אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן ללא אפייה

עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן עשירה וחגיגית ללא אפייה שכל כך קל להכין. בסיס ביסקוויטים פריך, מוס גבינה ושוקולד לבן ומעל הכל ציפוי גנאש שוקולד לבן שזולג לדפנות. מושלם לשבועות!
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: קל
כמות: תבנית בקוטר 24 ס"מ
20 תגובות
מצרכים

לבסיס:150 גרם פתי בר עלית
75 גרם חמאה מומסת

למוס גבינה ושוקולד לבן:100 גרם שוקולד לבן
60 מ"ל (1/4 כוס) חלב
210 גרם (1 מכל) גבינת שמנת 25% שומן
250 גרם (1 מכל) גבינה לבנה 5% שומן
80 גרם (1 חבילה) אינסטנט פודינג וניל
75 גרם (2/3 כוס) אבקת סוכר
500 מ"ל (2 מכלים) שמנת מתוקה קרה מאוד

לציפוי שוקולד לבן:200 גרם שוקולד לבן
60 מ"ל שמנת להקצפה

לקישוט:פולי קקאו גרוסים

בסיס:
  • משמנים את התבנית.
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
  • מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס.
  • מקפיאים את הבסיס במשך כשעה עד להתייצבות.
  • משמנים את התבנית.
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
  • מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס.
  • מקפיאים את הבסיס במשך כשעה עד להתייצבות.
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • 1
  • משמנים את התבנית.
  • 2
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • 3
  • מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
  • 4
  • מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס.
  • 5
  • מקפיאים את הבסיס במשך כשעה עד להתייצבות.
  • מוס גבינה ושוקולד לבן:
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים חלב וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
    • בקערה טורפים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה.
    • מוסיפים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הגבינה ומערבבים היטב.
    • בקערת מיקסר מקציפים שמנת לקצפת יציבה.
    • מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה עד קבלת מוס אחיד.
    • יוצקים את המוס על גבי הבסיס ומיישרים את החלק העליון באמצעות פלטה.
    • מקפיאים את העוגה במשך 4-5 שעות או עד שהמוס קפוא לחלוטין.
    • מחלצים את העוגה הקפואה מהתבנית ושמים במקרר.
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים חלב וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
    • בקערה טורפים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה.
    • מוסיפים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הגבינה ומערבבים היטב.
    • בקערת מיקסר מקציפים שמנת לקצפת יציבה.
    • מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה עד קבלת מוס אחיד.
    • יוצקים את המוס על גבי הבסיס ומיישרים את החלק העליון באמצעות פלטה.
    • מקפיאים את העוגה במשך 4-5 שעות או עד שהמוס קפוא לחלוטין.
    • מחלצים את העוגה הקפואה מהתבנית ושמים במקרר.
  • מוסיפים חלב וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • מוסיפים חלב וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • בקערה טורפים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה.
  • 4
  • מוסיפים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הגבינה ומערבבים היטב.
  • 5
  • בקערת מיקסר מקציפים שמנת לקצפת יציבה.
  • 6
  • מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה עד קבלת מוס אחיד.
  • 7
  • יוצקים את המוס על גבי הבסיס ומיישרים את החלק העליון באמצעות פלטה.
  • 8
  • מקפיאים את העוגה במשך 4-5 שעות או עד שהמוס קפוא לחלוטין.
  • 9
  • מחלצים את העוגה הקפואה מהתבנית ושמים במקרר.
  • ציפוי שוקולד לבן:
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
    • יוצקים את הציפוי על גבי העוגה ומניחים לו לזלוג גם לדפנות.
    • מקשטים בפולי קקאו גרוסים ומגישים.
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
    • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
    • יוצקים את הציפוי על גבי העוגה ומניחים לו לזלוג גם לדפנות.
    • מקשטים בפולי קקאו גרוסים ומגישים.
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • יוצקים את הציפוי על גבי העוגה ומניחים לו לזלוג גם לדפנות.
  • 4
  • מקשטים בפולי קקאו גרוסים ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגה בכלי סגור במקרר עד שבוע.
    • אפשר להקפיא את העוגה המוכנה עד חודש.
    • אפשר לקשט בשוקולד לבן, מריר או חלב מגורר.
    20 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar מיטל הגיב:

