אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

נשיקות מרנג וממרח פסק זמן

קינוח חגיגי וטעים לליל הסדר, לימי חול המועד ולנמנעים מגלוטן - נשיקות מרנג שמכינים בקלי קלות במילוי ממרח פסק זמן שוקולדי. לא תאמינו כמה קל להכין אותן!
  • מתכון, צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט
זמן הכנה: שעתיים וחצי
רמת קושי: קל
כמות: 15-20 יחידות
ללא גלוטן
7 תגובות
מצרכים

לנשיקות מרנג:60 גרם (כ-3 כפות גדושות) ממרח פסק זמן
3 חלבונים
1/4 כפית מלח
3/4 כוס סוכר
1 כף קורנפלור

אופן ההכנה:
  • שמים את הממרח פסק זמן בכלי המתאים למיקרוגל ומחממים במשך 20-30 שניות כדי שיהיה נוזלי יותר ומערבבים אותו היטב.
  • מחממים תנור ל-100 מעלות טורבו, ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
  • בקערת מיקסר נקייה שמים חלבונים ומלח ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. אחרי כשתי דקות מתחילים להוסיף את הסוכר בהדרגה. מקציפים עוד 8 דקות עד שהקצף מאד יציב ומבריק. מוסיפים קורנפלור ומערבבים עוד 10 שניות.
  • מורידים את הקערה מהמיקסר ובעזרת כפית מזלפים פסים דקים של ממרח פסק זמן בצורת שתי וערב על המרנג.
  • בעזרת 2 כפות לוקחים תלוליות של מרנג מהקערה ומניחים על נייר האפייה. חוזרים על הפעולה עד שנגמרים פסי הממרח על המרנג ואז חוזרים על פעולת זילוף הממרח על המרנג, ממשיכים בתהליך עד שנגמר כל המרנג.
  • אופים את 2 התבניות עם נשיקות מרנג במרכז התנור במשך כשעתיים.
  • שמים את הממרח פסק זמן בכלי המתאים למיקרוגל ומחממים במשך 20-30 שניות כדי שיהיה נוזלי יותר ומערבבים אותו היטב.
  • מחממים תנור ל-100 מעלות טורבו, ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
  • בקערת מיקסר נקייה שמים חלבונים ומלח ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. אחרי כשתי דקות מתחילים להוסיף את הסוכר בהדרגה. מקציפים עוד 8 דקות עד שהקצף מאד יציב ומבריק. מוסיפים קורנפלור ומערבבים עוד 10 שניות.
  • מורידים את הקערה מהמיקסר ובעזרת כפית מזלפים פסים דקים של ממרח פסק זמן בצורת שתי וערב על המרנג.
  • בעזרת 2 כפות לוקחים תלוליות של מרנג מהקערה ומניחים על נייר האפייה. חוזרים על הפעולה עד שנגמרים פסי הממרח על המרנג ואז חוזרים על פעולת זילוף הממרח על המרנג, ממשיכים בתהליך עד שנגמר כל המרנג.
  • אופים את 2 התבניות עם נשיקות מרנג במרכז התנור במשך כשעתיים.
  • מחממים תנור ל-100 מעלות טורבו, ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
  • 1
  • שמים את הממרח פסק זמן בכלי המתאים למיקרוגל ומחממים במשך 20-30 שניות כדי שיהיה נוזלי יותר ומערבבים אותו היטב.
  • 2
  • מחממים תנור ל-100 מעלות טורבו, ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
  • 3
  • בקערת מיקסר נקייה שמים חלבונים ומלח ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. אחרי כשתי דקות מתחילים להוסיף את הסוכר בהדרגה. מקציפים עוד 8 דקות עד שהקצף מאד יציב ומבריק. מוסיפים קורנפלור ומערבבים עוד 10 שניות.
  • 4
  • מורידים את הקערה מהמיקסר ובעזרת כפית מזלפים פסים דקים של ממרח פסק זמן בצורת שתי וערב על המרנג.
  • 5
  • בעזרת 2 כפות לוקחים תלוליות של מרנג מהקערה ומניחים על נייר האפייה. חוזרים על הפעולה עד שנגמרים פסי הממרח על המרנג ואז חוזרים על פעולת זילוף הממרח על המרנג, ממשיכים בתהליך עד שנגמר כל המרנג.
  • 6
  • אופים את 2 התבניות עם נשיקות מרנג במרכז התנור במשך כשעתיים.
  • הטיפ שלנו

    • שומרים את הנשיקות בכלי אטום עד שבוע.

    7 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar חנה אטיאס הגיב:

      למה אין אופן ההכנה? האם אפשר לקבל?

    2. Avatar אילנית הגיב:

      אופן ההכנה לא רשום

    3. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      לא כתוב את אופן ההכנה

    4. Avatar שירה הגיב:

      בכותרת כתוב שהמתכון מתאים "לנמנעים מגלוטן" אבל על האריזות כתוב שהממרח עלול להכיל גלוטן, יש מהדורה מיוחדת שלו?

    5. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      נראה נהדר!!!אנסה את המתכון .

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0