אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת גבינה צ'אנקי שוקולד על בסיס בראוני

עוגה מרשימה וקלה מאוד להכנה. משלבת בסיס שוקולדי אפוי ומלית רכה של גבינה עם הפתעות של צ'אנקי שוקולד בתוכה.
זמן הכנה: יותר מ-3 שעות
רמת קושי: בינוני
כמות: תבנית בקוטר 18 ס"מ ובגובה 10 ס"מ
0 תגובות
מצרכים

לבסיס:100 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
קורט מלח
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
2 ביצים
1/2 כוס (70 גרם) קמח

לשכבת הגבינה:2 גביעים (400 גרם) גבינת שמנת 30%
1 כפית תמצית/מחית וניל
1/3 כוס (65 גרם) סוכר
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
1חבילה (80 גרם) אבקת אינסטנט פודינג וניל
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס לקוביות קטנות בגודל 0.5 ס"מ

לציפוי:100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
1/3 כוס (80 מ"ל) שמנת מתוקה 38%

אופן ההכנה:
  • מכינים את הבסיס: מחממים תנור ל – 160 מעלות.
  • מניחים בקערה את השוקולד והחמאה וממיסים בזהירות במיקרוגל. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מצננים מעט.
  • מוסיפים לקערה מלח וסוכר ומערבבים.
  • מוסיפים את הביצים – בכל פעם ביצה אחת, טורפים היטב לאחר כל ביצה.
  • מנפים לקערה את הקמח ובעזרת מרית מקפלים אותו לתערובת רק עד להטמעה.
  • מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים כ – 25 דקות ועד שהבסיס יציב.
  • מוציאים ומצננים לחלוטין.
  • מכינים את מלית הגבינה: משחררים את בסיס השוקולד מתבנית הקפיץ ומניחים בדופן הפנימית של התבנית שקף אפייה. סוגרים את הקפיץ.
  • טורפים בקערה את הגבינה עם הוניל והסוכר. בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל עד לקבלת קצפת רכה אך יציבה.
  • מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה עד לקבלת בלילה אחידה.
  • מוסיפים פנימה את שברי השוקולד ומקפלים היטב לפיזור אחיד.
  • יוצקים את מלית הגבינה על בסיס השוקולד ומיישרים את פניה. שומרים בקירור לילה שלם.
  • מכינים את הציפוי: לפני ההגשה מעבירים את העוגה למקפיא לחצי שעה. מוציאים ומשחררים את הקפיץ ואת שקף האפייה.
  • שמים בקערית את השוקולד והשמנת המתוקה, מחממים במיקרוגל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מצננים מעט ויוצקים על גבי העוגה.
  • מכינים את הבסיס: מחממים תנור ל – 160 מעלות.
  • מניחים בקערה את השוקולד והחמאה וממיסים בזהירות במיקרוגל. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מצננים מעט.
  • מוסיפים לקערה מלח וסוכר ומערבבים.
  • מוסיפים את הביצים – בכל פעם ביצה אחת, טורפים היטב לאחר כל ביצה.
  • מנפים לקערה את הקמח ובעזרת מרית מקפלים אותו לתערובת רק עד להטמעה.
  • מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים כ – 25 דקות ועד שהבסיס יציב.
  • מוציאים ומצננים לחלוטין.
  • מכינים את מלית הגבינה: משחררים את בסיס השוקולד מתבנית הקפיץ ומניחים בדופן הפנימית של התבנית שקף אפייה. סוגרים את הקפיץ.
  • טורפים בקערה את הגבינה עם הוניל והסוכר. בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל עד לקבלת קצפת רכה אך יציבה.
  • מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה עד לקבלת בלילה אחידה.
  • מוסיפים פנימה את שברי השוקולד ומקפלים היטב לפיזור אחיד.
  • יוצקים את מלית הגבינה על בסיס השוקולד ומיישרים את פניה. שומרים בקירור לילה שלם.
  • מכינים את הציפוי: לפני ההגשה מעבירים את העוגה למקפיא לחצי שעה. מוציאים ומשחררים את הקפיץ ואת שקף האפייה.
  • שמים בקערית את השוקולד והשמנת המתוקה, מחממים במיקרוגל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מצננים מעט ויוצקים על גבי העוגה.
  • מניחים בקערה את השוקולד והחמאה וממיסים בזהירות במיקרוגל. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מצננים מעט.
  • 1
  • מכינים את הבסיס: מחממים תנור ל – 160 מעלות.
  • 2
  • מניחים בקערה את השוקולד והחמאה וממיסים בזהירות במיקרוגל. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מצננים מעט.
  • 3
  • מוסיפים לקערה מלח וסוכר ומערבבים.
  • 4
  • מוסיפים את הביצים – בכל פעם ביצה אחת, טורפים היטב לאחר כל ביצה.
  • 5
  • מנפים לקערה את הקמח ובעזרת מרית מקפלים אותו לתערובת רק עד להטמעה.
  • 6
  • מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים כ – 25 דקות ועד שהבסיס יציב.
  • 7
  • מוציאים ומצננים לחלוטין.
  • 8
  • מכינים את מלית הגבינה: משחררים את בסיס השוקולד מתבנית הקפיץ ומניחים בדופן הפנימית של התבנית שקף אפייה. סוגרים את הקפיץ.
  • 9
  • טורפים בקערה את הגבינה עם הוניל והסוכר. בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל עד לקבלת קצפת רכה אך יציבה.
  • 10
  • מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 11
  • מוסיפים פנימה את שברי השוקולד ומקפלים היטב לפיזור אחיד.
  • 12
  • יוצקים את מלית הגבינה על בסיס השוקולד ומיישרים את פניה. שומרים בקירור לילה שלם.
  • 13
  • מכינים את הציפוי: לפני ההגשה מעבירים את העוגה למקפיא לחצי שעה. מוציאים ומשחררים את הקפיץ ואת שקף האפייה.
  • 14
  • שמים בקערית את השוקולד והשמנת המתוקה, מחממים במיקרוגל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מצננים מעט ויוצקים על גבי העוגה.
  • הטיפ שלנו
    • לפני ההגשה מומלץ לאפשר לעוגה לשבת מעט בטמפרטורת החדר על מנת ששכבת הבראוני תהיה רכה יותר.
    • ניתן להכין את העוגה בתבנית בקוטר 24 ס"מ והגובה 5 ס"מ. משנים את כמויות הבסיס: 150 גרם חמאה, 225 גרם שוקולד מריר, קורט מלח, 1/3 כוס+1 כף (75 גרם) סוכר, 3 ביצים, 3/4 כוס (105 גרם) קמח. כמות המלית נשארת זהה.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0