אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

פאי בראוניז

אוהבים בראוניז? אל תפספסו את הפאי הבא - פאי בראוניז עשיר, שוקולדי וחגיגי עם קלתית פתי בר מהירה, מלית בראוניז שמכינים בקלי קלות, ציפוי שוקולד מבריק וסוכריות עדשים צבעוניות לקישוט.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 ס"מ
7 תגובות
מצרכים

לקלתית פתי בר:200 גרם פתי בר עלית
100 גרם חמאה מומסת

למלית בראוניז:500 גרם (1 שקית) תערובת לבראוניז
30 מ"ל (2 כפות) חלב
150 גרם חמאה מומסת
2 ביצים L

לגנאש שוקולד:100 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל (1/2 כוס) שמנת להקצפה

לקישוט:סוכריות מיני מיני עדשים

אופן ההכנה:
  • קלתית: משמנים את התבנית.
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
  • מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית.
  • מקפיאים את הקלתית במשך כשעה עד שהיא מתייצבת לחלוטין.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • בקערה טורפים יחד תערובת לבראוניז, חלב, חמאה וביצים עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
  • יוצקים את התערובת לקלתית הקרה ומיישרים את החלק העליון.
  • אופים במשך 25-30 דקות או עד ששכבת הבראוניז יציבה ומעט רוטטת במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • גנאש שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • יוצקים את הגנאש על גבי שכבת הבראוני.
  • מצננים כ-30 דקות במקרר להתייצבות ומקשטים בסוכריות מיני מיני עדשים צבעוניות
  • קלתית: משמנים את התבנית.
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
  • מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית.
  • מקפיאים את הקלתית במשך כשעה עד שהיא מתייצבת לחלוטין.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • בקערה טורפים יחד תערובת לבראוניז, חלב, חמאה וביצים עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
  • יוצקים את התערובת לקלתית הקרה ומיישרים את החלק העליון.
  • אופים במשך 25-30 דקות או עד ששכבת הבראוניז יציבה ומעט רוטטת במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • גנאש שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • יוצקים את הגנאש על גבי שכבת הבראוני.
  • מצננים כ-30 דקות במקרר להתייצבות ומקשטים בסוכריות מיני מיני עדשים צבעוניות
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • 1
  • קלתית: משמנים את התבנית.
  • 2
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • 3
  • מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
  • 4
  • מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית.
  • 5
  • מקפיאים את הקלתית במשך כשעה עד שהיא מתייצבת לחלוטין.
  • 6
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 7
  • בקערה טורפים יחד תערובת לבראוניז, חלב, חמאה וביצים עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
  • 8
  • יוצקים את התערובת לקלתית הקרה ומיישרים את החלק העליון.
  • 9
  • אופים במשך 25-30 דקות או עד ששכבת הבראוניז יציבה ומעט רוטטת במרכז.
  • 10
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • 11
  • גנאש שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 12
  • יוצקים את הגנאש על גבי שכבת הבראוני.
  • 13
  • מצננים כ-30 דקות במקרר להתייצבות ומקשטים בסוכריות מיני מיני עדשים צבעוניות
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הפאי בכלי סגור במקרר עד שבוע.
    • אפשר להשתמש בפתי בר שוקו באותה כמות במקום הפתי בר הרגיל לגיוון הטעמים והעמקת הטעם השוקולדי.
    7 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar ג'קו הגיב:

      יש אפשרות להמיר את המוצרים כדי שהעוגה תהיה פרווה ולא חלבית?

    2. Avatar aaa הגיב:

      aaaaaa

    3. Avatar oooooooo הגיב:

      oooooooooo<

    4. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0