אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

כדורי שוקולד וגבינה ב-5 מצרכים

בלי תנור וב-5 מצרכים בלבד - מתכון לכדורי שוקולד וגבינה עם ביסקוויטים בציפוי שוקולד מריר ולבן. פינוק קטן וטעים לשבועות שגם הילדים ישמחו להכין ולאכול.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 30-35 כדורים
0 תגובות
מצרכים

לכדורים:320 גרם (מכל וחצי) גבינת שמנת 25% שומן
300 גרם ביסקוויטים (פתי בר) טחונים
40 גרם (1/3 כוס) אבקת סוכר

לציפוי:350 גרם שוקולד מריר מומס

לקישוט:100 גרם שוקולד לבן מומס

אופן ההכנה:
  • בקערה מערבבים יחד גבינה, ביסקוויטים ואבקת סוכר לתערובת אחידה במרקם בצקי.
  • בעזרת הידיים יוצרים כדורים בינוניים ושמים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • מקפיאים את הכדורים במשך כ-10 דקות.
  • ציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות וממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • טובלים את הכדורים בשוקולד, מנערים משאריות ומניחים על גבי נייר אפייה. מצננים במקפיא במשך כ-10 דקות להתייצבות.
  • קישוט: ממסים שוקולד לבן, מעבירים לשק זילוף ומזלפים פסים דקיקים על גבי כדורי השוקולד.
  • בקערה מערבבים יחד גבינה, ביסקוויטים ואבקת סוכר לתערובת אחידה במרקם בצקי.
  • בעזרת הידיים יוצרים כדורים בינוניים ושמים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • מקפיאים את הכדורים במשך כ-10 דקות.
  • ציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות וממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • טובלים את הכדורים בשוקולד, מנערים משאריות ומניחים על גבי נייר אפייה. מצננים במקפיא במשך כ-10 דקות להתייצבות.
  • קישוט: ממסים שוקולד לבן, מעבירים לשק זילוף ומזלפים פסים דקיקים על גבי כדורי השוקולד.
  • בעזרת הידיים יוצרים כדורים בינוניים ושמים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 1
  • בקערה מערבבים יחד גבינה, ביסקוויטים ואבקת סוכר לתערובת אחידה במרקם בצקי.
  • 2
  • בעזרת הידיים יוצרים כדורים בינוניים ושמים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 3
  • מקפיאים את הכדורים במשך כ-10 דקות.
  • 4
  • ציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות וממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 5
  • טובלים את הכדורים בשוקולד, מנערים משאריות ומניחים על גבי נייר אפייה. מצננים במקפיא במשך כ-10 דקות להתייצבות.
  • 6
  • קישוט: ממסים שוקולד לבן, מעבירים לשק זילוף ומזלפים פסים דקיקים על גבי כדורי השוקולד.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הכדורים בכלי סגור במקרר עד שבוע.
    • מומלץ להוציא את הכדורים כ-10 דקות לפני ההגשה לטמפרטורת החדר.
    • אפשר לצפות בשוקולד חלב או לבן באותה כמות.
    • אפשר להשתמש בביסקוויטים שוקולד לגיוון הטעמים.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0