אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

סושי שוקולד לבן ורבע לשבע – לא יאמן כמה טעים!

סושי שוקולד לבן עם הפתעה בפנים - חטיף רבע לשבע שמתחבא ומפתיע בכל ביס. שילוב אדיר בין החטיף הממכר לנקניק שוקולד שהוא הכי נוסטלגיה אהובה
  • צילום: אפיק גבאי
זמן הכנה: שעה וחצי
רמת קושי: קל
כמות: 2 נקניקי שוקולד
2 תגובות
מצרכים

200 גרם שוקולד לבן עלית
50 גרם חמאה
1/3 כוס חלב
1/4 כפית מלח
250 גרם פתי בר עלית
1 חבילה רבע לשבע עלית
1 כוס קוקוס טחון

הוראות הכנה
  • טוחנים את הפתי בר לפירורים קטנים.
  • בקערה גדולה ממיסים שוקולד לבן, חמאה וחלב ומצננים לחלוטין.
  • מוסיפים את המלח והפתי בר ומערבבים לתערובות אחידה.
  • מחלקים את הבלילה לשני חלקים, משטחים כל חלק למלבן ארוך ומניחים במרכז שורה של חטיפי רבע לשבע.
  • מכסים את חטיפי השוקולד בעזרת קצוות הבלילה, ומגלגלים לנקניק מהודק.
  • מפזרים קוקוס טחון על נייר אפייה או צלחת מאורכת ומגלגלים את הנקניק בקוקוס.
  • מגלגלים את כל אחד מהנקניקים בנייר אפייה ומקררים למשך שעה לפחות. פורסים ומגישים.
  • טוחנים את הפתי בר לפירורים קטנים.
  • בקערה גדולה ממיסים שוקולד לבן, חמאה וחלב ומצננים לחלוטין.
  • מוסיפים את המלח והפתי בר ומערבבים לתערובות אחידה.
  • מחלקים את הבלילה לשני חלקים, משטחים כל חלק למלבן ארוך ומניחים במרכז שורה של חטיפי רבע לשבע.
  • מכסים את חטיפי השוקולד בעזרת קצוות הבלילה, ומגלגלים לנקניק מהודק.
  • מפזרים קוקוס טחון על נייר אפייה או צלחת מאורכת ומגלגלים את הנקניק בקוקוס.
  • מגלגלים את כל אחד מהנקניקים בנייר אפייה ומקררים למשך שעה לפחות. פורסים ומגישים.
  • בקערה גדולה ממיסים שוקולד לבן, חמאה וחלב ומצננים לחלוטין.
  • 1
  • טוחנים את הפתי בר לפירורים קטנים.
  • 2
  • בקערה גדולה ממיסים שוקולד לבן, חמאה וחלב ומצננים לחלוטין.
  • 3
  • מוסיפים את המלח והפתי בר ומערבבים לתערובות אחידה.
  • 4
  • מחלקים את הבלילה לשני חלקים, משטחים כל חלק למלבן ארוך ומניחים במרכז שורה של חטיפי רבע לשבע.
  • 5
  • מכסים את חטיפי השוקולד בעזרת קצוות הבלילה, ומגלגלים לנקניק מהודק.
  • 6
  • מפזרים קוקוס טחון על נייר אפייה או צלחת מאורכת ומגלגלים את הנקניק בקוקוס.
  • 7
  • מגלגלים את כל אחד מהנקניקים בנייר אפייה ומקררים למשך שעה לפחות. פורסים ומגישים.
  • 7
    סושי שוקולד לבן ורבע לשבע
    2 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar אלינור הגיב:

      נשמע טוב.זה יעבוד גם עם שוקולד בלונדי?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי אלינור,
        שמחים שאהבת (: המתכון יעבוד מעולה גם עם שוקולד בלונדי.
        אם תכיני נשמח לשתף את התוצאה בדף החדש שלנו באינסטגרם, מוזמנת לשתף ולתייג אותנו regamatok_elite@

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0