אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת שוקולד פרווה

מחפשים עוגת שוקולד פרווה שווה במיוחד? מצאתם! מתכון קל וטעים לעוגה הכי קלה שיש – עוגת שוקולד פרווה עשירה, שוקולדית, פאדג'ית וטעימה בטירוף.
    זמן הכנה: שעה
    רמת קושי: קל
    כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*30 ס"מ
    פרווה
    30 תגובות
    מצרכים

    לעוגת שוקולד:4 ביצים
    300 גרם (כוס וחצי) סוכר
    240 מ"ל (1 כוס) שמן
    200 גרם (1/2 פחית) קרם קוקוס
    350 מ"ל (כוס וחצי) מים
    קורט מלח
    1 כפית תמצית וניל
    100 גרם (3/4 כוס) קקאו
    280 גרם (2 כוסות) קמח
    2 כפיות אבקת אפייה
    125 גרם (1/2 שקית) שוקולד צ'יפס

    לציפוי שוקולד:150 גרם שוקולד מריר
    200 גרם (1/2 פחית) קרם קוקוס

    מכינים את העוגה
    • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
    • בקערה גדולה מערבבים במטרפה ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, מים, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    • מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
    • יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ומפזרים שוקולד צ'יפס בחלק העליון.
    • אופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
    • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
    • בקערה גדולה מערבבים במטרפה ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, מים, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    • מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
    • יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ומפזרים שוקולד צ'יפס בחלק העליון.
    • אופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
  • בקערה גדולה מערבבים במטרפה ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, מים, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
  • 2
  • בקערה גדולה מערבבים במטרפה ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, מים, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 3
  • מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  • 4
  • יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ומפזרים שוקולד צ'יפס בחלק העליון.
  • 5
  • אופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
  • ציפוי שוקולד
    • שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה קטנה.
    • מוסיפים לקערה קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה, עד שהתערובת אחידה וכל השוקולד נמס.
    • יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי העוגה המוכנה ומיישרים. מצננים את העוגה במקרר עד שהיא מתייצבת.
    • שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה קטנה.
    • מוסיפים לקערה קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה, עד שהתערובת אחידה וכל השוקולד נמס.
    • יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי העוגה המוכנה ומיישרים. מצננים את העוגה במקרר עד שהיא מתייצבת.
  • מוסיפים לקערה קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה, עד שהתערובת אחידה וכל השוקולד נמס.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה קטנה.
  • 2
  • מוסיפים לקערה קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה, עד שהתערובת אחידה וכל השוקולד נמס.
  • 3
  • יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי העוגה המוכנה ומיישרים. מצננים את העוגה במקרר עד שהיא מתייצבת.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגה בקופסה סגורה במקרר עד 5 ימים, ומומלץ להגישה בטמפרטורת החדר.
    • אפשר לאפות את העוגה בתבנית עגולה בקוטר 26-28 ס"מ.
    • לגרסה חלבית: המירו את קרם הקוקוס שבעוגה בשמנת חמוצה, ובציפוי המירו אותו בשמנת מתוקה.
    30 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar אופה הגיב:

      מושלמת, הכנתי בגרסה החלבית עם שמנת חמוצה ומתוקה, עפו עליה, מאמצת את המתכון

    2. Avatar יהונתן אוחיון הגיב:

      העוגה יצאה מעולה תודה רבה

    3. Avatar אורה הגיב:

      שלום האם חייבים קרם קוקוס ?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי אורה,
        אם לא אכפת לך שהעוגה תהיה חלבית את יכולה להמיר את קרם הקוקוס שבעוגה בשמנת חמוצה, ובציפוי להמיר אותו בשמנת מתוקה.

    4. Avatar נירית הגיב:

      האם אני יכולה להחליף את השמן קוקוס בשמנת מתוקה או חלב (היא לא תהיה פרווה)?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי נירית,
        לא, אי אפשר.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    5. Avatar יעל הגיב:

      אפשר לשמור גם מחוץ למקרר?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי יעל,
        כן אפשר לשמור את העוגה מחוץ למקרר.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    6. Avatar יעל הגיב:

      האם ניתן להמיר את הביצים ברסק תפוחים?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי יעל ,
        לא אי אפשר בעוגה הזאת להמיר את הביצים ברסק תפוחים.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    7. Avatar נויה חזיזה הגיב:

      זה כשר לפסח?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי נויה, העוגה הזאת לא כשרה לפסח, מצרפת לך קישור של עוגת שוקולד לפסח טעימה וקלה להכנה:
        https://bit.ly/34bOJmP
        בהצלחה, נשמח שתשתפי אותנו אם הכנת (:

    8. Avatar ראשל הגיב:

      יש אפשרות למעדן סויה במקום? או חלב שקדים באותה כמות?

    9. Avatar מאיה הגיב:

      עוגת שוקולד מצויינת !!!

    10. Avatar עינת הגיב:

      מה תפקיד קרם הקוקוס בבקשה ?ובמה אפשר להחליף ?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        קרם הקוקוס הוא חלק מנוזלי העוגה ומכיל גם שומן. אפשר להחליף בשמנת פרווה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0