אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

מאפינס תפוחים ושוקולד לבן עם קישוט רימונים

קינוח קל, מרשים וקוצר מחמאות לראש השנה – מאפינס תפוחים ושוקולד לבן עם קישוט גרגרי רימון שהופכים אותם לחגיגיים במיוחד.
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 12 יחידות בתבנית שקעים
6 תגובות

מצרכים

למאפינס:100 גרם (1/2 כוס) סוכר חום כהה
2 ביצים L
125 מ"ל (1/2 כוס) שמן
60 מ"ל (1/4 כוס) חלב
12 כפית תמצית וניל
1/2 כפית קינמון
קורט מלח
175 גרם (כוס ורבע) קמח
1 כפית אבקת אפייה
3 תפוחים ירוקים, קלופים
50 גרם שוקולד לבן קצוץ דק

לציפוי וקישוט:50 גרם שוקולד לבן
1 כפית שמן
גרגרים מרימון קטן

אופן ההכנה:
  • מאפינס: מחממים תנור ל-170 מעלות ומסדרים עטרות נייר בתבנית מאפינס.
  • בקערה טורפים יחד סוכר, ביצים, שמן, חלב, וניל, קינמון ומלח לתערובת אחידה.
  • מויספים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שאחיד.
  • חותכים את התפוחים לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם שוקולד קצוץ ומערבבים רק עד לפיזור אחיד של התוספת בבלילה.
  • יוצקים את הבלילה לתבנית וממלאים 3/4 מגובה כל שקע.
  • אופים במשך 15-25 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים.
  • מצננים בטמפרטורת החדר.
  • ציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממסים במיקרוגל עד שהכל נמס וחלק.
  • מוסיפים שמן ומערבבים לאחידות.
  • מצפים את המאפינס בשוקולד המומס ומקשטים בגרגרי רימון בנדיבות.
  • מאפינס: מחממים תנור ל-170 מעלות ומסדרים עטרות נייר בתבנית מאפינס.
  • בקערה טורפים יחד סוכר, ביצים, שמן, חלב, וניל, קינמון ומלח לתערובת אחידה.
  • מויספים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שאחיד.
  • חותכים את התפוחים לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם שוקולד קצוץ ומערבבים רק עד לפיזור אחיד של התוספת בבלילה.
  • יוצקים את הבלילה לתבנית וממלאים 3/4 מגובה כל שקע.
  • אופים במשך 15-25 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים.
  • מצננים בטמפרטורת החדר.
  • ציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממסים במיקרוגל עד שהכל נמס וחלק.
  • מוסיפים שמן ומערבבים לאחידות.
  • מצפים את המאפינס בשוקולד המומס ומקשטים בגרגרי רימון בנדיבות.
  • בקערה טורפים יחד סוכר, ביצים, שמן, חלב, וניל, קינמון ומלח לתערובת אחידה.
  • 1
  • מאפינס: מחממים תנור ל-170 מעלות ומסדרים עטרות נייר בתבנית מאפינס.
  • 2
  • בקערה טורפים יחד סוכר, ביצים, שמן, חלב, וניל, קינמון ומלח לתערובת אחידה.
  • 3
  • מויספים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שאחיד.
  • 4
  • חותכים את התפוחים לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם שוקולד קצוץ ומערבבים רק עד לפיזור אחיד של התוספת בבלילה.
  • 5
  • יוצקים את הבלילה לתבנית וממלאים 3/4 מגובה כל שקע.
  • 6
  • אופים במשך 15-25 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים.
  • 7
  • מצננים בטמפרטורת החדר.
  • 8
  • ציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממסים במיקרוגל עד שהכל נמס וחלק.
  • 9
  • מוסיפים שמן ומערבבים לאחידות.
  • 10
  • מצפים את המאפינס בשוקולד המומס ומקשטים בגרגרי רימון בנדיבות.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את המאפינס בכלי סגור במקרר עד 5-6 ימים.
    • מומלץ להגיש את המאפינס בטמפרטורת החדר.
    • במקום תפוחים אפשר להשתמש באגסים.
    6 תגובות
    1. Avatar הדס הגיב:

      אפשר להכין פרווה?

    2. Avatar Maya הגיב:

      רואים את התפוחים מבצבצים מהמאפינס וזה לאנראה יפה מה לעשות??

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        אפשר לקשט עם אבקת סוכר או כמו במתכון – עם שוקולד לבן ורימונים.

    3. Avatar רימה הגיב:

      אפשר להכין בתבנית אינגלש קייק?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        כן, הכמות תספיק לתבנית אינגליש קייק אחת באורך 30 ס"מ. זמן האפייה יהיה קצת יותר ארוך. בהצלחה!

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0