אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

פבלובות אישיות – מרנג משוייש בשוקולד עם קצפת מילקי

פבלובות כאלה עוד לא טעמתם- מרנג אוורירי עם הפתעת שוקולד ומעליו הר של קצפת ופניני שוקולד מתפצפצים.
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: קל
כמות: פבלובות אישיות
1 תגובות

מצרכים

לפבלובות:150 גרם חלבונים (חלבונים מ-4 ביצים בגודל L)
300 גרם סוכר (1/2 1 כוסות)
כפית קורנפלור
100 גרם שוקולד פרה (מריר או חלב)

למילוי:1 מיכל שמנת מתוקה קרה
2 כפות אבקת סוכר

לקישוט:פניני שוקולד

להכנת הפבלובות:
  • מכניסים חלבונים לקערה נקיה עמידת חום. מוסיפים סוכר ומערבבים.
  • מניחים את הקערה מעל סיר אדים (באן מארי) ומחממים את התערובת, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת חמימה למגע ורוב הסוכר נמס.
  • מעבירים למיקסר ומקציפים כדקה במהירות גבוהה.
  • מפסיקים את פעולת המיקסר, מוסיפים כפית קורנפלור וממשיכים להקציף 9-10 דקות נוספות עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורת החדר.
  • ממיסים במיקרו את השוקולד.
  • שופכים את השוקולד לתוך התערובת ובעזרת כף עושים מעגלים בודדים, למראה משוייש.
  • לוקחים כף גדושה מהתערובת ומניחים תלוליות בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • עושים גומה במרכז כל תלולית.
  • אופים כ-3 שעות בטורבו, בטמפרטורה של 70 מעלות (מתקבל מרנג קצת רך מבפנים. אם רוצים מרנג יבש לחלוטין – מאריכים את זמן האפיה ל-6 שעות).
  • מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר.
  • מכניסים חלבונים לקערה נקיה עמידת חום. מוסיפים סוכר ומערבבים.
  • מניחים את הקערה מעל סיר אדים (באן מארי) ומחממים את התערובת, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת חמימה למגע ורוב הסוכר נמס.
  • מעבירים למיקסר ומקציפים כדקה במהירות גבוהה.
  • מפסיקים את פעולת המיקסר, מוסיפים כפית קורנפלור וממשיכים להקציף 9-10 דקות נוספות עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורת החדר.
  • ממיסים במיקרו את השוקולד.
  • שופכים את השוקולד לתוך התערובת ובעזרת כף עושים מעגלים בודדים, למראה משוייש.
  • לוקחים כף גדושה מהתערובת ומניחים תלוליות בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • עושים גומה במרכז כל תלולית.
  • אופים כ-3 שעות בטורבו, בטמפרטורה של 70 מעלות (מתקבל מרנג קצת רך מבפנים. אם רוצים מרנג יבש לחלוטין – מאריכים את זמן האפיה ל-6 שעות).
  • מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר.
  • מניחים את הקערה מעל סיר אדים (באן מארי) ומחממים את התערובת, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת חמימה למגע ורוב הסוכר נמס.
  • 1
  • מכניסים חלבונים לקערה נקיה עמידת חום. מוסיפים סוכר ומערבבים.
  • 2
  • מניחים את הקערה מעל סיר אדים (באן מארי) ומחממים את התערובת, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת חמימה למגע ורוב הסוכר נמס.
  • 3
  • מעבירים למיקסר ומקציפים כדקה במהירות גבוהה.
  • 4
  • מפסיקים את פעולת המיקסר, מוסיפים כפית קורנפלור וממשיכים להקציף 9-10 דקות נוספות עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורת החדר.
  • 5
  • ממיסים במיקרו את השוקולד.
  • 6
  • שופכים את השוקולד לתוך התערובת ובעזרת כף עושים מעגלים בודדים, למראה משוייש.
  • 7
  • לוקחים כף גדושה מהתערובת ומניחים תלוליות בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • 8
  • עושים גומה במרכז כל תלולית.
  • 9
  • אופים כ-3 שעות בטורבו, בטמפרטורה של 70 מעלות (מתקבל מרנג קצת רך מבפנים. אם רוצים מרנג יבש לחלוטין – מאריכים את זמן האפיה ל-6 שעות).
  • 10
  • מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר.
  • להרכבת הפבלובות:
    • מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר עד קבלת קצפת יציבה.
    • ממלאים את השקעים שבמרנגים.
    • מפזרים מלמעלה פניני שוקולד ושומרים בקירור.
    • מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר עד קבלת קצפת יציבה.
    • ממלאים את השקעים שבמרנגים.
    • מפזרים מלמעלה פניני שוקולד ושומרים בקירור.
  • ממלאים את השקעים שבמרנגים.
  • 1
  • מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר עד קבלת קצפת יציבה.
  • 2
  • ממלאים את השקעים שבמרנגים.
  • 3
  • מפזרים מלמעלה פניני שוקולד ושומרים בקירור.
  • 1 תגובות
    1. Avatar שוקולד הגיב:

      כמה ימים אפשר לשמור אותן?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0