אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

מיני מיני עוגיות שוקולד מושלגות

הטרנד הכי חם ברשת לעוגיות הכי אהובות! מיני מיני עוגיות שוקולד מושלגות, חמודות וטעימות בטירוף, שאפשר לזלול בקערה עם חלב או להגיש ככה בערימה ולגנוב כל שנייה עוד עוגיה ועוד עוגיה. ורק אחרונה ודי
  • מתכון, צילום וסטיילינג: עדי קלינגהופר
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 4 קערות
0 תגובות

עוגיות שוקולד מטריפות, סדוקות ויפהפיות שאפשר להכין באיזה גודל שבא לכם, לגרסת הקורנפלקס המטריפה מגלגלים אותן קטנות קטנות וזוללים עם כף בקערת חלב, או מגלגלים אותן גדולות ואורזים בקופסה לפיקניק או שומרים לאורחים.

לא משנה איך תבחרו לאכול אותן אל תשכחו לצלם ולשתף אותנו בעמוד האינסטגרם.

מחפשים עוד מתכונים לטרנד המתוק? הנה מתכון קל להכנה למיני מיני בראוניז מושלמים

מצרכים

לעוגיות:220 גרם שוקולד מריר עלית
70 גרם חמאה
2 ביצים
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
210 גרם (1 ו-1/2 כוסות) קמח
30 גרם (3 כפות) קקאו
1 כפית (8 גרם) אבקת אפייה
קורט מלח

לגלגול:50 גרם סוכר (רבע כוס)
150 גרם ( ו-1/4 כוסות) אבקת סוכר

לגרסת ה"קורנפלקס":קערת חלב - להגשה (לא חובה)

הוראות הכנה
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מניחים בקערה שוקולד מריר וחמאה, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה (השוקולד לא יהיה נוזלי וזה בסדר) מניחים בצד.
  • מניחים סוכר וביצים בקערת המיקסר, מקציפים עם וו בלון עד קצף בהיר, מוסיפים את השוקולד שהמסנו וממשיכים להקציף.
  • מוסיפים קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח, ממשיכים להקציף רק עד איחוד.
  • נעזרים במרית ומקפלים מעט, מעבירים את הבלילה לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מניחים בקערה שוקולד מריר וחמאה, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה (השוקולד לא יהיה נוזלי וזה בסדר) מניחים בצד.
  • מניחים סוכר וביצים בקערת המיקסר, מקציפים עם וו בלון עד קצף בהיר, מוסיפים את השוקולד שהמסנו וממשיכים להקציף.
  • מוסיפים קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח, ממשיכים להקציף רק עד איחוד.
  • נעזרים במרית ומקפלים מעט, מעבירים את הבלילה לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה.
  • מניחים בקערה שוקולד מריר וחמאה, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה (השוקולד לא יהיה נוזלי וזה בסדר) מניחים בצד.
  • 1
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2
  • מניחים בקערה שוקולד מריר וחמאה, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה (השוקולד לא יהיה נוזלי וזה בסדר) מניחים בצד.
  • 3
  • מניחים סוכר וביצים בקערת המיקסר, מקציפים עם וו בלון עד קצף בהיר, מוסיפים את השוקולד שהמסנו וממשיכים להקציף.
  • 4
  • מוסיפים קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח, ממשיכים להקציף רק עד איחוד.
  • 5
  • נעזרים במרית ומקפלים מעט, מעבירים את הבלילה לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה.
  • הגלגול
    • מסדרים את הסוכר ואבקת הסוכר בקערות נפרדות.
    • לאחר הקירור של הבלילה מתחילים עם הגלגול. לוקחים מהבלילה חצי כפית, מגלגלים לכדור, מעבירים לקערת הסוכר ומגלגלים עד ציפוי מלא.
    • מעבירים לקערה עם אבקת הסוכר ומגלגלים לציפוי מלא.
    • מניחים על תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה את הכדורים במרווחים קטנים.
    • אופים את העוגיות כ-10 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים.
    • מסדרים את הסוכר ואבקת הסוכר בקערות נפרדות.
    • לאחר הקירור של הבלילה מתחילים עם הגלגול. לוקחים מהבלילה חצי כפית, מגלגלים לכדור, מעבירים לקערת הסוכר ומגלגלים עד ציפוי מלא.
    • מעבירים לקערה עם אבקת הסוכר ומגלגלים לציפוי מלא.
    • מניחים על תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה את הכדורים במרווחים קטנים.
    • אופים את העוגיות כ-10 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים.
  • לאחר הקירור של הבלילה מתחילים עם הגלגול. לוקחים מהבלילה חצי כפית, מגלגלים לכדור, מעבירים לקערת הסוכר ומגלגלים עד ציפוי מלא.
  • 1
  • מסדרים את הסוכר ואבקת הסוכר בקערות נפרדות.
  • 2
  • לאחר הקירור של הבלילה מתחילים עם הגלגול. לוקחים מהבלילה חצי כפית, מגלגלים לכדור, מעבירים לקערת הסוכר ומגלגלים עד ציפוי מלא.
  • 3
  • מעבירים לקערה עם אבקת הסוכר ומגלגלים לציפוי מלא.
  • 4
  • מניחים על תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה את הכדורים במרווחים קטנים.
  • 5
  • אופים את העוגיות כ-10 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים.
  • 5
    מיני עוגיות שוקולד מושלגות
    שלב ה"קורנפלקס"
    • ועכשיו הגענו לחלק הכיף והטעים, מניחים את העוגיות בקערה, מוזגים חלב ואוכלים!
    • ועכשיו הגענו לחלק הכיף והטעים, מניחים את העוגיות בקערה, מוזגים חלב ואוכלים!
    1
  • ועכשיו הגענו לחלק הכיף והטעים, מניחים את העוגיות בקערה, מוזגים חלב ואוכלים!
  • 1
    מיני עוגיות שוקולד מושלגות
    הטיפ שלנו
    • השיטה הכי טובה כדי להקל על כל התהליך היא פשוט קודם כל לגלגל עיגולים קטנטים, את העיגולים להניח בקבוצות בתוך קערת הסוכר , לגלג את כולם ביחד ולאחר מכן לגלגל אותם ביחד גם בקערת אבקת הסוכר.
    • שומרים את העוגיות בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0