מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת שוקולד בלונדי עם קוקוס ובננה

עוגת שוקולד בלונדי קוקוס ובננה רכה, טעימה וקלה מאוד להכנה. קערה אחת ומטרפה – ויש לכם עוגה מושלמת ליד הקפה!
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 2 עוגות בתבנית אינגליש קייק
0 תגובות
מצרכים

לעוגה:200 גרם (1 כוס) סוכר
125 מ"ל (1/2 כוס) שמן
3 ביצים L
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
3 בננות בשלות, מרוסקות
210 גרם (כוס וחצי) קמח
70 גרם (2/3 כוס) קוקוס טחון
10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה
100 גרם שוקולד בלונדי קוקוס קלוי

לציפוי:100 גרם שוקולד בלונדי קוקוס קלוי

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות.
  • בקערה גדולה טורפים יחד סוכר, שמן, ביצים, מלח, וניל ובננות מרוסקות לתערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח, קוקוס ואבקת אפייה וטורפים עד שאחיד.
  • קוצצים את השוקולד הבלונדי לחתיכות קטנות ומוסיפים לתערובת העוגה. מקפלים בעדינות לפיזור אחיד בבלילה.
  • יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון.
  • אופים במשך 30-40 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות ויציבות.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • ציפוי שוקולד בלונדי: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • יוצקים את הציפוי על גבי העוגות ומניחים לו לנזול מעט על הדפנות.
  • מגישים בטמפרטורת החדר.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות.
  • בקערה גדולה טורפים יחד סוכר, שמן, ביצים, מלח, וניל ובננות מרוסקות לתערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח, קוקוס ואבקת אפייה וטורפים עד שאחיד.
  • קוצצים את השוקולד הבלונדי לחתיכות קטנות ומוסיפים לתערובת העוגה. מקפלים בעדינות לפיזור אחיד בבלילה.
  • יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון.
  • אופים במשך 30-40 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות ויציבות.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • ציפוי שוקולד בלונדי: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • יוצקים את הציפוי על גבי העוגות ומניחים לו לנזול מעט על הדפנות.
  • מגישים בטמפרטורת החדר.
  • בקערה גדולה טורפים יחד סוכר, שמן, ביצים, מלח, וניל ובננות מרוסקות לתערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות.
  • 2
  • בקערה גדולה טורפים יחד סוכר, שמן, ביצים, מלח, וניל ובננות מרוסקות לתערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים קמח, קוקוס ואבקת אפייה וטורפים עד שאחיד.
  • 4
  • קוצצים את השוקולד הבלונדי לחתיכות קטנות ומוסיפים לתערובת העוגה. מקפלים בעדינות לפיזור אחיד בבלילה.
  • 5
  • יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון.
  • 6
  • אופים במשך 30-40 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות ויציבות.
  • 7
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • 8
  • ציפוי שוקולד בלונדי: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 9
  • ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 10
  • יוצקים את הציפוי על גבי העוגות ומניחים לו לנזול מעט על הדפנות.
  • 11
  • מגישים בטמפרטורת החדר.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגות בכלי סגור במקרר עד שבוע.
    • מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של שוקולד בלונדי שאוהבים.
    • אפשר להכין את המתכון גם בתבנית אחת עגולה בקוטר 24-26 ס”מ. זמן האפייה יתארך מעט.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0