אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת שוקולד חמה במיקרו עם קוואקר והפתעה בפנים

מערבבים את כל המצרכים, מעבירים לכוסות ותוך דקה וחצי יש לכם עוגת שוקולד חמה, עם לבה שוקולדית בפנים, שהכי טעים להגיש עם גלידה מעל. חלום!
  • צילום: אפיק גבאי
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 3 כוסות
2 תגובות
מצרכים

1/2 כוס סוכר לבן
2 ביצים L
4 כפות שמן קוקוס או שמן אחר לבחירתכם
1/2 כוס שמנת מתוקה או חלב
1/4 כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
1/4 כוס קמח לבן
1 כפית אבקת אפייה
4 קוביות שוקולד ממולדה – שוקולד פרה חלב במילוי תות

אופן הכנה:
  • בקערה בינונית טורפים סוכר, ביצים, שמן ושמנת עד שהבלילה אחידה.
  • מוסיפים קוואקר, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
  • מעבירים לכוסות (מאג) משומנות בשמן או חמאה עד 2/3 גובה ולא יותר. שימו לב שהעוגה מאוד תופחת במיקרו ואז צונחת אז לא למלא יותר מזה אחרת זה ינזל החוצה.
  • מפזרים מעט קמח על קוביות השוקולד ומניחים 2 קוביות מעל בלילת השוקולד בכל כוס. לא לדחוף פנימה אחרת הן ישקעו לתוך העוגה.
  • מכניסים למיקרו לדקה וחצי ואוכלים חם חם, מומלץ ביחד עם גלידה או רוטב שוקולד חם.
  • בקערה בינונית טורפים סוכר, ביצים, שמן ושמנת עד שהבלילה אחידה.
  • מוסיפים קוואקר, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
  • מעבירים לכוסות (מאג) משומנות בשמן או חמאה עד 2/3 גובה ולא יותר. שימו לב שהעוגה מאוד תופחת במיקרו ואז צונחת אז לא למלא יותר מזה אחרת זה ינזל החוצה.
  • מפזרים מעט קמח על קוביות השוקולד ומניחים 2 קוביות מעל בלילת השוקולד בכל כוס. לא לדחוף פנימה אחרת הן ישקעו לתוך העוגה.
  • מכניסים למיקרו לדקה וחצי ואוכלים חם חם, מומלץ ביחד עם גלידה או רוטב שוקולד חם.
  • מוסיפים קוואקר, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
  • 1
  • בקערה בינונית טורפים סוכר, ביצים, שמן ושמנת עד שהבלילה אחידה.
  • 2
  • מוסיפים קוואקר, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
  • 3
  • מעבירים לכוסות (מאג) משומנות בשמן או חמאה עד 2/3 גובה ולא יותר. שימו לב שהעוגה מאוד תופחת במיקרו ואז צונחת אז לא למלא יותר מזה אחרת זה ינזל החוצה.
  • 4
  • מפזרים מעט קמח על קוביות השוקולד ומניחים 2 קוביות מעל בלילת השוקולד בכל כוס. לא לדחוף פנימה אחרת הן ישקעו לתוך העוגה.
  • 5
  • מכניסים למיקרו לדקה וחצי ואוכלים חם חם, מומלץ ביחד עם גלידה או רוטב שוקולד חם.
  • הטיפ שלנו
    • שימו לב שעוצמת המיקרו משתנה ממכשיר למכשיר ולכן נסו בפעם הראשונה להכין במשך דקה וחצי ואם צריך הוסיפו עוד כמה שניות.
    • לגרסה נטולת גלוטן ממירים את הקמח לקמח יעודי ללא גלוטן (לא קמח קטניות), ומשתמשים בקוואקר ללא גלוטן.
    • כנסו לעוד מתכונים עם קוואקר
    2 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      לא הבנתי. כל תגובה שלילית על המתכון אתם מוחקים? ממש לא הגיוני…
      אם נתתם את אפשרות התגובה-קחו בחשבון שיכתבו שהעוגה לא כ"כ הצליחה
      הכנתי את העוגה והיא ממש לא יצאה טוב, בבקשה לא להתעלם. יש טעות במתכון.

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי,
        אנחנו לא נוהגים למחוק ואם התגובה איננה נבדוק את זה.
        בכל מקרה תודה רבה על הביקורת וההערה ונבדוק את המתכון שוב.

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0