אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
ы
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

פנקייק יום הולדת עם ספרינקלס, רוטב שוקולד וקצפת

פנקייקים צבעוניים וחגיגיים במיוחד משובצים בסוכריות צבעוניות ועם רוטב שוקולד חלב, סוכריות צבעוניות וקצפת או גלידת וניל מעל - מושלם לבוקר של יום הולדת וגם בכל בוקר אחר
  • צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה: חצי שעה
רמת קושי: קל
כמות: 6 פנקייקים גדולים
0 תגובות

מצרכים

2 ביצים L
2 כפות סירופ מייפל טהור יד מרדכי
1 כוס (240 מ"ל) חלב
5 כפות שמן קוקוס (או חמאה מומסת)
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 ו-1/2 כוסות קמח
1 ו-1/2 שקיות אבקת אפייה
4-5 כפות סוכריות צבעוניות

לרוטב שוקולד חלב:100 גרם שוקולד פרה חלב
60 מ"ל (1/4 מיכל) שמנת מתוקה 28%
מעט סוכריות צבעוניות להגשה
גלידת וניל או קצפת לא ממותקת

אופן ההכנה:
  • בקערה בינונית שמים את כל המצרכים פרט לקמח, לאבקת האפייה ולסוכריות וטורפים היטב.
  • מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וטורפים רק עד שהקמח נטמע.
  • מוסיפים את הסוכריות ומערבבים ממש מעט כדי שהצבע שלהן לא ימס לתוך התערובת.
  • מחממים מחבת עם מעט חמאה או שמן ומניחים 2 כפות מהבלילה. מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה.
  • מכינים את הרוטב: שוברים את השוקולד לקערה ושופכים מעל את השמנת המתוקה. ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרו עד שנוצר רוטב שוקולד חלק.
  • מזלפים את הרוטב על הפנקייקים, מפזרים סוכריות צבעוניות ומגישים עם גלידת וניל או קצפת לא ממותקת.
  • בקערה בינונית שמים את כל המצרכים פרט לקמח, לאבקת האפייה ולסוכריות וטורפים היטב.
  • מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וטורפים רק עד שהקמח נטמע.
  • מוסיפים את הסוכריות ומערבבים ממש מעט כדי שהצבע שלהן לא ימס לתוך התערובת.
  • מחממים מחבת עם מעט חמאה או שמן ומניחים 2 כפות מהבלילה. מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה.
  • מכינים את הרוטב: שוברים את השוקולד לקערה ושופכים מעל את השמנת המתוקה. ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרו עד שנוצר רוטב שוקולד חלק.
  • מזלפים את הרוטב על הפנקייקים, מפזרים סוכריות צבעוניות ומגישים עם גלידת וניל או קצפת לא ממותקת.
  • מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וטורפים רק עד שהקמח נטמע.
  • 1
  • בקערה בינונית שמים את כל המצרכים פרט לקמח, לאבקת האפייה ולסוכריות וטורפים היטב.
  • 2
  • מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וטורפים רק עד שהקמח נטמע.
  • 3
  • מוסיפים את הסוכריות ומערבבים ממש מעט כדי שהצבע שלהן לא ימס לתוך התערובת.
  • 4
  • מחממים מחבת עם מעט חמאה או שמן ומניחים 2 כפות מהבלילה. מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה.
  • 5
  • מכינים את הרוטב: שוברים את השוקולד לקערה ושופכים מעל את השמנת המתוקה. ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרו עד שנוצר רוטב שוקולד חלק.
  • 6
  • מזלפים את הרוטב על הפנקייקים, מפזרים סוכריות צבעוניות ומגישים עם גלידת וניל או קצפת לא ממותקת.
  • הטיפ שלנו
    0 תגובות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0