אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

סופגניות אפויות במילוי שוקולד בלונדי

סופגניות אפויות זהובות, רכות ואווריריות במיוחד עם הפתעת קוביות שוקולד בלונדי שמתגלה בביס הראשון וציפוי שוקולד בלונדי מומס. מושלמות לאירוח בחנוכה!
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: בינוני
כמות: 16-20 סופגניות במשקל 30 גרם כ"א
0 תגובות
מצרכים

לסופגניות:250 גרם (כוס ו-3/4) קמח
5 גרם (1 כפית) שמרים יבשים
25 גרם (2 כפות) סוכר
50 גרם חמאה רכה
1 חלמון
120 מ"ל (1/2 כוס) חלב
1/4 כפית מלח

למילוי:1 חפיסה שוקולד בלונדי שקדים

להברשה:2-3 כפות שמן

לציפוי:1 חפיסה שוקולד בלונדי שקדים
שקדים שלמים קלויים

אופן ההכנה:
  • בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, סוכר, חמאה, חלמון, חלב ומלח ולשים במשך 10 דקות עד שמתקבל בצק אחיד.
  • מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק במשך 1-2 שעות או עד שהוא מכפיל את נפחו.
  • מעבירים את הבצק למשטח משומן קלות ומחלקים אותו ל-16-20 חלקים שווים.
  • במרכז כל פיסת בצק נועצים קוביית שוקולד בלונדי, סוגרים ויוצרים עיגול מהודק.
  • מסדרים נייר אפייה משומן על גבי תבנית תנור ומניחים את הסופגניות על גבי התבנית במרווחים.
  • מברישים את החלק העליון של הסופגניות בשמן.
  • מכסים ומתפיחים במשך 40-50 דקות או עד שהסופגניות תפוחות.
  • מברישים שוב במעט שמן.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • אופים במשך 15-20 דקות או עד הזהבה.
  • ציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהוא נמס לחלוטין.
  • בעזרת כפית שמים מעט ציפוי שוקולד בלונדי על גבי כל סופגניה ומניחים לו לנזול על הדפנות.
  • מקשטים כל סופגניה בשקד שלם ומגישים מיד.
  • בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, סוכר, חמאה, חלמון, חלב ומלח ולשים במשך 10 דקות עד שמתקבל בצק אחיד.
  • מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק במשך 1-2 שעות או עד שהוא מכפיל את נפחו.
  • מעבירים את הבצק למשטח משומן קלות ומחלקים אותו ל-16-20 חלקים שווים.
  • במרכז כל פיסת בצק נועצים קוביית שוקולד בלונדי, סוגרים ויוצרים עיגול מהודק.
  • מסדרים נייר אפייה משומן על גבי תבנית תנור ומניחים את הסופגניות על גבי התבנית במרווחים.
  • מברישים את החלק העליון של הסופגניות בשמן.
  • מכסים ומתפיחים במשך 40-50 דקות או עד שהסופגניות תפוחות.
  • מברישים שוב במעט שמן.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • אופים במשך 15-20 דקות או עד הזהבה.
  • ציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהוא נמס לחלוטין.
  • בעזרת כפית שמים מעט ציפוי שוקולד בלונדי על גבי כל סופגניה ומניחים לו לנזול על הדפנות.
  • מקשטים כל סופגניה בשקד שלם ומגישים מיד.
  • מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק במשך 1-2 שעות או עד שהוא מכפיל את נפחו.
  • 1
  • בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, סוכר, חמאה, חלמון, חלב ומלח ולשים במשך 10 דקות עד שמתקבל בצק אחיד.
  • 2
  • מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק במשך 1-2 שעות או עד שהוא מכפיל את נפחו.
  • 3
  • מעבירים את הבצק למשטח משומן קלות ומחלקים אותו ל-16-20 חלקים שווים.
  • 4
  • במרכז כל פיסת בצק נועצים קוביית שוקולד בלונדי, סוגרים ויוצרים עיגול מהודק.
  • 5
  • מסדרים נייר אפייה משומן על גבי תבנית תנור ומניחים את הסופגניות על גבי התבנית במרווחים.
  • 6
  • מברישים את החלק העליון של הסופגניות בשמן.
  • 7
  • מכסים ומתפיחים במשך 40-50 דקות או עד שהסופגניות תפוחות.
  • 8
  • מברישים שוב במעט שמן.
  • 9
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 10
  • אופים במשך 15-20 דקות או עד הזהבה.
  • 11
  • ציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהוא נמס לחלוטין.
  • 12
  • בעזרת כפית שמים מעט ציפוי שוקולד בלונדי על גבי כל סופגניה ומניחים לו לנזול על הדפנות.
  • 13
  • מקשטים כל סופגניה בשקד שלם ומגישים מיד.
  • הטיפ שלנו
    • הסופגניות במיטבן ביום ההכנה.
    • אפשר לשמור את הסופגניות האפויות (ללא הציפוי) עד שבוע בקופסה אטומה במקפיא. מומלץ לחמם בתנור לפני ההגשה ולהוסיף את הציפוי.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של שוקולד בלונדי שאוהבים.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0