מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

פאי מוס שוקולד ודבש ללא אפייה

עוגת רושם חגיגית וקלה להכנה – מושלמת לראש השנה! פאי מוס שוקולד ודבש עם קלתית ביסקוויטים מהירה וקרם דבש ריחני שכולם יאהבו.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 ס"מ
0 תגובות
מצרכים

לקלתית:200 גרם ביסקוויטים פתי בר
100 גרם חמאה מומסת

למוס שוקולד ודבש:100 גרם שוקולד מריר
40 גרם (2 כפות) דבש
250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה

לקרם דבש:125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה
20 גרם (1 כף) דבש
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1/4 כפית קינמון טחון

לקישוט:קוביות שוקולד מריר
אגוזים שלמים

אופן ההכנה:
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד שהתערובת אחידה.
  • מהדקים את הפירורים לתחתית ולדפנות התבנית ליצירת קלתית.
  • מצננים במשך 30 דקות במקפיא.
  • מלית: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
  • ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס.
  • בקערת מיקסר מקציפים דבש ושמנת מתוקה לקצפת יציבה מאוד.
  • מוסיפים בערך 2 כפות מהקצפת לתוך השוקולד ומערבבים היטב לשם השוואת טמפרטורות ומרקמים.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד ליתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שמתקבל מוס אחיד.
  • יוצקים את המוס לתוך הקלתית הקרה ומיישרים את החלק העליון.
  • מצננים במשך כשעה במקרר להתייצבות.
  • קרם דבש: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת, דבש, אינסטנט פודינג וקינמון עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים תלוליות בהיקף הפאי.
  • מקשטים בקוביות שוקולד ואגוזים ומגישים.
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד שהתערובת אחידה.
  • מהדקים את הפירורים לתחתית ולדפנות התבנית ליצירת קלתית.
  • מצננים במשך 30 דקות במקפיא.
  • מלית: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
  • ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס.
  • בקערת מיקסר מקציפים דבש ושמנת מתוקה לקצפת יציבה מאוד.
  • מוסיפים בערך 2 כפות מהקצפת לתוך השוקולד ומערבבים היטב לשם השוואת טמפרטורות ומרקמים.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד ליתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שמתקבל מוס אחיד.
  • יוצקים את המוס לתוך הקלתית הקרה ומיישרים את החלק העליון.
  • מצננים במשך כשעה במקרר להתייצבות.
  • קרם דבש: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת, דבש, אינסטנט פודינג וקינמון עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים תלוליות בהיקף הפאי.
  • מקשטים בקוביות שוקולד ואגוזים ומגישים.
  • מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד שהתערובת אחידה.
  • 1
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • 2
  • מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד שהתערובת אחידה.
  • 3
  • מהדקים את הפירורים לתחתית ולדפנות התבנית ליצירת קלתית.
  • 4
  • מצננים במשך 30 דקות במקפיא.
  • 5
  • מלית: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
  • 6
  • ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס.
  • 7
  • בקערת מיקסר מקציפים דבש ושמנת מתוקה לקצפת יציבה מאוד.
  • 8
  • מוסיפים בערך 2 כפות מהקצפת לתוך השוקולד ומערבבים היטב לשם השוואת טמפרטורות ומרקמים.
  • 9
  • מוסיפים את תערובת השוקולד ליתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שמתקבל מוס אחיד.
  • 10
  • יוצקים את המוס לתוך הקלתית הקרה ומיישרים את החלק העליון.
  • 11
  • מצננים במשך כשעה במקרר להתייצבות.
  • 12
  • קרם דבש: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת, דבש, אינסטנט פודינג וקינמון עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • 13
  • מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים תלוליות בהיקף הפאי.
  • 14
  • מקשטים בקוביות שוקולד ואגוזים ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הפאי בכלי סגור במקרר עד שבוע.
    • אפשר להשתמש בשוקולד חלב במקום מריר במוס.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של ביסקוויטים או עוגיות חמאה שאוהבים.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0