      תודה על התגובה המהירה. יצאה אחלה עןגה, טעימה ומרשימה

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי מיטל,
        אנחנו ממש שמחים לשמוע, נשמח גם לשתף את התוצאה בדף החדש שלנו באינסטגרם, מוזמנת לשתף ולתייג אותנו regamatok_elite@

    2. Avatar מיטל הגיב:

      היי האם ניתן להכין את העוגה בלי התחתית, רק המוס בתבנית?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי מיטל,
        לא, לא מומלץ להכין את העוגה בלי הבסיס שלה.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    3. Avatar נאוה הגיב:

      האם ניתן להוסיף ג’לטין לעוגה ? ואם כן כמה?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי נאוה,
        אין צורך להוסיף לעוגה הזאת ג'לטין.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    4. Avatar בלהה שוק הגיב:

      מדוע כשחותכים את העוגה הבסיס לא נחתך כי הוא קשה מאוד. מה ניתן לעשות שיחתך גם?

    5. Avatar שירה הגיב:

      יצאה אחלה עוגה. הציפוי מתוק מדי לטעמי

    6. Avatar אריה הגיב:

      נראה טוב אבל בערך איזה גודל זה תבנית 24מ'

    7. Avatar טניה הגיב:

      היי , כשאני מגישה את העוגה לשולחן השוקולד הלבן שלמעלה צריך להיות נוזלי ? ושאלה נוספת אם אני משאירה את החלק של המוס במקפיא כל הלילה , זה בסדר?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        הוא יכול להיות נוזלי או יציב אחרי קירור. אין בעיה להשאיר את המוס בהקפאה, אבל חשוב להפשיר אותו במקרר למשך כמה שעות לפני ההגשה

    8. Avatar טלי הגיב:

      אני לא מבינה למה כל דבר שכולל שוקולד מומס בפנים לא מצליח לי. קצפת אני עושה מצויין ותמיד קשה ויציבה עם פודינג אבל הוספת שוקולד לא מצליח לי כל הזמן. המסתי 200 גרם שוקולד שוויצרי לבן איכותי יחד עם 3 כפות שמנת ולאחר שעירבבתי והוספתי רק מעט לגבינת שמנת הכל נהיה גושים יותר ויותר, ולאחר שנפטרתי מהגושים עם מטרפה הכל הפך נוזלי מידי , ולאחר שהוספתי את הקצפת העמידה שהקצפתי בהדרגה כפות כפות , שוב הופיעו גושים ושניסיתי להקציף על מנת לאחד הכל הפך נוזלי מידי וכל הקצפת התקלקלה לי , וזרקתי הכל לפח

    9. Avatar sivan הגיב:

      מה ההבדל בלהקציף שמנת מתוקה עם פודינג ואז לקפל לגבינות, לבין הוספת פודינג לגבינות ? ומה כדאי מבין השניים ?

    10. Avatar טלי הגיב:

      אם אני שמה כפי שציינתי את המרכיבים הבאים :גבינת שמנת אחת 200 גרם 30 אחוז שומן, 500 מל שמנת מתוקה פחות 5 כפות לציפוי העוגה,200 שוקולד לבן, 4 כפות פודינג. אז ניתן לעשות כך: להמיס לבד את השוקולד בלי כלום או רק שתיים שלוש כפות שמנת או חלב ואחר כך לאחד עם הגבינת שמנת. לאחר מכן להקציף את השמנות עם הפודינג ולקפל את הקצפת לגבינה עם השוקולד ?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0