אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגיות שוקולד צ'יפס בלי מיקסר במילוי מרשמלו

עוגיות שוקולד צ'יפס בלי מיקסר קלות להכנה, טעימות, שוקולדיות בטירוף ממולאות במיני מרשמלו שמתגלים רק בביס הראשון. הילדים יהנו גם להכין וגם לאכול אותן!
  • מתכון, צילום וסטיילינג: רחלי קרוט
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 20-24 עוגיות
פרווה
8 תגובות
מצרכים

לעוגיות:200 גרם חמאה רכה מאוד או שמן קוקוס לגרסת פרווה
250 גרם (1 ו-1/4 כוסות) סוכר לבן
1 ביצה
280 גרם (2 כוסות) קמח לבן
1 כפית סודה לשתייה
1 שקית מיני שוקולד צ'יפס מריר 50% מוצקי קקאו
1 חבילה מיני מרשמלו

אופן ההכנה:
  • בקערה בינונית שמים חמאה רכה, סוכר וביצה וטורפים היטב.
  • מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומערבבים עד שנוצר בצק.
  • מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים היטב. סוגרים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  • משטחים על היד בצק בגודל מטבע של 10 שקלים ומניחים בפנים 3-4 מיני מרשמלו. משטחים חתיכת בצק נוספת ואיתה סוגרים את העוגייה על מנת שהמרשמלו ישאר בפנים. מגלגלים לכדור.
  • מניחים את כדורי הבצק הממולאים על תבנית תנור עם נייר אפייה, ברווחים גדולים, ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 12-14 דקות.
  • בקערה בינונית שמים חמאה רכה, סוכר וביצה וטורפים היטב.
  • מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומערבבים עד שנוצר בצק.
  • מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים היטב. סוגרים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  • משטחים על היד בצק בגודל מטבע של 10 שקלים ומניחים בפנים 3-4 מיני מרשמלו. משטחים חתיכת בצק נוספת ואיתה סוגרים את העוגייה על מנת שהמרשמלו ישאר בפנים. מגלגלים לכדור.
  • מניחים את כדורי הבצק הממולאים על תבנית תנור עם נייר אפייה, ברווחים גדולים, ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 12-14 דקות.
  • מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומערבבים עד שנוצר בצק.
  • 1
  • בקערה בינונית שמים חמאה רכה, סוכר וביצה וטורפים היטב.
  • 2
  • מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומערבבים עד שנוצר בצק.
  • 3
  • מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים היטב. סוגרים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  • 4
  • משטחים על היד בצק בגודל מטבע של 10 שקלים ומניחים בפנים 3-4 מיני מרשמלו. משטחים חתיכת בצק נוספת ואיתה סוגרים את העוגייה על מנת שהמרשמלו ישאר בפנים. מגלגלים לכדור.
  • 5
  • מניחים את כדורי הבצק הממולאים על תבנית תנור עם נייר אפייה, ברווחים גדולים, ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 12-14 דקות.
  • הטיפ שלנו
    • אפשר למלא את העוגיות גם בממרח שוקולד או כל ממרח אחר שאוהבים.
    • ניתן להמיר עד 1/2 מכמות הסוכר הלבן בסוכר חום כהה או דמררה.
    8 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar שרון הגיב:

      יצא לי נורא הבצק דביק והכל נמרח כמי קשה אחת על התבנית במה טעיתי?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי שרון,
        האם הקפדת לקרר את התערובת היטב לפני גלגול העוגיות, והאם הכנסת אותן ישר לתנור?

    2. Avatar יצחק הגיב:

      יש אפשרות בלי , אנחנו המלצנו

    3. Avatar ליאור הגיב:

      כמה גרם של שוקולד ציפס?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי ליאור,
        250 גרם שוקולד צ'יפס.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    4. Avatar מירי הגיב:

      אפשר להשתמש עם תחליף לחמאה נטורינה? והאם אפשר בלי מרשמלו?

    5. Avatar רועי הגיב:

      מדהים!

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0