח

למילוי:1 צנצנת קונפיטורת פירות יער במתיקות מעודנת של יד מרדכי
1 חבילה שוקולד בלונדי עלית קצוץ דק
2 כפות חלב
2 כפות סוכר חום בהיר
1 כפית קינמון

הוראות הכנה:
  • מעבדים את כל חומרי הבצק במעבד מזון, במיקסר או בידיים עד לקבלת בצק אחיד, יש להימנע מעיבוד יתר.
  • עוטפים בניילון נצמד ומקררים היטב.
  • מחלקים את הבצק ל- 2 ומרדדים ל 2 יריעות בגודל התבנית.
  • מניחים יריעת בצק בתבנית ומורחים בקונפיטורה, מפזרים מעל שבבי שוקולד בלונדי, מניחים מעל את יריעת הבצק השנייה ומהדקים היטב.
  • מברישים מלמעלה בחלב, מפזרים את תערובת הסוכר – קינמון ומהדקים אותה אל הבצק.
  • מעבירים את התבנית למקפיא לרבע שעה ובינתיים מחממים את התנור ל 160 מעלות. אופים את החיתוכיות כ- 20 דקות עד הזהבה.
  • ממתינים 5 דקות אחרי יציאת התבנית מהתנור ומסמנים בסכין ריבועים של 2*2 ס"מ.
  • ממתינים עד שהעוגיות יצטננו לחלוטין עד לטמפרטורת החדר ורק אז מפרידים אותן מהתבנית.
  • מעבדים את כל חומרי הבצק במעבד מזון, במיקסר או בידיים עד לקבלת בצק אחיד, יש להימנע מעיבוד יתר.
  • עוטפים בניילון נצמד ומקררים היטב.
  • מחלקים את הבצק ל- 2 ומרדדים ל 2 יריעות בגודל התבנית.
  • מניחים יריעת בצק בתבנית ומורחים בקונפיטורה, מפזרים מעל שבבי שוקולד בלונדי, מניחים מעל את יריעת הבצק השנייה ומהדקים היטב.
  • מברישים מלמעלה בחלב, מפזרים את תערובת הסוכר – קינמון ומהדקים אותה אל הבצק.
  • מעבירים את התבנית למקפיא לרבע שעה ובינתיים מחממים את התנור ל 160 מעלות. אופים את החיתוכיות כ- 20 דקות עד הזהבה.
  • ממתינים 5 דקות אחרי יציאת התבנית מהתנור ומסמנים בסכין ריבועים של 2*2 ס"מ.
  • ממתינים עד שהעוגיות יצטננו לחלוטין עד לטמפרטורת החדר ורק אז מפרידים אותן מהתבנית.
  • עוטפים בניילון נצמד ומקררים היטב.
  • 1
  • מעבדים את כל חומרי הבצק במעבד מזון, במיקסר או בידיים עד לקבלת בצק אחיד, יש להימנע מעיבוד יתר.
  • 2
  • עוטפים בניילון נצמד ומקררים היטב.
  • 3
  • מחלקים את הבצק ל- 2 ומרדדים ל 2 יריעות בגודל התבנית.
  • 4
  • מניחים יריעת בצק בתבנית ומורחים בקונפיטורה, מפזרים מעל שבבי שוקולד בלונדי, מניחים מעל את יריעת הבצק השנייה ומהדקים היטב.
  • 5
  • מברישים מלמעלה בחלב, מפזרים את תערובת הסוכר – קינמון ומהדקים אותה אל הבצק.
  • 6
  • מעבירים את התבנית למקפיא לרבע שעה ובינתיים מחממים את התנור ל 160 מעלות. אופים את החיתוכיות כ- 20 דקות עד הזהבה.
  • 7
  • ממתינים 5 דקות אחרי יציאת התבנית מהתנור ומסמנים בסכין ריבועים של 2*2 ס"מ.
  • 8
  • ממתינים עד שהעוגיות יצטננו לחלוטין עד לטמפרטורת החדר ורק אז מפרידים אותן מהתבנית.
  • 0 תגובות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0