אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

פנקייק שוקולד טבעוני עם סירופ שוקולד

פנקייקים טבעוניים שיוצאים תפוחים, עסיסיים ומעולים. חובה לאכול מיד אחרי שמכינים, בעודם חמימים. מכינים את הרוטב מראש ואז אוכלים עם הפנקייקים החמים מהמחבת.
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 10-12 פנקייקים
פרווה
טבעוני
2 תגובות
מצרכים

לרוטב שוקולד:200 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
שלושת רבעי כוס חלב שקדים

לפנקייק שוקולד טבעוני:½ 1 כוסות קמח לבן
3 כפיות אבקת אפיה
½ כוס קקאו לא ממותק
4 כפות אבקת סוכר
¼ כפית מלח
2 כוסות חלב שקדים
2 כפיות תמצית וניל
4 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:
  • רוטב: קוצצים את השוקולד בסכין. מעבירים לסיר כפול (סיר קטן שמונח בתוך סיר יותר גדול עם מים) את השוקולד וחלב השקדים, וממיסים תוך כדי בחישה.
  • מכבים את האש ומשאירים את השוקולד בסיר, שישמור על חומו בזמן שמכינים את הפנקייקים.
  • פנקייק: מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח, אבקת האפייה, והקקאו בקערה, עד שיש תערובת אחידה לחלוטין (עדיף לערבב במזלג).
  • מוסיפים את החומרים היבשים: חלב שקדים, תמצית וניל, ושמן. מערבבים עירבוב כמה שיותר קצר, כדי לשמור על אווריריות הפנקייק (זה בסדר אם יהיו קצת גושים).
  • מחממים מחבת קטנה עם קצת שמן קנולה, מטגנים כל פעם פנקייק אחד והופכים. מעבירים לצלחת ההגשה.
  • אוכלים את הפנקייקים חמימים, עם רוטב שוקולד מלמעלה.
  • רוטב: קוצצים את השוקולד בסכין. מעבירים לסיר כפול (סיר קטן שמונח בתוך סיר יותר גדול עם מים) את השוקולד וחלב השקדים, וממיסים תוך כדי בחישה.
  • מכבים את האש ומשאירים את השוקולד בסיר, שישמור על חומו בזמן שמכינים את הפנקייקים.
  • פנקייק: מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח, אבקת האפייה, והקקאו בקערה, עד שיש תערובת אחידה לחלוטין (עדיף לערבב במזלג).
  • מוסיפים את החומרים היבשים: חלב שקדים, תמצית וניל, ושמן. מערבבים עירבוב כמה שיותר קצר, כדי לשמור על אווריריות הפנקייק (זה בסדר אם יהיו קצת גושים).
  • מחממים מחבת קטנה עם קצת שמן קנולה, מטגנים כל פעם פנקייק אחד והופכים. מעבירים לצלחת ההגשה.
  • אוכלים את הפנקייקים חמימים, עם רוטב שוקולד מלמעלה.
  • מכבים את האש ומשאירים את השוקולד בסיר, שישמור על חומו בזמן שמכינים את הפנקייקים.
  • 1
  • רוטב: קוצצים את השוקולד בסכין. מעבירים לסיר כפול (סיר קטן שמונח בתוך סיר יותר גדול עם מים) את השוקולד וחלב השקדים, וממיסים תוך כדי בחישה.
  • 2
  • מכבים את האש ומשאירים את השוקולד בסיר, שישמור על חומו בזמן שמכינים את הפנקייקים.
  • 3
  • פנקייק: מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח, אבקת האפייה, והקקאו בקערה, עד שיש תערובת אחידה לחלוטין (עדיף לערבב במזלג).
  • 4
  • מוסיפים את החומרים היבשים: חלב שקדים, תמצית וניל, ושמן. מערבבים עירבוב כמה שיותר קצר, כדי לשמור על אווריריות הפנקייק (זה בסדר אם יהיו קצת גושים).
  • 5
  • מחממים מחבת קטנה עם קצת שמן קנולה, מטגנים כל פעם פנקייק אחד והופכים. מעבירים לצלחת ההגשה.
  • 6
  • אוכלים את הפנקייקים חמימים, עם רוטב שוקולד מלמעלה.
  • הטיפ שלנו
    • חשוב להגיש ולאכול מיד את הפנקייקים, בעודם חמים.
    • אפשר להוסיף בהגשה גם מייפל ופירות חתוכים.
    2 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar ורד הגיב:

      יעבוד עם קמח כוסמין??
      אפשר להוסיף ביצים?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        אין בעיה להכין עם קמח כוסמין. לא צריך להוסיף ביצים במתכון הזה.

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0