אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

נקניק שוקולד עם ביסקוויטים ואגוזים

הממתק האהוב מהילדות בגרסה שוקולדית וקלה במיוחד - נקניק שוקולד משובץ בביסקוויטים ואגוזים שהילדים ישמחו להכין ולאכול. לא תאמינו כמה קל להכין אותו!
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: 2 נקניקים באורך 20-25 ס"מ
42 תגובות
מצרכים

לנקניקים:150 גרם שוקולד מריר
75 גרם חמאה
3 כפות חלב
קורט מלח
50 גרם שקדים או אגוזים קצוצים גס
150 גרם פתי בר עלית שבורים לפיסות גסות

אופן ההכנה:
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים חמאה, חלב ומלח וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים שקדים וביסקוויטים ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
  • מצננים את התערובת במשך כ-20-25 דקות במקרר עד שהיא מתייצבת מעט.
  • על גבי ניילון נצמד או נייר אפייה מניחים חצי מכמות התערובת ויוצרים צורך גליל הדוק.
  • חוזרים על הפעולה עם יתרת התערובת.
  • שומרים את גלילי השוקולד במקרר במשך 2-3 שעות.
  • לפני ההגשה חותכים לחתיכות בגודל הרצוי.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים חמאה, חלב ומלח וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים שקדים וביסקוויטים ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
  • מצננים את התערובת במשך כ-20-25 דקות במקרר עד שהיא מתייצבת מעט.
  • על גבי ניילון נצמד או נייר אפייה מניחים חצי מכמות התערובת ויוצרים צורך גליל הדוק.
  • חוזרים על הפעולה עם יתרת התערובת.
  • שומרים את גלילי השוקולד במקרר במשך 2-3 שעות.
  • לפני ההגשה חותכים לחתיכות בגודל הרצוי.
  • מוסיפים חמאה, חלב ומלח וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • מוסיפים חמאה, חלב ומלח וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים שקדים וביסקוויטים ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
  • 4
  • מצננים את התערובת במשך כ-20-25 דקות במקרר עד שהיא מתייצבת מעט.
  • 5
  • על גבי ניילון נצמד או נייר אפייה מניחים חצי מכמות התערובת ויוצרים צורך גליל הדוק.
  • 6
  • חוזרים על הפעולה עם יתרת התערובת.
  • 7
  • שומרים את גלילי השוקולד במקרר במשך 2-3 שעות.
  • 8
  • לפני ההגשה חותכים לחתיכות בגודל הרצוי.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הנקניק בכלי סגור במקרר עד שבועיים.
    • במקום ביסקוויטים אפשר להשתמש בכל סוג של עוגיות שאוהבים.
    • אם מכינים לילדים קטנים מומלץ לותר על האגוזים ולהשלים עם עוד 50 גרם ביסקוויטים.
    • לגרסה כשרה לפסח: משתמשים בעוגיות כשרות לפסח באותה כמות במקום הביסקוויטים.
    42 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      נשמע מעולה. את החלב במה אפשר להמיר?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי, אפשר להמיר את החלב בכל חלב צמחי שאוהבים.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    2. Avatar 170306 הגיב:

      רוצה להכין ללא האגוזים ובאחת התגובות שלכם ראיתי שיש להוסיף עוד 50 גרם ביקויטים.כמה זה יוצא? יותר משרוול?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        שרוול אחד של פתי בר עלית הוא 250 גרם, לכן אם מחליפים את האגוזים בפתי בר זה יוצא 200 גרם שזה קצת פחות משרוול שלם.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    3. Avatar ליה הגיב:

      אפשר ללא חמאה . טחינה במקום. וזה טיבעוני

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי ליה,
        כן אפשר להחליף את החמאה בטחינה באותה כמות, מומלץ להוסיף גם 2 כפות שמן קוקוס אבל לא חובה.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    4. Avatar הדר הגיב:

      נשמע מעולה (כמו כל המתכונים שלך) אני רוצה להכין את זה בעזרת השם.. רק שאלה, 150 גר' ביסקוויטים זה יוצא בערך חבילה? תודה מראש!

    5. Avatar Unicorn הגיב:

      זה טעים נורא, הכנתי את זה חמש פעמים

    6. Avatar קובי הגיב:

      אפשר לעטוף בניילון נצמד ואחר כך בגלילי ריק ארוך

    7. Avatar קובי הגיב:

      פשוט מושחת =נוסטלגיה

    8. Avatar ליהיא הגיב:

      איזה אגוזים צריך לשים?

    9. Avatar אני הגיב:

      לא ברור איך מגלגלים. אם התערובת מרוחה על נייר אפיה, מגלגלים ביחד אם הנייר, או שמגלגלים רק את התערובת ועוטפים בנייר

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        לא, פשוט יוצרים צורת נקניק הדוקה. הנייר אפייה או הניילון הנצמד בעיקר נועדו כדי למנוע לכלוך והידבקות למשטח העבודה. מומלץ לעטוף את הגליל בניילון נצמד לפני הקירור כדי שהוא לא ייספוג ריחות בקירור.

    10. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      במקום חלק מן הביסקוויטים ניתן להשתמש בעוגה בחושה שהתייבשה או שלא הצליחה. לא לוותר על הביסקוויטים לחלוטין. יוצא מצויין.

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0