אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

טירמיסו רבע לשבע

אם אתם אוהבים רבע לשבע כמונו, אתם הולכים להתאהב בקינוח הבא! טירמיסו רבע לשבע מושלם המורכב משכבות בישקוטים, רבע לשבע, קרם מסקרפונה וקפה ומעל הכל ציפוי קקאו. לא תאמינו כמה קל להכין אותו.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 6 כוסות אישיות בנפח 200 מ"ל
0 תגובות
מצרכים

לקרם מסקרפונה וקפה:250 מ"ל (מכל) שמנת מתוקה
225 גרם (מכל) גבינת מסקרפונה
2 כפות אבקת סוכר
חצי כפית תמצית וניל
שתי כפיות קפה נמס
100 גרם שוקולד לבן
30 מ"ל (שתי כפות) חלב)

לשכבות העוגיות:חבילה רבע לשבע
חצי כוס חלב

לקישוט:אבקת קקאו
6 עוגיות רבע לשבע חצויות

קרם מסקרפונה וקפה
  • בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר, תמצית וניל וקפה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חלב וממסים במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים 2-3 כפות מהקרם לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את יתרת הקרם ומקפלים בעדינות עד שמתקבל קרם אחיד.
  • מעבירים את הקרם לשק זילוף ושומרים במקרר עד הרכבת הקינוח.
  • בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר, תמצית וניל וקפה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חלב וממסים במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים 2-3 כפות מהקרם לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את יתרת הקרם ומקפלים בעדינות עד שמתקבל קרם אחיד.
  • מעבירים את הקרם לשק זילוף ושומרים במקרר עד הרכבת הקינוח.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חלב וממסים במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר, תמצית וניל וקפה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
  • 2
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חלב וממסים במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים 2-3 כפות מהקרם לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
  • 4
  • מוסיפים את יתרת הקרם ומקפלים בעדינות עד שמתקבל קרם אחיד.
  • 5
  • מעבירים את הקרם לשק זילוף ושומרים במקרר עד הרכבת הקינוח.
  • הרכבת הקינוחים:
    • טובלים עוגיות רבע לשבע בחלב, שוברים לחצי ומסדרים בתחתית הכוסות.
    • מזלפים קרם מסקרפונה על גבי העוגיות עד לגובה 1/3 משפת הכוס.
    • מסדרים שכבה נוספת של עוגיות טבולות בקפה על גבי הקרם.
    • מזלפים את יתרת קרם המסקרפונה ומיישרים את החלק העליון בכוסות.
    • מצננים במשך 3-4 שעות לפחות במקרר (עדיף לילה).
    • מפזרים אבקת קקאו ומקשטים כל כוס בחצי עוגיית רבע לשבע.
    • טובלים עוגיות רבע לשבע בחלב, שוברים לחצי ומסדרים בתחתית הכוסות.
    • מזלפים קרם מסקרפונה על גבי העוגיות עד לגובה 1/3 משפת הכוס.
    • מסדרים שכבה נוספת של עוגיות טבולות בקפה על גבי הקרם.
    • מזלפים את יתרת קרם המסקרפונה ומיישרים את החלק העליון בכוסות.
    • מצננים במשך 3-4 שעות לפחות במקרר (עדיף לילה).
    • מפזרים אבקת קקאו ומקשטים כל כוס בחצי עוגיית רבע לשבע.
  • מזלפים קרם מסקרפונה על גבי העוגיות עד לגובה 1/3 משפת הכוס.
  • 1
  • טובלים עוגיות רבע לשבע בחלב, שוברים לחצי ומסדרים בתחתית הכוסות.
  • 2
  • מזלפים קרם מסקרפונה על גבי העוגיות עד לגובה 1/3 משפת הכוס.
  • 3
  • מסדרים שכבה נוספת של עוגיות טבולות בקפה על גבי הקרם.
  • 4
  • מזלפים את יתרת קרם המסקרפונה ומיישרים את החלק העליון בכוסות.
  • 5
  • מצננים במשך 3-4 שעות לפחות במקרר (עדיף לילה).
  • 6
  • מפזרים אבקת קקאו ומקשטים כל כוס בחצי עוגיית רבע לשבע.
  • הטיפ שלנו
    • אפשר להשתמש בכל טעם של רבע לשבע שאוהבים.
    • שומרים את הקינוחים עטופים היטב עד 4-5 ימים במקרר. מומלץ להוציא אותם כ-10 דקות לפני ההגשה לטמפרטורת החדר.
    • אם רוצים, אפשר לותר על הקפה בקרם ולקבל קרם מסקרפונה וניל.
    • חשוב לא לותר על טבילת העוגיות בחלב כדי שמעט יתרככו. את העוגיה לקישוט אין צורך לטבול בחלב.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0