אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגיות שוקולד צ'יפס הכי מושלמות

עוגיות שוקולד צ'יפס הכי טעימות שתכינו! כאלה שאפשר לשדרג עם מלא דברים - אצבעות שוקולד, עוגיות, ממרח שוקולד, עדשים צבעוניות או קוביות שוקולד טעימות
  • מתכון, צילום וסטיילינג: בתיה שורק
זמן הכנה: שעה וחצי
רמת קושי: קל
כמות: 20-25 עוגיות תלוי בגודל
39 תגובות

בכל פינה ברשת רואים לאחרונה עוגיות שוקולד צ'יפס מטריפות במיוחד עם כל מיני תוספות ומילויים מיוחדים בתוך העוגיות. אז איך מכינים אותם? בואו לצפות בסדנת הלייב של בתיה שורק בעמוד האינסטגרם שלנו ותגלו שהעוגיות שוקולד צ'יפס המעולות האלו הרבה יותר פשוטות להכנה ממה שחשבתם.

והבונוס – אפשר ואפילו מומלץ בחום להכין את העוגיות שוקולד צ'יפס האלו ביחד עם הילדים, הזדמנות מעולה לזמן איכות כיפי ומתוק ביחד.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

נהנתם לצפות בסדנת הלייב של בתיה ולהכין ביחד איתה עוגיות שוקולד צ'יפס? הנה המתכון שלה לעוגת שמרים שוקולד מטורפת גם בו אפשר למצוא קישור לסדנת לייב מעולה ולהכין את העוגה ביחד עם בתיה.

מצרכים

לבצק:200 גרם חמאה רכה מאוד
150 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן
200 גרם (1 כוס) סוכר דמררה
2 ביצים
2 שקיות סוכר וניל
370 גרם (2 ו-1/2 כוסות+2 כפות) קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כפית מלח
2 כפות קקאו

תוספות (לא חייב את כולן):שוקולד פרה מריר, חלב או לבן
אצבעות שוקולד עלית
שוקולד ספלנדיד רובי
שוקולד פרה בלונדי
מקופלת
עדשים צבעוניות
ממרחית עלית
אגוזים

