אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

פאי שוקולד לבן ומסקרפונה עם חלבה

פאי שוקולד לבן ומסקרפונה מושלם שמכינים בקלי קלות וללא אפייה – קלתית ביסקוויטים פריכה במילוי קרם מסקרפונה ושוקולד לבן עם קישוט שערות חלבה ממכרות.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 ס"מ
0 תגובות
מצרכים

לקלתית:200 גרם פתי בר עלית
100 גרם חמאה מומסת

לקרם מסקרפונה ושוקולד לבן:קופסת גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר
50 גרם (5 כפות) אבקת סוכר
250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן מומס

לקישוט:שערות חלבה

קלתית:
  • משמנים את התבנית.
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
  • מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית.
  • מקפיאים את הקלתית במשך כשעה עד שהיא מתייצבת לחלוטין.
  • משמנים את התבנית.
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
  • מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית.
  • מקפיאים את הקלתית במשך כשעה עד שהיא מתייצבת לחלוטין.
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • 1
  • משמנים את התבנית.
  • 2
  • במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  • 3
  • מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
  • 4
  • מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית.
  • 5
  • מקפיאים את הקלתית במשך כשעה עד שהיא מתייצבת לחלוטין.
  • קרם מסקרפונה ושוקולד לבן:
    • בקערת מיקסר מערבלים יחד מסקרפונה ואבקת סוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    • מוסיפים שוקולד מומס ומערבלים.
    • מגבירים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמנת בזרם דק תוך כדי הקצפה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
    • יוצקים את הקרם על גבי הקלתית הקרה ומיישרים.
    • בקערת מיקסר מערבלים יחד מסקרפונה ואבקת סוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    • מוסיפים שוקולד מומס ומערבלים.
    • מגבירים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמנת בזרם דק תוך כדי הקצפה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
    • יוצקים את הקרם על גבי הקלתית הקרה ומיישרים.
  • מוסיפים שוקולד מומס ומערבלים.
  • 1
  • בקערת מיקסר מערבלים יחד מסקרפונה ואבקת סוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 2
  • מוסיפים שוקולד מומס ומערבלים.
  • 3
  • מגבירים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמנת בזרם דק תוך כדי הקצפה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
  • 4
  • יוצקים את הקרם על גבי הקלתית הקרה ומיישרים.
  • קישוט והגשה:
    • לפני ההגשה מפזרים בנדיבות שערות חלבה בחלק העליון של הפאי.
    • מגישים קר.
    • לפני ההגשה מפזרים בנדיבות שערות חלבה בחלק העליון של הפאי.
    • מגישים קר.
  • מגישים קר.
  • 1
  • לפני ההגשה מפזרים בנדיבות שערות חלבה בחלק העליון של הפאי.
  • 2
  • מגישים קר.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הפאי בכלי סגור במקרר עד 4 ימים.
    • במקום פתי בר אפשר להשתמש בכל סוג של עוגיות שאוהבים באותה כמות.
    • במקום שערות חלבה אפשר להשתמש בחלבה מפוררת.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0