אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

טרייפל שוקולד, אפיפיות ובננות שגונב את ההצגה

מחפשים קינוח קל להכנה לליל הסדר? מצאתם! טרייפל שוקולד אפיפיות ובננות, בכוסות אישיות עם שילוב טעמים ומרקמים מושלם. קינוח קל, טעים ומרשים בלי אפייה בכלל
  • צילום: אפיק גבאי
זמן הכנה: 30 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 6-7 קינוחים אישיים
ללא גלוטן
5 תגובות
מצרכים

לקצפת וקרם השוקולד:2 ו-1/2 מיכלי שמנת מתוקה (625 מ"ל)
250 גרם שוקולד מריר עלית
3 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל

להרכבת הקינוחים:1/2 חבילה אפיפיות בטעם שוקולד עלית (בגרסת פסח או בגרסה רגילה)
3-4 בננות גדולות, בשלות ופרוסות דק

לקרם שוקולד
  • בקערה בינונית ממיסים במיקרוגל 1/2 מיכל שמנת מתוקה עם שוקולד. מצננים במשך מספר דקות.
  • בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתר השמנת (2 מיכלים), אבקת הסוכר ותמצית הוניל.
  • מקפלים 3/4 מכמות הקצפת לקערה עם קרם השוקולד עד לקבלת קרם אחיד. את יתרת הקצפת שומרים לעיטור מעל.
  • בקערה בינונית ממיסים במיקרוגל 1/2 מיכל שמנת מתוקה עם שוקולד. מצננים במשך מספר דקות.
  • בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתר השמנת (2 מיכלים), אבקת הסוכר ותמצית הוניל.
  • מקפלים 3/4 מכמות הקצפת לקערה עם קרם השוקולד עד לקבלת קרם אחיד. את יתרת הקצפת שומרים לעיטור מעל.
  • בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתר השמנת (2 מיכלים), אבקת הסוכר ותמצית הוניל.
  • 1
  • בקערה בינונית ממיסים במיקרוגל 1/2 מיכל שמנת מתוקה עם שוקולד. מצננים במשך מספר דקות.
  • 2
  • בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתר השמנת (2 מיכלים), אבקת הסוכר ותמצית הוניל.
  • 3
  • מקפלים 3/4 מכמות הקצפת לקערה עם קרם השוקולד עד לקבלת קרם אחיד. את יתרת הקצפת שומרים לעיטור מעל.
  • להרכבת הטרייפל
    • מניחים בכל כוס שברי אפיפיות, קרם שוקולד מריר ופרוסות בננות. ממשיכים בסדר הזה עד שמגיעים ל-3/4 מגובה הכוס.
    • בעזרת כף מניחים תלולית קצפת ושברי אפיפיות ומגישים.
    • מניחים בכל כוס שברי אפיפיות, קרם שוקולד מריר ופרוסות בננות. ממשיכים בסדר הזה עד שמגיעים ל-3/4 מגובה הכוס.
    • בעזרת כף מניחים תלולית קצפת ושברי אפיפיות ומגישים.
  • בעזרת כף מניחים תלולית קצפת ושברי אפיפיות ומגישים.
  • 1
  • מניחים בכל כוס שברי אפיפיות, קרם שוקולד מריר ופרוסות בננות. ממשיכים בסדר הזה עד שמגיעים ל-3/4 מגובה הכוס.
  • 2
  • בעזרת כף מניחים תלולית קצפת ושברי אפיפיות ומגישים.
  • 5 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar רענן הגיב:

      אפשרי להקפיא?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי רענן,
        לא, לא מומלץ להקפיא את הקינוח הזה.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    2. Avatar אלון הגיב:

      חבל שהשוקולד והאפיפיות של עלית השנה קטניות.
      נאלצין להשתמש בתחליפם זולים

    3. Avatar ירדן הגיב:

      מה זה הקרם שנראה כמו ריבת חלב?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0