אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
ы
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

טירמיסו שוקולד בקלי קלות

בלי ביצים ובלי ג'לטין – טירמיסו שוקולד עשיר במיוחד עם קפה, קרם מסקרפונה ובישקוטים בטעם שיחזיר אתכם לאיטליה.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: בינוני
כמות: 6 כוסות אישיות בנפח 200 מ"ל
12 תגובות

מצרכים

לקרם מסקרפונה:250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה
225 גרם (1 מכל) גבינת מסקרפונה
2 כפות אבקת סוכר
1/2 כפית תמצית וניל

לגנאש שוקולד מריר:100 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה

לבישקוטים:60 מ"ל (1/4 כוס) אספרסו (נוזל)
60 מ"ל (1/4 כוס) חלב קר
2 כפות ברנדי או ליקר קפה
1 חבילת בישקוטים

לקישוט:אבקת קקאו

אופן ההכנה:
  • קרם מסקרפונה: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר ותמצית וניל עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
  • מעבירים את הקרם לשק זילוף ושומרים במקרר עד הרכבת הקינוח.
  • גנאש שוקולד מריר: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מצננים מעט בטמפרטורת החדר עד הרכבת הקינוח.
  • הרכבה: מערבבים יחד אספרסו, חלב וליקר ושמים בכלי שטוח שמתאים לטבילת הבישקוטים.
  • טובלים בישקוטים ומסדרים בתחתית הכוסות.
  • מזלפים קרם מסקרפונה על גבי הבישקוטים עד לגובה 1/3 משפת הכוס.
  • שמים 2-3 כפיות גנאש שוקולד מריר על הקרם.
  • מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בקפה על הגנאש.
  • מזלפים את יתרת קרם המסקרפונה ומיישרים את החלק העליון בכוסות.
  • מצננים במשך 3-4 שעות לפחות במקרר (עדיף לילה).
  • מפזרים אבקת קקאו ומגישים.
  • קרם מסקרפונה: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר ותמצית וניל עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
  • מעבירים את הקרם לשק זילוף ושומרים במקרר עד הרכבת הקינוח.
  • גנאש שוקולד מריר: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מצננים מעט בטמפרטורת החדר עד הרכבת הקינוח.
  • הרכבה: מערבבים יחד אספרסו, חלב וליקר ושמים בכלי שטוח שמתאים לטבילת הבישקוטים.
  • טובלים בישקוטים ומסדרים בתחתית הכוסות.
  • מזלפים קרם מסקרפונה על גבי הבישקוטים עד לגובה 1/3 משפת הכוס.
  • שמים 2-3 כפיות גנאש שוקולד מריר על הקרם.
  • מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בקפה על הגנאש.
  • מזלפים את יתרת קרם המסקרפונה ומיישרים את החלק העליון בכוסות.
  • מצננים במשך 3-4 שעות לפחות במקרר (עדיף לילה).
  • מפזרים אבקת קקאו ומגישים.
  • מעבירים את הקרם לשק זילוף ושומרים במקרר עד הרכבת הקינוח.
  • 1
  • קרם מסקרפונה: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר ותמצית וניל עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
  • 2
  • מעבירים את הקרם לשק זילוף ושומרים במקרר עד הרכבת הקינוח.
  • 3
  • גנאש שוקולד מריר: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 4
  • מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 5
  • מצננים מעט בטמפרטורת החדר עד הרכבת הקינוח.
  • 6
  • הרכבה: מערבבים יחד אספרסו, חלב וליקר ושמים בכלי שטוח שמתאים לטבילת הבישקוטים.
  • 7
  • טובלים בישקוטים ומסדרים בתחתית הכוסות.
  • 8
  • מזלפים קרם מסקרפונה על גבי הבישקוטים עד לגובה 1/3 משפת הכוס.
  • 9
  • שמים 2-3 כפיות גנאש שוקולד מריר על הקרם.
  • 10
  • מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בקפה על הגנאש.
  • 11
  • מזלפים את יתרת קרם המסקרפונה ומיישרים את החלק העליון בכוסות.
  • 12
  • מצננים במשך 3-4 שעות לפחות במקרר (עדיף לילה).
  • 13
  • מפזרים אבקת קקאו ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הקינוחים עטופים היטב עד 4-5 ימים במקרר. מומלץ להוציא אותם כ-10 דקות לפני ההגשה לטמפרטורת החדר.
    • אפשר להשתמש בשוקולד חלב במקום המריר, אך הקינוח יהיה מתוק יותר.
    • מומלץ להשתמש בבישקוטים תוצרת איטליה.
    12 תגובות
    1. Avatar א.ק הגיב:

      איזה בישקוטים כשר לפסח אפשר לקנות? אפשר תמונה של העטיפה?

    2. Avatar עדי הגיב:

      ואם אין אספרסו? אפשרי קפה מגורען? אם כן באיזו כמות?
      תודה!

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי עדי,
        כן אפשר באותה כמות.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    3. Avatar אור הגיב:

      כל הכבוד על האתר ועל הטיפים. רק בקשה!!! בקבצים המיועדים להדפסה – בבקשה תסירו את התמונות. כך ייחסכו לכולנו דפים ודיו ונשמור כולנו מעט יותר על הסביבה:)

    4. Avatar ענת הגיב:

      ברצוני להכין את הטירמיסו לחג אך אני גרה במרחק של כשעתיים מהמשפחה. האם אני יכולה להקפיא אותם לפני ואם כן מתי מומלץ להוציאם מהמקפיא? -תודה

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        כן, אין בעיה להקפיא. כדאי לקחת את הקינוחים קפואים כך שיפשירו במהלך הנסיעה. בהצלחה!

    5. Avatar מירב הגיב:

      היי, האם אפשר לשים משהו אחר במקום הברנדי/ליקר כדיי שהקינוח יתאים גם לילדים? תודה, מירב

    6. Avatar איילת הגיב:

      הי,
      המסקרפונה צריכה להיות קרה או בטמפרטורת חדר? היו לי בעיות להקציף אותה בעבר. תודה!

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        המסקרפונה אמורה להיות בטמפרטורת החדר, לא קרה מדי. בהצלחה!

    7. Avatar רימה הגיב:

      אני יכולה להכין המתכון בתבנית פיירקס בגודל סטנדרטי ולהכפיל כמיות ? תודה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0