אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

פבלובה במילוי קרם מסקרפונה ושוקולד לבן עם תותים

שילוב הטעמים האולטימטיבי לחג האהבה – מרנג, שוקולד לבן ותותים. קבלו את העוגה שתעשה לכם חג מלא אהבה: פבלובה משפחתית במילוי קרם מסקרפונה ושוקולד לבן עם תותים. קלה להכנה, מרשימה וכמובן ללא גלוטן.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: יותר מ-3 שעות
רמת קושי: קל
כמות: פבלובה משפחתית בקוטר 24 ס"מ
ללא גלוטן
5 תגובות
מצרכים

לפבלובה:3 חלבונים, בטמפרטורת החדר
קורט מלח
חצי כפית תמצית וניל
כוס ורבע סוכר

לקרם מסקרפונה ושוקולד לבן:מכל גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר
מכל שמנת להקצפה, קרה מאוד
50 גרם אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
100 גרם שוקולד לבן עלית קצוץ דק מאוד

לקישוט:סלסלת תותים טריים

פבלובה
  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים יחד חלבונים ומלח.
  • מקציפים במהירות גבוהה מאוד עד שמתחיל להיווצר קצף לבנבן.
  • מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף במהירות גבוהה במשך כ-10 דקות לפחות.
  • לקראת סוף ההקצפה מוסיפים תמצית וניל.
  • מעבירים את התערובת לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ובעזרת לקקן או כף יוצרים צורה של פבלובה. חשוב להכין שקע מרכזי בפבלובה, על מנת שיהיה מקום למילוי.
  • אופים את הפבלובה במשך כ-5 דקות, ולאחר מכן מורידים את הטמפרטורה ל-100 מעלות. ממשיכים לאפות במשך כשעה וחצי, עד שהפבלובה מתקשה.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר לפני המילוי והקישוט.
  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים יחד חלבונים ומלח.
  • מקציפים במהירות גבוהה מאוד עד שמתחיל להיווצר קצף לבנבן.
  • מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף במהירות גבוהה במשך כ-10 דקות לפחות.
  • לקראת סוף ההקצפה מוסיפים תמצית וניל.
  • מעבירים את התערובת לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ובעזרת לקקן או כף יוצרים צורה של פבלובה. חשוב להכין שקע מרכזי בפבלובה, על מנת שיהיה מקום למילוי.
  • אופים את הפבלובה במשך כ-5 דקות, ולאחר מכן מורידים את הטמפרטורה ל-100 מעלות. ממשיכים לאפות במשך כשעה וחצי, עד שהפבלובה מתקשה.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר לפני המילוי והקישוט.
  • בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים יחד חלבונים ומלח.
  • 1
  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • 2
  • בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים יחד חלבונים ומלח.
  • 3
  • מקציפים במהירות גבוהה מאוד עד שמתחיל להיווצר קצף לבנבן.
  • 4
  • מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף במהירות גבוהה במשך כ-10 דקות לפחות.
  • 5
  • לקראת סוף ההקצפה מוסיפים תמצית וניל.
  • 6
  • מעבירים את התערובת לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ובעזרת לקקן או כף יוצרים צורה של פבלובה. חשוב להכין שקע מרכזי בפבלובה, על מנת שיהיה מקום למילוי.
  • 7
  • אופים את הפבלובה במשך כ-5 דקות, ולאחר מכן מורידים את הטמפרטורה ל-100 מעלות. ממשיכים לאפות במשך כשעה וחצי, עד שהפבלובה מתקשה.
  • 8
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר לפני המילוי והקישוט.
  • קרם מסקרפונה ושוקולד לבן
    • בקערת מיקסר שמים מסקרפונה, שמנת ווניל ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.
    • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים בעדינות עם מרית עד שהוא מתפזר בקרם.
    • בקערת מיקסר שמים מסקרפונה, שמנת ווניל ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.
    • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים בעדינות עם מרית עד שהוא מתפזר בקרם.
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים בעדינות עם מרית עד שהוא מתפזר בקרם.
  • 1
  • בקערת מיקסר שמים מסקרפונה, שמנת ווניל ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.
  • 2
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים בעדינות עם מרית עד שהוא מתפזר בקרם.
  • הרכבת הפבלובה
    • יוצקים את הקרם לתוך השקע בפבלובה ומיישרים מעט את החלק העליון.
    • מסדרים תותים חצויים לקישוט בנדיבות. מגישים מיד.
    • יוצקים את הקרם לתוך השקע בפבלובה ומיישרים מעט את החלק העליון.
    • מסדרים תותים חצויים לקישוט בנדיבות. מגישים מיד.
  • מסדרים תותים חצויים לקישוט בנדיבות. מגישים מיד.
  • 1
  • יוצקים את הקרם לתוך השקע בפבלובה ומיישרים מעט את החלק העליון.
  • 2
  • מסדרים תותים חצויים לקישוט בנדיבות. מגישים מיד.
  • הטיפ שלנו
    • אפשר להכין את הפבלובה מראש ללא המילוי ולשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. אפשר גם להקפיא אותה עד חודש.
    • במקום שוקולד לבן במלית אפשר להשתמש בשוקולד חלב או מריר לגיוון טעמים.
    • במקום תותים אפשר לקשט בכל פרי אחר שאוהבים.
    5 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar סוניה הגיב:

      הי, האם אפשר להגידש אותה ביום שלאחר ההכנה?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי סוניה,
        אפשר להכין את הפבלובה מראש ללא המילוי ולשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, ואז שאת רוצה להגיש רק להוסיף את המילוי ולהגיש.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    2. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      הם חובה נשרפה לי ואפילו העברתי ל80 מעלות על טורבו

    3. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      רשום כוס ורבע סוכר

    4. Avatar קרינה הגיב:

      היי מה כמות סוכר לפבלובה? לא כתוב

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0