אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגיות שוקולד בראוניז

אם אתם אוהבים שוקולד ואגוזים – העוגיות הבאות מושלמות לכם! עוגיות שוקולד רכות במרקם פאדג' נמס בפה, משובצות בשוקולד מריר ובאגוזים פריכים. אלה עוגיות שוקולד ללא גלוטן כל כך קלות להכנה, נמסות בפה ופשוט מושלמות לכל אירוע.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 25-30 עוגיות
ללא גלוטן
97 תגובות
מצרכים

לעוגיות:200 גרם שוקולד מריר עלית
40 גרם חמאה (או מרגרינה)
2 ביצים L בטמפרטורת החדר
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
קורט מלח
35 גרם (1/4 כוס) קורנפלור (או קמח)
קורט אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר עלית, קצוץ גס
100 גרם אגוזים קצוצים גס

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
  • בקערת מיקסר מקציפים ביצים, סוכר ומלח במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת אחידה, בהירה ותפוחה מאוד.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לביצים המוקצפות ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • מוסיפים קורנפלור, אבקת אפייה, שוקולד קצוץ ואגוזים וממשיכים לקפל בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • בעזרת 2 כפיות יוצקים תלוליות מהתערובת על גבי נייר האפייה. חשוב להקפיד על יצירת מרווח של כ-2-3 ס"מ בין עוגיה לעוגיה, משום שהן תופחות מאוד במהלך האפייה.
  • אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתפשטות מעט, נסדקות ומתייצבות בשוליים, אך עדיין רכות מאוד במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
  • בקערת מיקסר מקציפים ביצים, סוכר ומלח במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת אחידה, בהירה ותפוחה מאוד.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לביצים המוקצפות ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • מוסיפים קורנפלור, אבקת אפייה, שוקולד קצוץ ואגוזים וממשיכים לקפל בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • בעזרת 2 כפיות יוצקים תלוליות מהתערובת על גבי נייר האפייה. חשוב להקפיד על יצירת מרווח של כ-2-3 ס"מ בין עוגיה לעוגיה, משום שהן תופחות מאוד במהלך האפייה.
  • אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתפשטות מעט, נסדקות ומתייצבות בשוליים, אך עדיין רכות מאוד במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
  • 1
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
  • 2
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
  • 3
  • בקערת מיקסר מקציפים ביצים, סוכר ומלח במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת אחידה, בהירה ותפוחה מאוד.
  • 4
  • מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לביצים המוקצפות ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • 5
  • מוסיפים קורנפלור, אבקת אפייה, שוקולד קצוץ ואגוזים וממשיכים לקפל בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 6
  • בעזרת 2 כפיות יוצקים תלוליות מהתערובת על גבי נייר האפייה. חשוב להקפיד על יצירת מרווח של כ-2-3 ס"מ בין עוגיה לעוגיה, משום שהן תופחות מאוד במהלך האפייה.
  • 7
  • אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתפשטות מעט, נסדקות ומתייצבות בשוליים, אך עדיין רכות מאוד במרכז.
  • 8
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגיות בקופסה אטומה עד שבוע.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של אגוזים שאוהבים.
    • לגרסה פרווה: ממירים את החמאה במרגרינה או שמן קוקוס באותה כמות.
    97 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar יערה הגיב:

      למה העוגיות נמרחות לי ולא נישארות עוגיות? עושה בדיוק לפי המתכון

    2. Avatar מישל הגיב:

      האמת שהם לא יצאו בדיוק כמו בתמונה, הם שטוחות מידי..

    3. Avatar בובה הגיב:

      אפשר גם בלי אגוזים?

    4. Avatar אור הגיב:

      האם צריך להשתנש בכל הביצה או רק בצהוב/ לבן?

    5. Avatar תמר הגיב:

      הכנתי היום ויצאו ממש טעימות!
      החלפתי את ה100 גרם שוקולד מריר קצוץ בשוקולד חלב ויצא ממש מוצלח.
      תודה על המתכון הנהדר!!!

    6. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      איזה סוג אגוזים והאם הם צריכים להיות קלויים?

    7. Avatar איילת הגיב:

      הכנתי אתמול יצא מאוד טעים עשיתי הכל לפי ההוראות חוץ מה100 גר שוקולד שבור, החלפתי בנטיפי שוקולד ציפס

    8. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      האם משתמשים בכל הביצה או רק בלבן /צהוב?

    9. Avatar יעל הגיב:

      שואלת כי לא מצאתי תשובה – האם אפשר להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב?

    10. Avatar אני הגיב:

      שלום. אשמח לדעת מתכון טעים שיש בו פירורי בסקויטים מתכון קל פרווה כדורי שוקולד נמס

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0