אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת גלידה רבע לשבע

אוהבים רבע לשבע? אל תפספסו את העוגה הבאה! עוגת גלידה רבע לשבע מדהימה, קלה להכנה וטעימה בטירוף עם גלידת שוקולד ואגוזים מהירה שמכינים בלי מכונה. העוגה המושלמת לאירועי קיץ וימי הולדת.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: יותר מ-3 שעות
רמת קושי: קל
כמות: תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ
9 תגובות
מצרכים

לבסיס, דפנות וקישוט:-4 חבילות רבע לשבע

לגלידת שוקולד אגוזים:750 מ"ל (3 מכלים) שמנת להקצפה, קרה מאוד
2 כפות אבקת קקאו
2 כפות ממרח שוקולד אגוזים (למשל ממרח פסק זמן)
1 כף ברנדי או רום
400 גרם (1 פחית) חלב מרוכז ממותק

אופן ההכנה:
  • מסדרים רבע לשבע בבסיס ובדפנות התבנית ליצירת מעין "גדר" ותחתית.
  • גלידת שוקולד אגוזים: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת קקאו וממרח שוקולד עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • מוסיפים ברנדי וחלב מרוכז ומקפלים בעדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה במרקם מוס.
  • יוצקים את הגלידה על גבי הבסיס ומיישרים את החלק העליון.
  • מקפיאים לחלוטין במשך 5-6 שעות (עדיף לילה שלם) עד שהעוגה קפואה לחלוטין.
  • לפני ההגשה מקשטים בעוגיות חצויות. מגישים קפוא.
  • מסדרים רבע לשבע בבסיס ובדפנות התבנית ליצירת מעין "גדר" ותחתית.
  • גלידת שוקולד אגוזים: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת קקאו וממרח שוקולד עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • מוסיפים ברנדי וחלב מרוכז ומקפלים בעדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה במרקם מוס.
  • יוצקים את הגלידה על גבי הבסיס ומיישרים את החלק העליון.
  • מקפיאים לחלוטין במשך 5-6 שעות (עדיף לילה שלם) עד שהעוגה קפואה לחלוטין.
  • לפני ההגשה מקשטים בעוגיות חצויות. מגישים קפוא.
  • גלידת שוקולד אגוזים: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת קקאו וממרח שוקולד עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • 1
  • מסדרים רבע לשבע בבסיס ובדפנות התבנית ליצירת מעין "גדר" ותחתית.
  • 2
  • גלידת שוקולד אגוזים: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת קקאו וממרח שוקולד עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • 3
  • מוסיפים ברנדי וחלב מרוכז ומקפלים בעדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה במרקם מוס.
  • 4
  • יוצקים את הגלידה על גבי הבסיס ומיישרים את החלק העליון.
  • 5
  • מקפיאים לחלוטין במשך 5-6 שעות (עדיף לילה שלם) עד שהעוגה קפואה לחלוטין.
  • 6
  • לפני ההגשה מקשטים בעוגיות חצויות. מגישים קפוא.
  • הטיפ שלנו
    • העוגה נשמרת בכלי סגור במקפיא עד שבועיים.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של רבע לשבע שאוהבים לגיוון, למשל רבע לשבע חמאת בוטנים או חלבה.
    • חשוב לא לותר על האלכוהול בגלידה משום שהוא תורם למרקם.
    9 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar שירי הגיב:

      העוגה יצאה מעולה!כמה הבהרות שלדעתי חשובות: אני עשיתי בסיס מפתי בר שוקולד וחמאה(ממתכון אחר פה באתר) וטוב שכך אחרת לדעתי קשה היה לעשות בסיס עם הרבע לשבע ובכל מקרה 4 אריזות לא מספיקות גם לבסיס וגם להיקף.אם משלבים מספר סוגים יש לשים לב שיש סוגים מרובעים ויש מלבניים וצריך לתכנן בהתאם מה עושים. אבל המוס גלידה יוצא משגע!

    2. Avatar אוריה הגיב:

      מעניין אותי מי אחראית על העוגות הטעימות האלה?

    3. Avatar אילנה הגיב:

      איך אפשר להשתמש ברבע לשבע במילוי חמאת בוטנים? כי הם מרובעים קטנים

    4. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      מה אפשר לשים במקום חלב ממותק מרוכז? אפשר לשים חלב רגיל?

    5. Avatar אפרת הגיב:

      איך פותחים את הרינג אם בדפנות יש את הוופלים?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        הופלים מתייצבים בזכות הגלידה הקפואה, אז אין בעיה לחלץ את העוגה מהתבנית.

    6. Avatar מיכל הגיב:

      האם יש תחליף לאלכוהול?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0