מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת שוקולד פרווה

מחפשים עוגת שוקולד פרווה שווה במיוחד? מצאתם! מתכון קל וטעים לעוגה הכי קלה שיש – עוגת שוקולד פרווה עשירה, שוקולדית, פאדג'ית וטעימה בטירוף.
    הוסף למועדפים שלי
    זמן הכנה: שעה
    רמת קושי: קל
    כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*30 ס"מ
    0 תגובות
    מצרכים

    לעוגת שוקולד:4 ביצים
    300 גרם (כוס וחצי) סוכר
    240 מ"ל (1 כוס) שמן
    200 גרם (1/2 פחית) קרם קוקוס
    350 מ"ל (כוס וחצי) מים
    קורט מלח
    1 כפית תמצית וניל
    100 גרם (3/4 כוס) קקאו
    280 גרם (2 כוסות) קמח
    2 כפיות אבקת אפייה
    125 גרם (1/2 שקית) שוקולד צ'יפס

    לציפוי שוקולד:150 גרם שוקולד מריר
    200 גרם (1/2 פחית) קרם קוקוס

    מכינים את העוגה
    • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
    • בקערה גדולה מערבבים במטרפה ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, מים, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    • מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
    • יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
    • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
    • בקערה גדולה מערבבים במטרפה ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, מים, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    • מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
    • יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
  • בקערה גדולה מערבבים במטרפה ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, מים, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
  • 2
  • בקערה גדולה מערבבים במטרפה ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, מים, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 3
  • מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  • 4
  • יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
  • ציפוי שוקולד
    • שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה קטנה.
    • מוסיפים לקערה קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה, עד שהתערובת אחידה וכל השוקולד נמס.
    • יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי העוגה המוכנה ומיישרים. מצננים את העוגה במקרר עד שהיא מתייצבת.
    • שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה קטנה.
    • מוסיפים לקערה קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה, עד שהתערובת אחידה וכל השוקולד נמס.
    • יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי העוגה המוכנה ומיישרים. מצננים את העוגה במקרר עד שהיא מתייצבת.
  • מוסיפים לקערה קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה, עד שהתערובת אחידה וכל השוקולד נמס.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה קטנה.
  • 2
  • מוסיפים לקערה קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה, עד שהתערובת אחידה וכל השוקולד נמס.
  • 3
  • יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי העוגה המוכנה ומיישרים. מצננים את העוגה במקרר עד שהיא מתייצבת.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגה בקופסה סגורה במקרר עד 5 ימים, ומומלץ להגישה בטמפרטורת החדר.
    • אפשר לאפות את העוגה בתבנית עגולה בקוטר 26-28 ס”מ.
    • לגרסה חלבית: המירו את קרם הקוקוס שבעוגה בשמנת חמוצה, ובציפוי המירו אותו בשמנת מתוקה.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0