אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

טרייפל רבע לשבע

טרייפל משפחתי מושלם שמכינים בקלות, במהירות ומ-4 מצרכים בלבד. קינוח מרשים ומושחת של שוקולד, רבע לשבע והרבה קצפת
  • צילום: אפיק גבאי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: כלי בנפח 3 ליטר
3 תגובות

צריכים להכין קינוח ואין לכם זמן? האורחים הגיעו בהפתעה? הקינוח הזה הוא בדיוק בשבילכם! קינוח מושחת וטעים ברמות שמכינים ב-5 דקות עבודה. רק אל תגלו לאף אחד כמה הוא קל ופשוט להכנה.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

ואם אתם אוהבים מתכונים מהירים וקלים אתם חייבים לנסות את המתכון המעולה הזה לקינוחי כוסות עם מוס אקסטרה שוקולד משגע.

מצרכים

4 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
1 כפית תמצית וניל
400 גרם שוקולד מריר עלית 
2 חבילות רבע לשבע עלית

אופן ההכנה:
  • ממיסים את השוקולד המריר עם מיכל וחצי של שמנת מתוקה. מעבירים חצי מכמות השוקולד המומס לקערה בינונית ומצננים מעט.
  • מקציפים את שאר השמנת (2.5 מיכלים) עם תמצית הוניל לקצפת יציבה. מעבירים מחצית מהקצפת לקערה הבינונית עם השוקולד המומס ומקפלים לקבלת קרם שוקולד אחיד. כעת יש לנו קערה עם רוטב שוקולד, קערה עם מוס שוקולד וקצפת.
  • מניחים בתחתית הקערה שכבת מוס שוקולד, שכבת קצפת, ושכבת גנאש שוקולד.
  • חוצים לאורך חבילה אחת של אצבעות רבע לשבע ומצמידים אותם לדפנות קערת הטרייפל, כך שהמילוי יופנה כלפי חוץ. ממשיכים כך להרכיב את הטרייפל בשכבות.
  • משתמשים בחצאי הרבע לשבע שנותרו על מנת לקשט את הטרייפל מלמעלה. מעבירים לקירור למשך שעה לפחות ומגישים.
  • ממיסים את השוקולד המריר עם מיכל וחצי של שמנת מתוקה. מעבירים חצי מכמות השוקולד המומס לקערה בינונית ומצננים מעט.
  • מקציפים את שאר השמנת (2.5 מיכלים) עם תמצית הוניל לקצפת יציבה. מעבירים מחצית מהקצפת לקערה הבינונית עם השוקולד המומס ומקפלים לקבלת קרם שוקולד אחיד. כעת יש לנו קערה עם רוטב שוקולד, קערה עם מוס שוקולד וקצפת.
  • מניחים בתחתית הקערה שכבת מוס שוקולד, שכבת קצפת, ושכבת גנאש שוקולד.
  • חוצים לאורך חבילה אחת של אצבעות רבע לשבע ומצמידים אותם לדפנות קערת הטרייפל, כך שהמילוי יופנה כלפי חוץ. ממשיכים כך להרכיב את הטרייפל בשכבות.
  • משתמשים בחצאי הרבע לשבע שנותרו על מנת לקשט את הטרייפל מלמעלה. מעבירים לקירור למשך שעה לפחות ומגישים.
  • מקציפים את שאר השמנת (2.5 מיכלים) עם תמצית הוניל לקצפת יציבה. מעבירים מחצית מהקצפת לקערה הבינונית עם השוקולד המומס ומקפלים לקבלת קרם שוקולד אחיד. כעת יש לנו קערה עם רוטב שוקולד, קערה עם מוס שוקולד וקצפת.
  • 1
  • ממיסים את השוקולד המריר עם מיכל וחצי של שמנת מתוקה. מעבירים חצי מכמות השוקולד המומס לקערה בינונית ומצננים מעט.
  • 2
  • מקציפים את שאר השמנת (2.5 מיכלים) עם תמצית הוניל לקצפת יציבה. מעבירים מחצית מהקצפת לקערה הבינונית עם השוקולד המומס ומקפלים לקבלת קרם שוקולד אחיד. כעת יש לנו קערה עם רוטב שוקולד, קערה עם מוס שוקולד וקצפת.
  • 3
  • מניחים בתחתית הקערה שכבת מוס שוקולד, שכבת קצפת, ושכבת גנאש שוקולד.
  • 4
  • חוצים לאורך חבילה אחת של אצבעות רבע לשבע ומצמידים אותם לדפנות קערת הטרייפל, כך שהמילוי יופנה כלפי חוץ. ממשיכים כך להרכיב את הטרייפל בשכבות.
  • 5
  • משתמשים בחצאי הרבע לשבע שנותרו על מנת לקשט את הטרייפל מלמעלה. מעבירים לקירור למשך שעה לפחות ומגישים.
  • 5
    טרייפל רבע לשבע
    3 תגובות
    1. Avatar אפרת הגיב:

      כמה מנות יוצאות מהמתכון? בערך כמובן כי זה גם תלוי בגודל הכלי..

    2. Avatar מישל הגיב:

      נראה מעולה. לא הבנתי ממיסים את השוקולד עם שמנת ואחר כך כתוב לקחת חצי מהשוקולד המומס אבל את השוקולד המומס כבר עם שמנת תודה

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי מישל,
        נכון, ממיסים את השוקולד עם חלק מכמות השמנת, ואת החלק שנותר מקציפים. אחר כך מערבבים מחצית מכמות השמנת המוקצפת עם מחצית מכמות השוקולד שהמסת עם השמנת.

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0