אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת שיש טריקולד

עוגת שיש גבוהה, קלילה ורכה בטירוף עם שבילים של שוקולד מריר, חלב ולבן. בזכות שילוב השוקולדים בעוגה מתקבלת אחת העוגות הבחושות היותר טעימות, פשוט לא תצליחו להפסיק לישר אותה
  • צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה: שעה וחצי
רמת קושי: קל
כמות: 2 תבניות אינגליש
1 תגובות
מצרכים

מצרכים לשיוש:80 גרם שוקולד פרה מריר
1/2 1 כפות קקאו
100 גרם שוקולד פרה חלב
50 גרם שוקולד פרה לבן
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה

בנוסף:150 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1 כוס (200 גרם) סוכר לבן
4 ביצים L
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
2 כוסות (280 גרם) קמח לבן
שקית (10 גרם) אבקת אפייה

להגשה:קפה נמס עלית

אופן הכנה:
  • קוצצים את 3 השוקולדים ושמים ב-3 קערות שונות. לכל קערה שמים 1/3 מיכל שמנת מתוקה וממיסים כל שוקולד עם השמנת עד שנוצר רוטב שוקולד חלק. מניחים בצד.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה וסוכר ומערבלים במהירות גבוהה עד שהחמאה תפוחה ורכה. בערך 5-8 דקות. הקפידו להוריד את החמאה מדי פעם מדפנות הקערה.
  • מוסיפים את הביצה, בכל פעם אחת, ומערבלים בין לבין עד הטמעה.
  • מוסיפים שמנת מתוקה ומערבלים.
  • מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבלים רק עד שהקמח נטמע.
  • מחלקים את התערובת ל-3 ולכל אחת מהן מוסיפים סוג אחד של שוקולד מומס, לקערה עם השוקולד המריר מוסיפים גם קקאו. מערבבים בעדינות רק עד שהשוקולד מעורבב היטב.
  • יוצקים את 3 הבלילות לתבניות העוגה, כל פעם בלילה אחרת, עד ל-3/4 גובה התבנית.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים ומגישים לצד הקפה.
  • קוצצים את 3 השוקולדים ושמים ב-3 קערות שונות. לכל קערה שמים 1/3 מיכל שמנת מתוקה וממיסים כל שוקולד עם השמנת עד שנוצר רוטב שוקולד חלק. מניחים בצד.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה וסוכר ומערבלים במהירות גבוהה עד שהחמאה תפוחה ורכה. בערך 5-8 דקות. הקפידו להוריד את החמאה מדי פעם מדפנות הקערה.
  • מוסיפים את הביצה, בכל פעם אחת, ומערבלים בין לבין עד הטמעה.
  • מוסיפים שמנת מתוקה ומערבלים.
  • מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבלים רק עד שהקמח נטמע.
  • מחלקים את התערובת ל-3 ולכל אחת מהן מוסיפים סוג אחד של שוקולד מומס, לקערה עם השוקולד המריר מוסיפים גם קקאו. מערבבים בעדינות רק עד שהשוקולד מעורבב היטב.
  • יוצקים את 3 הבלילות לתבניות העוגה, כל פעם בלילה אחרת, עד ל-3/4 גובה התבנית.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים ומגישים לצד הקפה.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה וסוכר ומערבלים במהירות גבוהה עד שהחמאה תפוחה ורכה. בערך 5-8 דקות. הקפידו להוריד את החמאה מדי פעם מדפנות הקערה.
  • 1
  • קוצצים את 3 השוקולדים ושמים ב-3 קערות שונות. לכל קערה שמים 1/3 מיכל שמנת מתוקה וממיסים כל שוקולד עם השמנת עד שנוצר רוטב שוקולד חלק. מניחים בצד.
  • 2
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה וסוכר ומערבלים במהירות גבוהה עד שהחמאה תפוחה ורכה. בערך 5-8 דקות. הקפידו להוריד את החמאה מדי פעם מדפנות הקערה.
  • 3
  • מוסיפים את הביצה, בכל פעם אחת, ומערבלים בין לבין עד הטמעה.
  • 4
  • מוסיפים שמנת מתוקה ומערבלים.
  • 5
  • מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבלים רק עד שהקמח נטמע.
  • 6
  • מחלקים את התערובת ל-3 ולכל אחת מהן מוסיפים סוג אחד של שוקולד מומס, לקערה עם השוקולד המריר מוסיפים גם קקאו. מערבבים בעדינות רק עד שהשוקולד מעורבב היטב.
  • 7
  • יוצקים את 3 הבלילות לתבניות העוגה, כל פעם בלילה אחרת, עד ל-3/4 גובה התבנית.
  • 8
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים ומגישים לצד הקפה.
  • 8
    עוגת שיש טריקולד
    הטיפ שלנו
    1 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      ואווווו נראית מהממתתתת, בול מה שאני צריך עכשיו עם הקפה שלייייי, אנסה בטוח

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0