אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

חיתוכיות מבצק פריך עם קונפיטורת משמשים, צ'אנקים של בלונדי וקראמבל

חיתוכיות ריבה מטריפות! בסיס של בצק פריך עם קונפיטורת משמשים ושוקולד בלונדי מעל, שילוב מטריף של מרקמים וטעמים שאי אפשר לעמוד בפניו
  • צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מלבנית בגודל 25*30
4 תגובות

מצרכים

2 כוסות (280 גרם) קמח לבן
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
2 חלמונים
3/4 כוס (150 גרם) סוכר
2 כפות מים קרים
צנצנת קונפיטורת משמש יד מרדכי
1 כפית קורנפלור
60 גרם שוקולד פרה בלונדי

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שמים את החמאה, קמח, חלמונים וסוכר במעבד מזון. מעבדים עד שנוצרים פירורים מעט לחים.
  • אם הפירורים מאוד יבשים ולא מתגבשים מוסיפים את המים, אם הם מתגבשים ולחים אפשר לוותר עליהם.
  • משמנים היטב תבנית ומניחים בתחתית נייר אפייה.
  • מעבירים 2/3 מכמות הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לתחתית. מחוררים מעט עם מזלג ואופים במשך 8 דקות.
  • קוצצים גס את שוקולד הבלונדי ומערבבים עם יתרת הפירורים.
  • מערבבים היטב את הקונפיטורה עם הקורנפלור.
  • מוציאים את הבצק (זה בסדר שהוא עדיין בהיר) ומורחים מעל את הקונפיטורה.
  • מפזרים מעל את יתרת הפירורים ואופים במשך 20-25 דקות או עד שהפירורים מעל מזהיבים.
  • מצננים וחותכים לריבועים.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שמים את החמאה, קמח, חלמונים וסוכר במעבד מזון. מעבדים עד שנוצרים פירורים מעט לחים.
  • אם הפירורים מאוד יבשים ולא מתגבשים מוסיפים את המים, אם הם מתגבשים ולחים אפשר לוותר עליהם.
  • משמנים היטב תבנית ומניחים בתחתית נייר אפייה.
  • מעבירים 2/3 מכמות הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לתחתית. מחוררים מעט עם מזלג ואופים במשך 8 דקות.
  • קוצצים גס את שוקולד הבלונדי ומערבבים עם יתרת הפירורים.
  • מערבבים היטב את הקונפיטורה עם הקורנפלור.
  • מוציאים את הבצק (זה בסדר שהוא עדיין בהיר) ומורחים מעל את הקונפיטורה.
  • מפזרים מעל את יתרת הפירורים ואופים במשך 20-25 דקות או עד שהפירורים מעל מזהיבים.
  • מצננים וחותכים לריבועים.
  • שמים את החמאה, קמח, חלמונים וסוכר במעבד מזון. מעבדים עד שנוצרים פירורים מעט לחים.
  • 1
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2
  • שמים את החמאה, קמח, חלמונים וסוכר במעבד מזון. מעבדים עד שנוצרים פירורים מעט לחים.
  • 3
  • אם הפירורים מאוד יבשים ולא מתגבשים מוסיפים את המים, אם הם מתגבשים ולחים אפשר לוותר עליהם.
  • 4
  • משמנים היטב תבנית ומניחים בתחתית נייר אפייה.
  • 5
  • מעבירים 2/3 מכמות הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לתחתית. מחוררים מעט עם מזלג ואופים במשך 8 דקות.
  • 6
  • קוצצים גס את שוקולד הבלונדי ומערבבים עם יתרת הפירורים.
  • 7
  • מערבבים היטב את הקונפיטורה עם הקורנפלור.
  • 8
  • מוציאים את הבצק (זה בסדר שהוא עדיין בהיר) ומורחים מעל את הקונפיטורה.
  • 9
  • מפזרים מעל את יתרת הפירורים ואופים במשך 20-25 דקות או עד שהפירורים מעל מזהיבים.
  • 10
  • מצננים וחותכים לריבועים.
  • 10
    חיתוכיות מבצק פריך עם קונפיטורת משמשים, צ'אנקים של בלונדי וקראמבל
    הטיפ שלנו
    4 תגובות
    1. Avatar מאיה הגיב:

      הי, תודה על המתכון המוצלח!ניתן לשמור במקרר או במקפיא?

    2. Avatar אירה הגיב:

      אפשרי ללא מעבד מזון? ערבוב ידני?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי אירה,
        כן אפשר, פשוט לערבב את כל המצרכים בקערה, רק להיזהר לא לעבד אותם יותר מדיי.

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0