אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגיות שוקולד בראוניז

אם אתם אוהבים שוקולד ואגוזים – העוגיות הבאות מושלמות לכם! עוגיות שוקולד רכות במרקם פאדג' נמס בפה, משובצות בשוקולד מריר ובאגוזים פריכים. אלה עוגיות שוקולד ללא גלוטן כל כך קלות להכנה, נמסות בפה ופשוט מושלמות לכל אירוע.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 25-30 עוגיות
ללא גלוטן
115 תגובות

מצרכים

לעוגיות:200 גרם שוקולד מריר עלית
40 גרם חמאה (או מרגרינה)
2 ביצים L בטמפרטורת החדר
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
קורט מלח
35 גרם (1/4 כוס) קורנפלור (או קמח)
קורט אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר עלית, קצוץ גס
100 גרם אגוזים קצוצים גס

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
  • בקערת מיקסר מקציפים ביצים, סוכר ומלח במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת אחידה, בהירה ותפוחה מאוד.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לביצים המוקצפות ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • מוסיפים קורנפלור, אבקת אפייה, שוקולד קצוץ ואגוזים וממשיכים לקפל בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • בעזרת 2 כפיות יוצקים תלוליות מהתערובת על גבי נייר האפייה. חשוב להקפיד על יצירת מרווח של כ-2-3 ס"מ בין עוגיה לעוגיה, משום שהן תופחות מאוד במהלך האפייה.
  • אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתפשטות מעט, נסדקות ומתייצבות בשוליים, אך עדיין רכות מאוד במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
  • בקערת מיקסר מקציפים ביצים, סוכר ומלח במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת אחידה, בהירה ותפוחה מאוד.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לביצים המוקצפות ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • מוסיפים קורנפלור, אבקת אפייה, שוקולד קצוץ ואגוזים וממשיכים לקפל בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • בעזרת 2 כפיות יוצקים תלוליות מהתערובת על גבי נייר האפייה. חשוב להקפיד על יצירת מרווח של כ-2-3 ס"מ בין עוגיה לעוגיה, משום שהן תופחות מאוד במהלך האפייה.
  • אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתפשטות מעט, נסדקות ומתייצבות בשוליים, אך עדיין רכות מאוד במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
  • 1
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
  • 2
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
  • 3
  • בקערת מיקסר מקציפים ביצים, סוכר ומלח במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת אחידה, בהירה ותפוחה מאוד.
  • 4
  • מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לביצים המוקצפות ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • 5
  • מוסיפים קורנפלור, אבקת אפייה, שוקולד קצוץ ואגוזים וממשיכים לקפל בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 6
  • בעזרת 2 כפיות יוצקים תלוליות מהתערובת על גבי נייר האפייה. חשוב להקפיד על יצירת מרווח של כ-2-3 ס"מ בין עוגיה לעוגיה, משום שהן תופחות מאוד במהלך האפייה.
  • 7
  • אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתפשטות מעט, נסדקות ומתייצבות בשוליים, אך עדיין רכות מאוד במרכז.
  • 8
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגיות בקופסה אטומה עד שבוע.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של אגוזים שאוהבים.
    • לגרסה פרווה: ממירים את החמאה במרגרינה או שמן קוקוס באותה כמות.
    115 תגובות
    1. Avatar מירנדלה הגיב:

      העוגיות נדבקו לתבנית מבלי יכולת לגרד..

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי,
        האם השתמשת בנייר אפייה או הקפדת לשמן את התבנית היטב?

    2. Avatar אליענה הגיב:

      וואו יצא מושלם!!!
      אני הולכת להכין את זה עוד הרבה מתכון מושלם תודה❤️

    3. Avatar עוגיות שוקולד הגיב:

      יצא לי בלילה ממש נוזלית עשיתי בדיוק לפי המתכון …מה לעשות?

    4. Avatar עוגיות שוקולד הגיב:

      יצא לי בלילה ממש נוזלית מה לעשות?

    5. Avatar ניצה אוסטרבך הגיב:

      אני צריכה להכין את העוגיות ללא גלוטן. האם בא.אפיה אין גלוטן?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי ניצה,
        אבקת אפיה לרוב היא ללא גלוטן, אך עדיין אנחנו תמיד ממליצים לבדוק את הרכיבים לפני השימוש.

    6. Avatar במבה נוגט הגיב:

      יצא לי מושששששששששששששששששלם!!!

    7. Avatar frida הגיב:

      מגניייייב! התחלתי מקווה שיצא לי טוב, אמן.

    8. Avatar אמיר הגיב:

      וואו העוגיות יצאו מושלמות טעימות רצח וממליץ חמישה כוכבים!

    9. Avatar נעמה הגיב:

      אפשר להקפיא?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי נעמה,
        פחות מומלץ להקפיא את העוגיות האלו, ניתן לשמור בקופסה אטומה בחוץ עד שבוע.

    10. Avatar שוקולד פרה :) הגיב:

      מן הסתם כן

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0