אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגיות שוקולד בראוניז

אם אתם אוהבים שוקולד ואגוזים – העוגיות הבאות מושלמות לכם! עוגיות שוקולד רכות במרקם פאדג' נמס בפה, משובצות בשוקולד מריר ובאגוזים פריכים. אלה עוגיות שוקולד ללא גלוטן כל כך קלות להכנה, נמסות בפה ופשוט מושלמות לכל אירוע.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 25-30 עוגיות
ללא גלוטן
85 תגובות
מצרכים

לעוגיות:200 גרם שוקולד מריר עלית
40 גרם חמאה (או מרגרינה)
2 ביצים L בטמפרטורת החדר
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
קורט מלח
35 גרם (1/4 כוס) קורנפלור (או קמח)
קורט אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר עלית, קצוץ גס
100 גרם אגוזים קצוצים גס

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
  • בקערת מיקסר מקציפים ביצים, סוכר ומלח במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת אחידה, בהירה ותפוחה מאוד.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לביצים המוקצפות ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • מוסיפים קורנפלור, אבקת אפייה, שוקולד קצוץ ואגוזים וממשיכים לקפל בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • בעזרת 2 כפיות יוצקים תלוליות מהתערובת על גבי נייר האפייה. חשוב להקפיד על יצירת מרווח של כ-2-3 ס"מ בין עוגיה לעוגיה, משום שהן תופחות מאוד במהלך האפייה.
  • אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתפשטות מעט, נסדקות ומתייצבות בשוליים, אך עדיין רכות מאוד במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
  • בקערת מיקסר מקציפים ביצים, סוכר ומלח במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת אחידה, בהירה ותפוחה מאוד.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לביצים המוקצפות ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • מוסיפים קורנפלור, אבקת אפייה, שוקולד קצוץ ואגוזים וממשיכים לקפל בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • בעזרת 2 כפיות יוצקים תלוליות מהתערובת על גבי נייר האפייה. חשוב להקפיד על יצירת מרווח של כ-2-3 ס"מ בין עוגיה לעוגיה, משום שהן תופחות מאוד במהלך האפייה.
  • אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתפשטות מעט, נסדקות ומתייצבות בשוליים, אך עדיין רכות מאוד במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
  • 1
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
  • 2
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
  • 3
  • בקערת מיקסר מקציפים ביצים, סוכר ומלח במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת אחידה, בהירה ותפוחה מאוד.
  • 4
  • מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לביצים המוקצפות ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • 5
  • מוסיפים קורנפלור, אבקת אפייה, שוקולד קצוץ ואגוזים וממשיכים לקפל בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 6
  • בעזרת 2 כפיות יוצקים תלוליות מהתערובת על גבי נייר האפייה. חשוב להקפיד על יצירת מרווח של כ-2-3 ס"מ בין עוגיה לעוגיה, משום שהן תופחות מאוד במהלך האפייה.
  • 7
  • אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתפשטות מעט, נסדקות ומתייצבות בשוליים, אך עדיין רכות מאוד במרכז.
  • 8
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגיות בקופסה אטומה עד שבוע.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של אגוזים שאוהבים.
    • לגרסה פרווה: ממירים את החמאה במרגרינה או שמן קוקוס באותה כמות.
    85 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      האם משתמשים בכל הביצה או רק בלבן /צהוב?

    2. Avatar יעל הגיב:

      שואלת כי לא מצאתי תשובה – האם אפשר להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב?

    3. Avatar אני הגיב:

      שלום. אשמח לדעת מתכון טעים שיש בו פירורי בסקויטים מתכון קל פרווה כדורי שוקולד נמס

    4. Avatar אבי הגיב:

      אהלן, אחלה

    5. Avatar מישטולק הגיב:

      שלום, האם אפשר לשים את העוגיות בתנור על טורבו? על איזה מוד נצרך לשימן? רוב תודות

    6. Avatar מתעניינת הגיב:

      אפשר שמן במקום חמאה?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        אפשר שמן קוקוס במקום חמאה.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    7. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      כמה שוקולד במתכון? 200 או 300

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        300 גרם סך הכל – את ה-200 גרם שוקולד ממיסים ומטמיעים בתוך התערובת כמו שכתוב במתכון ואת ה-100 הנוספים שהם קצוצים מוסיפים בסוף שיהיו חתיכות של שוקולד בתוך העוגיות ❤️
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    8. Avatar אורנה הגיב:

      לא הבנתי ..צריך 300 גרם מריר או 200 גרם כי 100 רשומים בנפרד?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי אורנה,
        בכוונה הם רשומים בנפרד – את ה-200 גרם שוקולד ממיסים ומטמיעים בתוך התערובת כמו שכתוב במתכון ואת ה-100 הנוספים שהם קצוצים מוסיפים בסוף שיהיו חתיכות של שוקולד בתוך העוגיות ❤️
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    9. Avatar הריונית הגיב:

      האם העוגיות מתאימות לנשים בהריון? הביצים נאפות כמו שצריך?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי,
        העוגיות נאפות ב-180 מעלות למשך 8 דקות ונשארות רכות ופאדג'יות.
        לגבי אכילה שלהן בהריון – רק גורם מוסמך כמו רופא יכול לתת תשובה מדויקת על כך ולכן מומלץ להתייעץ איתו בנושא.

    10. Avatar דניאל הגיב:

      יצאו מושלמות!!אני עשיתי אותן ללא גלוטן וגם הפכתי אותן לקוקילידות..אבל יש לי שאלה האם יש תחליף לביצה לטבעונים?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי דניאל,
        איזה כיף שאהבת, נשמע מדהים שהפכת אותם לקוקילידות, נשמח לשתף את התוצאה באינסטגרם החדש שלנו @regamatok_elite
        במתכון הזה לא מומלץ להחליף את הביצים כי העוגייה עלולה להתפורר, אבל יש לנו פה באתר מגוון רחב של מתכונים טבעוניים אחרים (:

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0