מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
אם פני העוגה לא ישרים – מיישרים אותם באמצעות סכין לחם ארוכה.
גנאש שוקולד מריר: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. מוסיפים את המלח ומערבבים.
מצננים את הגנאש במשך כשעה במקרר עד שהוא מגיע למרקם נוח למריחה.
מצפים את העוגה הקרה בגנאש בדפנות ובחלק העליון בעזרת פלטה.
מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
אם פני העוגה לא ישרים – מיישרים אותם באמצעות סכין לחם ארוכה.
גנאש שוקולד מריר: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. מוסיפים את המלח ומערבבים.
מצננים את הגנאש במשך כשעה במקרר עד שהוא מגיע למרקם נוח למריחה.
מצפים את העוגה הקרה בגנאש בדפנות ובחלק העליון בעזרת פלטה.
מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
6
יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
7
אם פני העוגה לא ישרים – מיישרים אותם באמצעות סכין לחם ארוכה.
8
גנאש שוקולד מריר: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. מוסיפים את המלח ומערבבים.
9
מצננים את הגנאש במשך כשעה במקרר עד שהוא מגיע למרקם נוח למריחה.
10
מצפים את העוגה הקרה בגנאש בדפנות ובחלק העליון בעזרת פלטה.
יש לי הרגשה ואני באמצע האפיה שהעוגה הזו לא הולכת לעלות עם כל החומרים שבה. הלך יום ההולדת. מעדכנת עוד חצי שעה. בינתייים היא לא עולהבכלל ופעץי בדיטק לפי המשקלים שציינתם
הנני מסכים כי הפרטים וכל עדכון שלהם שמסרתי ושאמסור ישמרו במאגרי מידע ממוכנים ו/או במאגרי לקוחות של חברות בשטראוס גרופ בע"מ ו/או חברות בת בקבוצה ו/או מי מטעמן (להלן: "שטראוס גרופ").
ידוע לי ומוסכם עלי שהמידע ישמש את שטראוס גרופ לצורך פעילותה ו/או כמאגר דיוור ישיר ו/או לצורך משלוח דבר פרסומת, כהגדרתו בחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב-1982, לרבות מידע על מוצרים, הטבות,
אשר לדעת שטראוס גרופ עשויים לעניין אותי, בין באמצעות פקסימיליה, מערכת חיוג אוטומטי, הודעה אלקטרונית או הודעת מסר קצר, ובין בכל דרך אחרת. אם לא אהיה מעוניין במידע או בפניה כאמור, אוכל להודיע על כך לשטראוס גרופ בכל עת.
יש לי הרגשה ואני באמצע האפיה שהעוגה הזו לא הולכת לעלות עם כל החומרים שבה. הלך יום ההולדת. מעדכנת עוד חצי שעה. בינתייים היא לא עולהבכלל ופעץי בדיטק לפי המשקלים שציינתם
כמה גרם עדשים צריך?
היי איתי,
צריך 300-400 גרם עדשים צבעוניות.
שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה
כמה חבילות אצבעות שוקולד צריך לתבנית 24 קוטר
היי מירון, צריך כ-5 חבילות אצבעות שוקולד עלית
שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה
שלום,כמה גרם של סוכריות עדשים צבעוניות צריך?תודה
היי בלה,
צריך 2-3 חבילות עדשים צבעוניות.
שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה
אני עוד לא הכנתי אבל זה נירא ממש טעים
שלום, כמה חבילות של אצבעות שוקולד פרה צריך גדי שיספיק לכל העוגה?
4-5 חבילות.
היי צריך וו מיוחד למיקסר?
וגם מוסיפים את כל המיכל שמנת?
לא צריך מיקסר בשביל העוגה, אבל אם מכינים במיקסר משתמשים בוו הקצפה.
העוגה היא עם אגוזים ? מרכיב בעוגה הוא עם אגוזים או עלול להכיל?
אין אגוזים בעוגה.
עם יש בעוגה אגוזים זה לא טוב ראיתי באצבועות השוקולד שכתוב,אגוזים
עשיתי את הגנש ושמתי לילה שלם במקרר וזה עדיין יחסית נוזלי
מה עליי לעשות?
הגנאש לא אמורה להיות נוזלי אחרי קירור, בטוח שמדדת את המצרכים במדויק?
שמתי לילה שלם את הגנש ועדיין נוזלי .
למה?