אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

פאי שוקולד בלונדי קוקוס

פאי שוקולד בלונדי קוקוס שמכינים בקלי קלות ובלי להפעיל תנור. קלתית ביסקוויטים וקוקוס מהירה במילוי מוס שוקולד בלונדי קוקוס, קצפת וניל רכה וקוביות שוקולד בלונדי לקישוט.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 ס"מ
4 תגובות
מצרכים

לקלתית ביסקוויטים וקוקוס:150 גרם ביסקוויטים פתי בר
50 גרם (1/2 כוס) קוקוס טחון
100 גרם חמאה מומסת

למוס שוקולד בלונדי קוקוס:100 גרם שוקולד בלונדי קוקוס
250 מ"ל (1 כוס) שמנת להקצפה

לקצפת:250 מ"ל (1 כוס) שמנת להקצפה
2 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל

לקישוט:100 גרם שוקולד בלונדי קוקוס

אופן ההכנה:
  • קלתית: במעבד מזון טוחנים יחד ביסקוויטים וקוקוס לאבקה דקה.
  • מוסיפים פנימה חמאה מומסת ומערבלים עד שנוצרת תערובת במרקם חול רטוב.
  • מעבירים את הפירורים לתוך תבנית פאי משומנת ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית.
  • מקפיאים את הקלתית במשך כ-30 דקות.
  • מוס שוקולד בלונדי קוקוס: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד המסה מוחלטת.
  • מקציפים שמנת לקצפת יציבה מאוד.
  • מוסיפים 2-3 כפות קצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד לתוך יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שנוצר מוס אחיד.
  • יוצקים את המוס לקלתית ומשטחים לשכבה אחידה.
  • קצפת: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת סוכר ווניל עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס"מ ומזלפים תלוליות קצפת צפופות בחלק העליון של הפאי.
  • מקשטים בקוביות שוקולד בלונדי קוקוס ומגישים.
  • קלתית: במעבד מזון טוחנים יחד ביסקוויטים וקוקוס לאבקה דקה.
  • מוסיפים פנימה חמאה מומסת ומערבלים עד שנוצרת תערובת במרקם חול רטוב.
  • מעבירים את הפירורים לתוך תבנית פאי משומנת ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית.
  • מקפיאים את הקלתית במשך כ-30 דקות.
  • מוס שוקולד בלונדי קוקוס: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד המסה מוחלטת.
  • מקציפים שמנת לקצפת יציבה מאוד.
  • מוסיפים 2-3 כפות קצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד לתוך יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שנוצר מוס אחיד.
  • יוצקים את המוס לקלתית ומשטחים לשכבה אחידה.
  • קצפת: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת סוכר ווניל עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס"מ ומזלפים תלוליות קצפת צפופות בחלק העליון של הפאי.
  • מקשטים בקוביות שוקולד בלונדי קוקוס ומגישים.
  • מוסיפים פנימה חמאה מומסת ומערבלים עד שנוצרת תערובת במרקם חול רטוב.
  • 1
  • קלתית: במעבד מזון טוחנים יחד ביסקוויטים וקוקוס לאבקה דקה.
  • 2
  • מוסיפים פנימה חמאה מומסת ומערבלים עד שנוצרת תערובת במרקם חול רטוב.
  • 3
  • מעבירים את הפירורים לתוך תבנית פאי משומנת ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית.
  • 4
  • מקפיאים את הקלתית במשך כ-30 דקות.
  • 5
  • מוס שוקולד בלונדי קוקוס: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 6
  • ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד המסה מוחלטת.
  • 7
  • מקציפים שמנת לקצפת יציבה מאוד.
  • 8
  • מוסיפים 2-3 כפות קצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
  • 9
  • מוסיפים את תערובת השוקולד לתוך יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שנוצר מוס אחיד.
  • 10
  • יוצקים את המוס לקלתית ומשטחים לשכבה אחידה.
  • 11
  • קצפת: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת סוכר ווניל עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • 12
  • מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס"מ ומזלפים תלוליות קצפת צפופות בחלק העליון של הפאי.
  • 13
  • מקשטים בקוביות שוקולד בלונדי קוקוס ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הפאי במקרר עד 5-6 ימים.
    • במקום שוקולד בלונדי קוקוס אפשר להשתמש בשוקולד בלונדי שקדים או קרמל מלוח באותן כמויות.
    • אפשר להשתמש בביסקוויטים שוקו לגיוון הטעמים.
    4 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar חן הגיב:

      מה הכמויות לתבנית פאי בקוטר 26?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי חן,
        לתבנית בקוטר 26 צריך להגדיל כמויות פי 1 ורבע.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    2. Avatar מיטל הגיב:

      אפשר להשתמש בתחתית בשברי ופלים(קונים בחנויות המתמחות לעוגות) במקום הביסקויוטים?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        לא מומלץ להמיר את הכל, אבל אפשר לשלב חצי-חצי ביסקוויטים ושברי ופל. בהצלחה!

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0