אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגילידה שוקולד ווניל

הקינוח המושלם לעונה החמה – 2 עוגיות שוקולד רכות, משובצות בשבבי שוקולד מריר, במילוי גלידת וניל טעימה. מתכון קל וטעים לעוגילידת שוקולד ווניל תוצרת בית
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 10-12 יחידות קטנות
7 תגובות
מצרכים

לעוגיות שוקולד:100 גרם חמאה רכה
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
קורט מלח
1 ביצה L
35 גרם (1/4 כוס) אבקת קקאו
175 גרם (כוס ורבע) קמח
5 גרם (1 כפית) אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר

למילוי:350 גרם גלידת וניל

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר ומלח ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית.
  • מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.
  • מוסיפים אבקת קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבלים עד שכמעט אחיד.
  • קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות ומוסיפים לתערובת. מערבלים עד שמתקבל בצק אחיד.
  • בעזרת כף גלידה קפיצית קטנה או 2 כפות רגילות מסדרים תלוליות בצק על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • משטחים מעט את כדורי הבצק בעזרת האצבעות ואופים במשך 10-12 דקות או עד שהעוגיות תופחות ומתייצבות מעט בשוליים, אך עדיין רכות למגע.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • מחלקים את העוגיות לזוגות ובין כל 2 עוגיות שמים כף גלידה וסוגרים לסנדוויץ'. מגישים מיד או שומרים במקפיא.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר ומלח ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית.
  • מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.
  • מוסיפים אבקת קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבלים עד שכמעט אחיד.
  • קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות ומוסיפים לתערובת. מערבלים עד שמתקבל בצק אחיד.
  • בעזרת כף גלידה קפיצית קטנה או 2 כפות רגילות מסדרים תלוליות בצק על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • משטחים מעט את כדורי הבצק בעזרת האצבעות ואופים במשך 10-12 דקות או עד שהעוגיות תופחות ומתייצבות מעט בשוליים, אך עדיין רכות למגע.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • מחלקים את העוגיות לזוגות ובין כל 2 עוגיות שמים כף גלידה וסוגרים לסנדוויץ'. מגישים מיד או שומרים במקפיא.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר ומלח ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 2
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר ומלח ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית.
  • 3
  • מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.
  • 4
  • מוסיפים אבקת קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבלים עד שכמעט אחיד.
  • 5
  • קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות ומוסיפים לתערובת. מערבלים עד שמתקבל בצק אחיד.
  • 6
  • בעזרת כף גלידה קפיצית קטנה או 2 כפות רגילות מסדרים תלוליות בצק על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • 7
  • משטחים מעט את כדורי הבצק בעזרת האצבעות ואופים במשך 10-12 דקות או עד שהעוגיות תופחות ומתייצבות מעט בשוליים, אך עדיין רכות למגע.
  • 8
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • 9
  • מחלקים את העוגיות לזוגות ובין כל 2 עוגיות שמים כף גלידה וסוגרים לסנדוויץ'. מגישים מיד או שומרים במקפיא.
  • הטיפ שלנו
    • אפשר להשתמש בכל גלידה שאוהבים.
    • אפשר להוסיף לעוגיות גם אגוזים או שוקולד חלב או לבן, לגיוון טעמים ותוספת קראנץ'.
    • שומרים את העוגילידות בקופסה אטומה במקפיא עד שבועיים. מומלץ להוציא כ-3-4 דקות לפני ההגשה לטמפרטורת החדר.
    7 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar הילה הגיב:

      אפשר לעשות בשתי כפיות או שחייב בכפןת?

    2. Avatar עדי הגיב:

      האם אפשר לערבב את החומרים ידנית או חובה מיקסר?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי עדי,
        ניתן לטרוף עם מטרפה ידנית רק חשוב לעשות את זה עד שהקרם תפוח ורך. זה יקח בערך 10 דקות.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    3. Avatar שירה הגיב:

      טעים ביותר!!!
      מומלץ!

    4. Avatar Taylor (lali) Jones הגיב:

      I like it! <3

    5. Avatar Taylor (lali) Jones הגיב:

      Cool! אהבתי…

    6. Avatar שירה הגיב:

      אחד הדברים הטעימים שהכנתי!!!!
      מומלץ!!! מומלץ!! מומלץ!!!
      אני הכנתי פרווה ויצא מדהים!!!!
      תודה רבה:)

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0