אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

פנקייק בננה ברוטב בלונדי

פנקייקים עם טעם עדין של בננה ורוטב בלונדי מושלם מעל - פנקייקים נהדרים שגם הילדים וגם המבוגרים לא יוכלו לעמוד בפניהם
  • צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה: חצי שעה
רמת קושי: קל
כמות: 8-10 פנקייקים בינוניים
0 תגובות

פנקייקים מעולים עם בננות בפנים בשביל האנרגיה ודבש מתוק שמחליף את הסוכר במתכון. רק נשאר להכין רוטב בלונדי טעים לשפוך מעל הכל וקיבלתם את הארוחת בוקר המושלמת.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

אם אהבתם את המתכון הזה, בטוח תאהבו את הפנקייקים הנהדרים האלו עם שוקולד צ'יפס,בננות ומייפל.

מצרכים

1 ביצה L
2 בננות בשלות
1 כפית תמצית וניל איכותית
2 כפות חמאה מומסת או שמן
2 כפות דבש יד מרדכי
1 כוס חלב
1 כוס קמח תופח
1/2 כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה

לרוטב שוקולד בלונדי:100 גרם שוקולד פרה בלונדי
125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה 38%

אופן ההכנה:
  • בקערה בינונית מועכים את הבננות ומוסיפים ביצה, וניל, חמאה, מייפל וחלב. מערבבים היטב.
  • מוסיפים קמח וקוואקר ומערבבים. מניחים לבלילה לנוח במשך 10-15 דקות.
  • מחממים מחבת עם מעט חמאה או שמן ומניחים 2 כפות מהבלילה. מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה.
  • בינתיים מכינים את הרוטב: שוברים את הבלונדי לקוביות ומניחים בקערה שמתאימה למיקרו.
  • מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים ביחד, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
  • מגישים עם הפנקייקים.
  • בקערה בינונית מועכים את הבננות ומוסיפים ביצה, וניל, חמאה, מייפל וחלב. מערבבים היטב.
  • מוסיפים קמח וקוואקר ומערבבים. מניחים לבלילה לנוח במשך 10-15 דקות.
  • מחממים מחבת עם מעט חמאה או שמן ומניחים 2 כפות מהבלילה. מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה.
  • בינתיים מכינים את הרוטב: שוברים את הבלונדי לקוביות ומניחים בקערה שמתאימה למיקרו.
  • מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים ביחד, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
  • מגישים עם הפנקייקים.
  • מוסיפים קמח וקוואקר ומערבבים. מניחים לבלילה לנוח במשך 10-15 דקות.
  • 1
  • בקערה בינונית מועכים את הבננות ומוסיפים ביצה, וניל, חמאה, מייפל וחלב. מערבבים היטב.
  • 2
  • מוסיפים קמח וקוואקר ומערבבים. מניחים לבלילה לנוח במשך 10-15 דקות.
  • 3
  • מחממים מחבת עם מעט חמאה או שמן ומניחים 2 כפות מהבלילה. מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה.
  • 4
  • בינתיים מכינים את הרוטב: שוברים את הבלונדי לקוביות ומניחים בקערה שמתאימה למיקרו.
  • 5
  • מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים ביחד, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
  • 6
  • מגישים עם הפנקייקים.
  • 6
    פנקייק בננה ומייפל ברוטב בלונדיפנקייק בננה ומייפל ברוטב בלונדי
    הטיפ שלנו
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0