אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת שוקולד פרווה

מחפשים עוגת שוקולד פרווה שווה במיוחד? מצאתם! מתכון קל וטעים לעוגה הכי קלה שיש – עוגת שוקולד פרווה עשירה, שוקולדית, פאדג'ית וטעימה בטירוף.
    זמן הכנה: שעה
    רמת קושי: קל
    כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*30 ס"מ
    פרווה
    43 תגובות

    מצרכים

    לעוגת שוקולד:4 ביצים
    300 גרם (כוס וחצי) סוכר
    240 מ"ל (1 כוס) שמן
    200 גרם (1/2 פחית) קרם קוקוס
    350 מ"ל (כוס וחצי) מים
    קורט מלח
    1 כפית תמצית וניל
    100 גרם (3/4 כוס) קקאו
    280 גרם (2 כוסות) קמח
    2 כפיות אבקת אפייה
    125 גרם (1/2 שקית) שוקולד צ'יפס

    לציפוי שוקולד:150 גרם שוקולד מריר
    200 גרם (1/2 פחית) קרם קוקוס

    מכינים את העוגה
    • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
    • בקערה גדולה מערבבים במטרפה ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, מים, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    • מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
    • יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ומפזרים שוקולד צ'יפס בחלק העליון.
    • אופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
    • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
    • בקערה גדולה מערבבים במטרפה ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, מים, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    • מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
    • יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ומפזרים שוקולד צ'יפס בחלק העליון.
    • אופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
  • בקערה גדולה מערבבים במטרפה ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, מים, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
  • 2
  • בקערה גדולה מערבבים במטרפה ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, מים, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 3
  • מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  • 4
  • יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ומפזרים שוקולד צ'יפס בחלק העליון.
  • 5
  • אופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
  • ציפוי שוקולד
    • שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה קטנה.
    • מוסיפים לקערה קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה, עד שהתערובת אחידה וכל השוקולד נמס.
    • יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי העוגה המוכנה ומיישרים. מצננים את העוגה במקרר עד שהיא מתייצבת.
    • שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה קטנה.
    • מוסיפים לקערה קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה, עד שהתערובת אחידה וכל השוקולד נמס.
    • יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי העוגה המוכנה ומיישרים. מצננים את העוגה במקרר עד שהיא מתייצבת.
  • מוסיפים לקערה קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה, עד שהתערובת אחידה וכל השוקולד נמס.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה קטנה.
  • 2
  • מוסיפים לקערה קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה, עד שהתערובת אחידה וכל השוקולד נמס.
  • 3
  • יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי העוגה המוכנה ומיישרים. מצננים את העוגה במקרר עד שהיא מתייצבת.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגה בקופסה סגורה במקרר עד 5 ימים, ומומלץ להגישה בטמפרטורת החדר.
    • אפשר לאפות את העוגה בתבנית עגולה בקוטר 26-28 ס"מ.
    • לגרסה חלבית: המירו את קרם הקוקוס שבעוגה בשמנת חמוצה, ובציפוי המירו אותו בשמנת מתוקה.
    43 תגובות
    1. Avatar מיכל הגיב:

      אפשר להקפיא את העוגה?

    2. Avatar אלמוג הגיב:

      היי, אפשר להמיר את הקרם קוקוס במשהו אחר שהוא לא שמנת ?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי אלמוג,
        קרם קוקוס או שמנת מתוקה הם הכי מתאימים על מנת לקבל את המרקם הנכון.

    3. Avatar זיוה הגיב:

      נכון לעכשיו היא בתנור, תופחת יפה ומדהימה

    4. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      אפשר סוכר חום או סוכר קוקוס?

    5. Avatar שרה הגיב:

      המתכון נראה ממש טוב. אני רוצה להכין בתבנית עגולה. לאיזה קוטר תבנית הכמות במתכון מספיקה?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי שרה,
        כיף שאהבת! את יכולה להשתמש בתבנית עגולה בקוטר 26-28 (:

    6. Avatar אווה Eva הגיב:

      נראית עוגה טעימה מאוד אני אנסה אותה בבית

    7. Avatar הודיה הגיב:

      שלום במה ניתן להמיר קרם קוקוס? האם במעדן סויה?????

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי הודיה,
        את יכולה להמיר קרם קוקוס בשמנת צמחית.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה.

    8. Avatar בר הגיב:

      האם ניתן להמיר את הקמח ואבקת האפייה בשתי כוסות של קמח תופח?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי בר,
        כן, אפשר להמיר בקמח תופח (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    9. Avatar אופה הגיב:

      מושלמת, הכנתי בגרסה החלבית עם שמנת חמוצה ומתוקה, עפו עליה, מאמצת את המתכון

    10. Avatar יהונתן אוחיון הגיב:

      העוגה יצאה מעולה תודה רבה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0