אופן ההכנה:
  • מניחים בקערה חמאה, סוכר וניל, סוכר דמררה וסוכר לבן ומערבבים בעזרת מטרפה עד שנוצר קרם אחיד. מוסיפים בהדרגה את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מערבבים יחד בקערה נפרדת קמח, סודה לשתייה ומלח ומוסיפים לתערובת.
  • מערבבים מעט בעזרת כף עץ עד שנוצרים גושי בצק ולא נותרה אבקה (שימו לב לא לערבב יותר מידי).
  • מחלקים את הבצק לשני חלקים, חלק אחד מכסים ומכניסים למקרר. לחלק השני מוסיפים 2 כפות קקאו, מערבבים עד שהבצק נצבע כולו. מכסים ומכניסים למקרר. מקררים את הבצק כ-15 דקות.
  • בינתיים מכינים את התוספות שבחרתם. אם מעוניינים בעוגיות עם מילוי בפנים מזלפים על משטח ישר מטבעות של ממרחית ומכניסים למקפיא.
  • יוצרים כדורים (מומלץ כ-50 גרם כל כדור) ומוסיפים תוספות שאוהבים.
  • במידה ורוצים למלא את העוגייה יוצרים גומה עמוקה בכדור, מניחים את המטבעות שהקפאנו בשלב הקודם, סוגרים ומכדררים.
  • פוחסים קלות את הכדורים ומכניסים למקרר ל-40 דקות או למקפיא ל-20 דקות (הכדורים צריכים להיות ממש קרים וקשים).
  • מסדרים את הכדורים על גבי נייר אפיה עם מרווחים גדולים.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות טורבו 11 דקות בדיוק.
  • מניחים בקערה חמאה, סוכר וניל, סוכר דמררה וסוכר לבן ומערבבים בעזרת מטרפה עד שנוצר קרם אחיד. מוסיפים בהדרגה את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מערבבים יחד בקערה נפרדת קמח, סודה לשתייה ומלח ומוסיפים לתערובת.
  • מערבבים מעט בעזרת כף עץ עד שנוצרים גושי בצק ולא נותרה אבקה (שימו לב לא לערבב יותר מידי).
  • מחלקים את הבצק לשני חלקים, חלק אחד מכסים ומכניסים למקרר. לחלק השני מוסיפים 2 כפות קקאו, מערבבים עד שהבצק נצבע כולו. מכסים ומכניסים למקרר. מקררים את הבצק כ-15 דקות.
  • בינתיים מכינים את התוספות שבחרתם. אם מעוניינים בעוגיות עם מילוי בפנים מזלפים על משטח ישר מטבעות של ממרחית ומכניסים למקפיא.
  • יוצרים כדורים (מומלץ כ-50 גרם כל כדור) ומוסיפים תוספות שאוהבים.
  • במידה ורוצים למלא את העוגייה יוצרים גומה עמוקה בכדור, מניחים את המטבעות שהקפאנו בשלב הקודם, סוגרים ומכדררים.
  • פוחסים קלות את הכדורים ומכניסים למקרר ל-40 דקות או למקפיא ל-20 דקות (הכדורים צריכים להיות ממש קרים וקשים).
  • מסדרים את הכדורים על גבי נייר אפיה עם מרווחים גדולים.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות טורבו 11 דקות בדיוק.
  • מערבבים יחד בקערה נפרדת קמח, סודה לשתייה ומלח ומוסיפים לתערובת.
  • 1
  • מניחים בקערה חמאה, סוכר וניל, סוכר דמררה וסוכר לבן ומערבבים בעזרת מטרפה עד שנוצר קרם אחיד. מוסיפים בהדרגה את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2
  • מערבבים יחד בקערה נפרדת קמח, סודה לשתייה ומלח ומוסיפים לתערובת.
  • 3
  • מערבבים מעט בעזרת כף עץ עד שנוצרים גושי בצק ולא נותרה אבקה (שימו לב לא לערבב יותר מידי).
  • 4
  • מחלקים את הבצק לשני חלקים, חלק אחד מכסים ומכניסים למקרר. לחלק השני מוסיפים 2 כפות קקאו, מערבבים עד שהבצק נצבע כולו. מכסים ומכניסים למקרר. מקררים את הבצק כ-15 דקות.
  • 5
  • בינתיים מכינים את התוספות שבחרתם. אם מעוניינים בעוגיות עם מילוי בפנים מזלפים על משטח ישר מטבעות של ממרחית ומכניסים למקפיא.
  • 6
  • יוצרים כדורים (מומלץ כ-50 גרם כל כדור) ומוסיפים תוספות שאוהבים.
  • 7
  • במידה ורוצים למלא את העוגייה יוצרים גומה עמוקה בכדור, מניחים את המטבעות שהקפאנו בשלב הקודם, סוגרים ומכדררים.
  • 8
  • פוחסים קלות את הכדורים ומכניסים למקרר ל-40 דקות או למקפיא ל-20 דקות (הכדורים צריכים להיות ממש קרים וקשים).
  • 9
  • מסדרים את הכדורים על גבי נייר אפיה עם מרווחים גדולים.
  • 10
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות טורבו 11 דקות בדיוק.
  • 10
    עוגיות שוקולד צ'יפס הכי מושלמות
    הטיפ שלנו
    • ניתן לערבב מראש את התוספות בבצק עצמו לפני שמכניסים את הבצק לקירור, עד כ-200 גרם תוספות שבחרתם.
    • ניתן לשמור את הכדורים בכלי סגור היטב במקפיא, ומתי שבא לכם עוגיות טעימות להוציא מהמקפיא, להפשיר כמה דקות ולאפות.
    39 תגובות
    1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      הכנתי את העוגיות והשוקולד הלבן נשרף, מה עשיתי לא בסדר ואיך אפשר להמנע מזה?

    2. Avatar איתמר שגב הגיב:

      לא משנה היסתדרתי

    3. Avatar איתמר שגב הגיב:

      אפשר להחליף שוקולד לבן בשוקולד למריחה לבן

    4. Avatar דנה הגיב:

      אפשר להחליף את הסוכר דמררה בסוכר רגיל?

    5. Avatar טלי הגיב:

      יצא טעים בטירוף
      שחיתות

    6. Avatar ענבר הגיב:

      הי במקום חמאה אפשר שמן כמה כוסות?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי ענבר,
        אפשר להחליף את החמאה בשמן קוקוס או בתחליף חמאה מן הצומח, לא בשמן רגיל.

    7. Avatar נועם הגיב:

      נוראי, יצא נוזלי

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי נועם,
        מצטערים לשמוע! העוגיות האלו הוכנו בהצלחה פעמים רבות. נשמח לעזור לך להבין מה לא הצליח, האם הקפדת לקרר היטב את העוגיות לפני ההכנסה לתנור?

    8. Avatar ילי הגיב:

      היה טעים

    9. Avatar איילה הגיב:

      מה אפשר במקום סוכר וניל?תתשובה דחוףףףף

    10. Avatar סוד כמוס לפרה ולסוס הגיב:

      בלי אבקת אפייה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0