אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

מאפינס ארוחת בוקר מהחלומות – עם חמוציות, קוואקר, קוקוס ועוד

מאפינס מהחלומות עם צ'אנקים של בלונדי, חמוציות, קוואקר וקוקוס. השילוב האולטימטיבי להמתיק איתו את היום
  • צילום: אפיק גבאי
זמן הכנה: 45 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 12-14 מאפינס תלוי בגודל
0 תגובות
מצרכים

100 גרם חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל איכותית
קליפה מגורדת דק מתפוז אחד (או לימון)
1 כוס סוכר לבן
2 ביצים L
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
1 ו-1/2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
1/2 כוס צימוקים או חמוציות
100 גרם בלונדי פרה קוקוס

לקראמבל:50 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות קטנות
1/4 כוס סוכר דמררה
1/2 כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
1/4 כוס קוקוס

אופן הכנה:
  • קוצצים את הבלונדי גס.
  • קראמבל: במעבד מזון או בלנדר שמים את כל המצרכים וטוחנים בפולסים עד שנוצרים פירורים גסים. מעבירים לשקית ושומרים במקרר.
  • בקערת מיקסר או בקערה רגילה שמים חמאה, וניל, קליפת תפוז, סוכר וביצים וטורפים היטב.
  • מוסיפים שמנת וטורפים שוב.
  • מוסיפים קמח, קוואקר וקוקוס ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
  • מוסיפים צימוקים ובלונדי קצוץ ומערבבים בעדינות.
  • מניחים מנז'טים בתוך תבנית שקעים וממלאים עד 3/4 גובה.
  • מפזרים מעל קראמבל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 25 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב מעט.
  • קוצצים את הבלונדי גס.
  • קראמבל: במעבד מזון או בלנדר שמים את כל המצרכים וטוחנים בפולסים עד שנוצרים פירורים גסים. מעבירים לשקית ושומרים במקרר.
  • בקערת מיקסר או בקערה רגילה שמים חמאה, וניל, קליפת תפוז, סוכר וביצים וטורפים היטב.
  • מוסיפים שמנת וטורפים שוב.
  • מוסיפים קמח, קוואקר וקוקוס ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
  • מוסיפים צימוקים ובלונדי קצוץ ומערבבים בעדינות.
  • מניחים מנז'טים בתוך תבנית שקעים וממלאים עד 3/4 גובה.
  • מפזרים מעל קראמבל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 25 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב מעט.
  • קראמבל: במעבד מזון או בלנדר שמים את כל המצרכים וטוחנים בפולסים עד שנוצרים פירורים גסים. מעבירים לשקית ושומרים במקרר.
  • 1
  • קוצצים את הבלונדי גס.
  • 2
  • קראמבל: במעבד מזון או בלנדר שמים את כל המצרכים וטוחנים בפולסים עד שנוצרים פירורים גסים. מעבירים לשקית ושומרים במקרר.
  • 3
  • בקערת מיקסר או בקערה רגילה שמים חמאה, וניל, קליפת תפוז, סוכר וביצים וטורפים היטב.
  • 4
  • מוסיפים שמנת וטורפים שוב.
  • 5
  • מוסיפים קמח, קוואקר וקוקוס ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
  • 6
  • מוסיפים צימוקים ובלונדי קצוץ ומערבבים בעדינות.
  • 7
  • מניחים מנז'טים בתוך תבנית שקעים וממלאים עד 3/4 גובה.
  • 8
  • מפזרים מעל קראמבל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 25 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב מעט.
  • הטיפ שלנו
    • במקום להכין את הקראמבל במעבד מזון ניתן לפורר את כל המצרכים עם הידיים עד שנוצרים פירורים גסים. חשוב מאוד שהחמאה תהיה קרה וחתוכה לקוביות קטנות.
    • לגרסה נטולת גלוטן משתמשים בקמח יעודי ללא גלוטן (לא קמח קטניות) + 1 כף אבקת אפייה ומשתמשים בקוואקר ללא גלוטן.
    • כנסו לעוד מתכונים עם קוואקר
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0