אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגיות פלורנטין עם תחתית שוקולד

עוגיות שקדים טעימות וקראנצ'יות שמכינים מ-4 מצרכים בלבד, מצפים את התחתית בשוקולד מריר ומגישים לצד כוס שוקולטה חמה ומפנקת
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 15-18 עוגיות תלוי בגודל
ללא גלוטן
0 תגובות

עוגיות שקדים פריכות ועדינות הקרויות על שם העיר פירנצה שבאיטליה, בגרסה קלה להכנה במיוחד וגם ללא גלוטן או ביצים.

והכי כיף? אפשר להכין אותן מראש ולשמור בצנצנת אטומה על השיש וככה תמיד יש פינוק מתוק כשמתחשק או כשהאורחים מפתיעים.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

והנה עוד מתכון מושלם ללא גלוטן, עוגיות שוקולד בראוניז פאדג'יות וטעימות שאתם חייבים להכין.

מצרכים

לעוגיות:200 גרם שקדים פרוסים
140 גרם (2/3 כוס) סוכר לבן
5 כפות דבש
1/3 מיכל (80 מ"ל) שמנת מתוקה

לציפוי:100 גרם שוקולד מריר ספלנדיד 80% מוצקי קקאו
2 כפות שמן

להגשה:קפסולת שוקולטה ספלנדיד של עלית

אופן ההכנה:
  • בסיר בינוני שמים את כל המצרכים פרט לשקדים ומבשלים עד שהסירופ מסמיך ומבעבע והצבע שלו נעשה חום יפהפה. בערך 5-7 דקות.
  • מוסיפים את השקדים ומערבבים היטב.
  • מניחים כף גדושה מהשקדים המצופים בתבנית שקעים ומשטחים בעזרת כפית לצורה עגולה וכמה שיותר אחידה בגובהה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות או עד שהעוגיות זהובות. חשוב בשלב הזה לצנן אותן היטב עד שהן יציבות וקריספיות.
  • בינתיים ממיסים שוקולד במיקרו, בפולסים של 30 שניות. מוסיפים שמן ומערבבים היטב.
  • מברישים כל תחתית עוגייה בשוקולד ומאפשרים לשוקולד להתייצב לפני שמעבירים לקופסה ושומרים בטמפרטורת החדר. למי שרוצה לזרז את התהליך אפשר לקרר את השוקולד במקרר אבל לשמור את העוגיות אחר כך בטמפרטורת החדר כי במקרר יש לחות.
  • מגישים לצד משקה חם מקפסולת שוקולטה ספלנדיד של עלית.
  • בסיר בינוני שמים את כל המצרכים פרט לשקדים ומבשלים עד שהסירופ מסמיך ומבעבע והצבע שלו נעשה חום יפהפה. בערך 5-7 דקות.
  • מוסיפים את השקדים ומערבבים היטב.
  • מניחים כף גדושה מהשקדים המצופים בתבנית שקעים ומשטחים בעזרת כפית לצורה עגולה וכמה שיותר אחידה בגובהה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות או עד שהעוגיות זהובות. חשוב בשלב הזה לצנן אותן היטב עד שהן יציבות וקריספיות.
  • בינתיים ממיסים שוקולד במיקרו, בפולסים של 30 שניות. מוסיפים שמן ומערבבים היטב.
  • מברישים כל תחתית עוגייה בשוקולד ומאפשרים לשוקולד להתייצב לפני שמעבירים לקופסה ושומרים בטמפרטורת החדר. למי שרוצה לזרז את התהליך אפשר לקרר את השוקולד במקרר אבל לשמור את העוגיות אחר כך בטמפרטורת החדר כי במקרר יש לחות.
  • מגישים לצד משקה חם מקפסולת שוקולטה ספלנדיד של עלית.
  • מוסיפים את השקדים ומערבבים היטב.
  • 1
  • בסיר בינוני שמים את כל המצרכים פרט לשקדים ומבשלים עד שהסירופ מסמיך ומבעבע והצבע שלו נעשה חום יפהפה. בערך 5-7 דקות.
  • 2
  • מוסיפים את השקדים ומערבבים היטב.
  • 3
  • מניחים כף גדושה מהשקדים המצופים בתבנית שקעים ומשטחים בעזרת כפית לצורה עגולה וכמה שיותר אחידה בגובהה.
  • 4
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות או עד שהעוגיות זהובות. חשוב בשלב הזה לצנן אותן היטב עד שהן יציבות וקריספיות.
  • 5
  • בינתיים ממיסים שוקולד במיקרו, בפולסים של 30 שניות. מוסיפים שמן ומערבבים היטב.
  • 6
  • מברישים כל תחתית עוגייה בשוקולד ומאפשרים לשוקולד להתייצב לפני שמעבירים לקופסה ושומרים בטמפרטורת החדר. למי שרוצה לזרז את התהליך אפשר לקרר את השוקולד במקרר אבל לשמור את העוגיות אחר כך בטמפרטורת החדר כי במקרר יש לחות.
  • 7
  • מגישים לצד משקה חם מקפסולת שוקולטה ספלנדיד של עלית.
  • 7
    עוגיות פלורנטין עם תחתית שוקולד
    הטיפ שלנו
    • המלצת הבריסטה – להוסיף לשוקולטה חלב חם רגיל או מוקצף.
    • רוצים קפסולות שוקולטה ספלנדיד של עלית עד הבית? לחצו כאן.
    0 תגובות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0