אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

פנקייקים יפניים גבוהים במיוחד

פנקייקים יפניים גבוהים במיוחד שמכינים בעזרת רינג ומגישים עם הר של שוקולד מגורד שנמס עם הפנקייק - כל כך אווריריים שזה כמו לתת ביס בענן
  • צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 6 פנקייקים
0 תגובות

מצרכים

1 חלמון
3/4 כוס חלב
1 כפית תמצית וניל איכותית
40 גרם חמאה מומסת
2 כפות סירופ מייפל טהור יד מרדכי
3/4 כוס קמח תופח
3 חלבונים
2 כפות סוכר לבן

להגשה:100 גרם שוקולד פרה מריר

אופן ההכנה:
  • בקערה בינונית שמים חלמון, חלב, וניל, חמאה ומייפל וטורפים היטב.
  • מוסיפים את הקמח וטורפים.
  • מקציפים את החלבונים, ביחד עם הסוכר, עד שנוצר קצף יציב ממש כמו קצפת.
  • מעבירים מחצית מהקצף לבלילת הפנקייק ומקפלים בעדינות.
  • מוסיפים את יתרת הקצף ומקפלים עד שהבלילה אחידה ואוורירית מאוד.
  • משמנים רינג בכל קוטר שאוהבים בעזרת תרסיס שמן ומומלץ גם לעטוף את חלקו הפנימי (הדופן) בפס של נייר אפייה.
  • מניחים את הרינג בתוך מחבת מעט משומנת ומוזגים פנימה את הבלילה עד 3/4 גובה. מכסים את המחבת עם מכסה גבוה.
  • מטגנים על אש נמוכה מ-2 הצדדים עד הזהבה. חשוב לתת לפנקייקים את הזמן כדי שיאפו כמו שצריך מבפנים כי הם גבוהים.
  • מוציאים את הרינג ומגישים עם תלתלי שוקולד שמכינים בעזרת קולפן ושוקולד מריר.
  • בקערה בינונית שמים חלמון, חלב, וניל, חמאה ומייפל וטורפים היטב.
  • מוסיפים את הקמח וטורפים.
  • מקציפים את החלבונים, ביחד עם הסוכר, עד שנוצר קצף יציב ממש כמו קצפת.
  • מעבירים מחצית מהקצף לבלילת הפנקייק ומקפלים בעדינות.
  • מוסיפים את יתרת הקצף ומקפלים עד שהבלילה אחידה ואוורירית מאוד.
  • משמנים רינג בכל קוטר שאוהבים בעזרת תרסיס שמן ומומלץ גם לעטוף את חלקו הפנימי (הדופן) בפס של נייר אפייה.
  • מניחים את הרינג בתוך מחבת מעט משומנת ומוזגים פנימה את הבלילה עד 3/4 גובה. מכסים את המחבת עם מכסה גבוה.
  • מטגנים על אש נמוכה מ-2 הצדדים עד הזהבה. חשוב לתת לפנקייקים את הזמן כדי שיאפו כמו שצריך מבפנים כי הם גבוהים.
  • מוציאים את הרינג ומגישים עם תלתלי שוקולד שמכינים בעזרת קולפן ושוקולד מריר.
  • מוסיפים את הקמח וטורפים.
  • 1
  • בקערה בינונית שמים חלמון, חלב, וניל, חמאה ומייפל וטורפים היטב.
  • 2
  • מוסיפים את הקמח וטורפים.
  • 3
  • מקציפים את החלבונים, ביחד עם הסוכר, עד שנוצר קצף יציב ממש כמו קצפת.
  • 4
  • מעבירים מחצית מהקצף לבלילת הפנקייק ומקפלים בעדינות.
  • 5
  • מוסיפים את יתרת הקצף ומקפלים עד שהבלילה אחידה ואוורירית מאוד.
  • 6
  • משמנים רינג בכל קוטר שאוהבים בעזרת תרסיס שמן ומומלץ גם לעטוף את חלקו הפנימי (הדופן) בפס של נייר אפייה.
  • 7
  • מניחים את הרינג בתוך מחבת מעט משומנת ומוזגים פנימה את הבלילה עד 3/4 גובה. מכסים את המחבת עם מכסה גבוה.
  • 8
  • מטגנים על אש נמוכה מ-2 הצדדים עד הזהבה. חשוב לתת לפנקייקים את הזמן כדי שיאפו כמו שצריך מבפנים כי הם גבוהים.
  • 9
  • מוציאים את הרינג ומגישים עם תלתלי שוקולד שמכינים בעזרת קולפן ושוקולד מריר.
  • 9
    פנקייקים יפניים גבוהים במיוחד
    הטיפ שלנו
    • חשוב שהמחבת תהייה סגורה לאורך כל ההכנה של הפנקייקים על מנת שהם יהיו עשויים גם מבפנים כמו שצריך.
    • רוצים סירופ מייפל טהור עד הבית? לחצו כאן.
    0 תגובות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0