אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן ללא אפייה

עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן עשירה וחגיגית ללא אפייה שכל כך קל להכין. בסיס ביסקוויטים פריך, מוס גבינה ושוקולד לבן ומעל הכל ציפוי גנאש שוקולד לבן שזולג לדפנות. מושלם לשבועות!
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: קל
כמות: תבנית בקוטר 24 ס"מ
31 תגובות

מצרכים

לבסיס:150 גרם פתי בר עלית
75 גרם חמאה מומסת

למוס גבינה ושוקולד לבן:100 גרם שוקולד לבן
60 מ"ל (1/4 כוס) חלב
210 גרם (1 מכל) גבינת שמנת 25% שומן
250 גרם (1 מכל) גבינה לבנה 5% שומן
80 גרם (1 חבילה) אינסטנט פודינג וניל
75 גרם (2/3 כוס) אבקת סוכר
500 מ"ל (2 מכלים) שמנת מתוקה קרה מאוד

לציפוי שוקולד לבן:200 גרם שוקולד לבן
60 מ"ל שמנת להקצפה

לקישוט:פולי קקאו גרוסים

בסיס:
  • משמנים את התבנית.
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
  • מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס.
  • מקפיאים את הבסיס במשך כשעה עד להתייצבות.
  • משמנים את התבנית.
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
  • מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס.
  • מקפיאים את הבסיס במשך כשעה עד להתייצבות.
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • 1
  • משמנים את התבנית.
  • 2
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • 3
  • מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
  • 4
  • מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס.
  • 5
  • מקפיאים את הבסיס במשך כשעה עד להתייצבות.
  • מוס גבינה ושוקולד לבן:
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים חלב וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
    • בקערה טורפים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה.
    • מוסיפים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הגבינה ומערבבים היטב.
    • בקערת מיקסר מקציפים שמנת לקצפת יציבה.
    • מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה עד קבלת מוס אחיד.
    • יוצקים את המוס על גבי הבסיס ומיישרים את החלק העליון באמצעות פלטה.
    • מקפיאים את העוגה במשך 4-5 שעות או עד שהמוס קפוא לחלוטין.
    • מחלצים את העוגה הקפואה מהתבנית ושמים במקרר.
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים חלב וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
    • בקערה טורפים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה.
    • מוסיפים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הגבינה ומערבבים היטב.
    • בקערת מיקסר מקציפים שמנת לקצפת יציבה.
    • מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה עד קבלת מוס אחיד.
    • יוצקים את המוס על גבי הבסיס ומיישרים את החלק העליון באמצעות פלטה.
    • מקפיאים את העוגה במשך 4-5 שעות או עד שהמוס קפוא לחלוטין.
    • מחלצים את העוגה הקפואה מהתבנית ושמים במקרר.
  • מוסיפים חלב וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • מוסיפים חלב וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • בקערה טורפים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה.
  • 4
  • מוסיפים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הגבינה ומערבבים היטב.
  • 5
  • בקערת מיקסר מקציפים שמנת לקצפת יציבה.
  • 6
  • מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה עד קבלת מוס אחיד.
  • 7
  • יוצקים את המוס על גבי הבסיס ומיישרים את החלק העליון באמצעות פלטה.
  • 8
  • מקפיאים את העוגה במשך 4-5 שעות או עד שהמוס קפוא לחלוטין.
  • 9
  • מחלצים את העוגה הקפואה מהתבנית ושמים במקרר.
  • ציפוי שוקולד לבן:
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
    • יוצקים את הציפוי על גבי העוגה ומניחים לו לזלוג גם לדפנות.
    • מקשטים בפולי קקאו גרוסים ומגישים.
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
    • יוצקים את הציפוי על גבי העוגה ומניחים לו לזלוג גם לדפנות.
    • מקשטים בפולי קקאו גרוסים ומגישים.
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • יוצקים את הציפוי על גבי העוגה ומניחים לו לזלוג גם לדפנות.
  • 4
  • מקשטים בפולי קקאו גרוסים ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגה בכלי סגור במקרר עד שבוע.
    • אפשר להקפיא את העוגה המוכנה עד חודש.
    • אפשר לקשט בשוקולד לבן, מריר או חלב מגורר.
    31 תגובות
    1. Avatar סאלי הגיב:

      האם אפשר להבדיל את גבינת השמנת בשמנת רגילה ?

    2. Avatar מור הגיב:

      האם אפשר להמיס את השוקולד לבן לציפוי עם 60 מ"ל חלב במקום שמנת?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי מור,
        פחות מומלץ הציפוי ייצא דליל מדיי ולא ינזל יפה על העוגה.

    3. Avatar ענבל הגיב:

      הגנאש יוצא דליל? אם אשפוך על העוגה זה ינזל עליה? או שאחרי הקפאה זה לא ינזל?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי ענבל,
        כן הגנאש יוצא מספיק דליל כדי לנזול על העוגה, חשוב שהעוגה תהיה קפואה והגנאש לא יהיה חם מדיי על מנת שהנזילות יהיו יפות ויעצרו בזמן.

    4. Avatar קטי הגיב:

      היי
      האם ניתן לחלק את הכמות ל2 וליצור שני טעמים האחד שוקולד לבן ושוקולד מריר?תודה

    5. Avatar מאיר הגיב:

      מאוד פשוט השוקולד חם מדי, זה מה שגורם לגושים ולהרס של הבלילה חוויתי את זה כמה פעמים חייב לחכות שאחרי שוקולד יוצא מה מיקרו שהוא עובר לטמפ החדר תראי שעכשיו הכל יסתדר לך

    6. Avatar מיכל הגיב:

      שמתי גבינת שמנת נפוליאון טיבעית ויש לה מליחות חשבתי שהמתיקות תאזן את זה אבל זה מרגיש מלוח מתוק יש דרך לתקן? באיזה גבינת שמנת משתמשיםבדרך כלל?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי מיכל,
        גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי אמורה להתאים לעוגה הזאת, האם את בטוחה שהיא הייתה בטעם טבעי? האם שמת את הכמיות של הסוכר והשמנת מתוקה שמצויינות במתכון? לא אמורה להיות מורגשת מליחות.
        וגם שימי לב שאם יש לך שאלות לגבי מתכון אנחנו זמינים לשאלות לייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה.

    7. Avatar מיטל הגיב:

      תודה על התגובה המהירה. יצאה אחלה עןגה, טעימה ומרשימה

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי מיטל,
        אנחנו ממש שמחים לשמוע, נשמח גם לשתף את התוצאה בדף החדש שלנו באינסטגרם, מוזמנת לשתף ולתייג אותנו regamatok_elite@

    8. Avatar מיטל הגיב:

      היי האם ניתן להכין את העוגה בלי התחתית, רק המוס בתבנית?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי מיטל,
        לא, לא מומלץ להכין את העוגה בלי הבסיס שלה.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    9. Avatar נאוה הגיב:

      האם ניתן להוסיף ג’לטין לעוגה ? ואם כן כמה?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי נאוה,
        אין צורך להוסיף לעוגה הזאת ג'לטין.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    10. Avatar בלהה שוק הגיב:

      מדוע כשחותכים את העוגה הבסיס לא נחתך כי הוא קשה מאוד. מה ניתן לעשות שיחתך גם?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0