אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

מילקשייק שוקולד מושחת

שחיתות קרירה לימים החמים - מילקשייק שוקולד קררררר עם גנאש שוקולד, גלידה וכל תוספת שאוהבים.
  • מתכון: אפרת ליכטשנטט
  • צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט וסטודיו שלומי ארביב
זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2 כוסות נדיבות
ללא גלוטן
סרטון
1 תגובות
מצרכים

לגנאש:100 גרם שוקולד
100 מ״ל שמנת מתוקה

למילקשייק:1/2 ליטר גלידה בטעם שאוהבים
1 כוס חלב
1 כף גנאש (לא חובה)

לקישוט:גליליות או ופלים
בייגלה
סוכריות עדשים

לקצפת:1 מכל של שמנת מתוקה להקצפה
1 כף סוכר

אופן ההכנה:
  • מכינים גנאש: קוצצים את השוקולד המריר ומניחים בקערה בינונית.
  • מחממים בסיר קטן מכל אחד של שמנת כמעט עד לרתיחה, ושופכים אותה על השוקולד. מניחים לדקה ומערבבים במרץ עד שהגנאש חלק ומבריק. מכסים היטב ומקררים לפחות ארבע שעות. שומרים חצי כוס גנאש בטמפרטורת החדר לקישוט הפנימי של הכוס, ומחממים מעט במיקרוגל לפני ההכנה.
  • מכינים קצפת: במיקסר עם וו הקצפה שמים שמנת וסוכר ומקציפים לקצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 1 ס״מ.
  • מכינים מילקשייק: שמים את כל החומרים בבלנדר ומערבלים קצרות.
  • הרכבה: מזלפים גנאש נוזלי לתוך הכוס.
  • מורחים גנאש קר מאד על שולי הכוס.
  • מדביקים קישוטים על הגנאש הקר ומוזגים מילקשייק.
  • מזלפים קצפת – זהירות לא לשפוך!
  • מקשטים בשוקולדים, מקלות בייגלה, גליליות וסוכריות.
  • מכינים גנאש: קוצצים את השוקולד המריר ומניחים בקערה בינונית.
  • מחממים בסיר קטן מכל אחד של שמנת כמעט עד לרתיחה, ושופכים אותה על השוקולד. מניחים לדקה ומערבבים במרץ עד שהגנאש חלק ומבריק. מכסים היטב ומקררים לפחות ארבע שעות. שומרים חצי כוס גנאש בטמפרטורת החדר לקישוט הפנימי של הכוס, ומחממים מעט במיקרוגל לפני ההכנה.
  • מכינים קצפת: במיקסר עם וו הקצפה שמים שמנת וסוכר ומקציפים לקצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 1 ס״מ.
  • מכינים מילקשייק: שמים את כל החומרים בבלנדר ומערבלים קצרות.
  • הרכבה: מזלפים גנאש נוזלי לתוך הכוס.
  • מורחים גנאש קר מאד על שולי הכוס.
  • מדביקים קישוטים על הגנאש הקר ומוזגים מילקשייק.
  • מזלפים קצפת – זהירות לא לשפוך!
  • מקשטים בשוקולדים, מקלות בייגלה, גליליות וסוכריות.
  • מחממים בסיר קטן מכל אחד של שמנת כמעט עד לרתיחה, ושופכים אותה על השוקולד. מניחים לדקה ומערבבים במרץ עד שהגנאש חלק ומבריק. מכסים היטב ומקררים לפחות ארבע שעות. שומרים חצי כוס גנאש בטמפרטורת החדר לקישוט הפנימי של הכוס, ומחממים מעט במיקרוגל לפני ההכנה.
  • 1
  • מכינים גנאש: קוצצים את השוקולד המריר ומניחים בקערה בינונית.
  • 2
  • מחממים בסיר קטן מכל אחד של שמנת כמעט עד לרתיחה, ושופכים אותה על השוקולד. מניחים לדקה ומערבבים במרץ עד שהגנאש חלק ומבריק. מכסים היטב ומקררים לפחות ארבע שעות. שומרים חצי כוס גנאש בטמפרטורת החדר לקישוט הפנימי של הכוס, ומחממים מעט במיקרוגל לפני ההכנה.
  • 3
  • מכינים קצפת: במיקסר עם וו הקצפה שמים שמנת וסוכר ומקציפים לקצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 1 ס״מ.
  • 4
  • מכינים מילקשייק: שמים את כל החומרים בבלנדר ומערבלים קצרות.
  • 5
  • הרכבה: מזלפים גנאש נוזלי לתוך הכוס.
  • 6
  • מורחים גנאש קר מאד על שולי הכוס.
  • 7
  • מדביקים קישוטים על הגנאש הקר ומוזגים מילקשייק.
  • 8
  • מזלפים קצפת – זהירות לא לשפוך!
  • 9
  • מקשטים בשוקולדים, מקלות בייגלה, גליליות וסוכריות.
  • הטיפ שלנו
    • מגישים את המילקשייק מיד כשהוא מוכן.
    • אפשר להשתמש בכל תוספת שאוהבים.
    1 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar מישהו הגיב:

      זה טעים אחלה!

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0