אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קאפקייקס רבע לשבע

הקאפקייקס האלו הם כל מה שהילדים שלכם יכולים לבקש ליום הולדת - קאפקייקס רבע לשבע יפים, חגיגיים ומסתירים בתוכם חתיכות של החטיף האהוב
  • מתכון: מיקי שמו, צילום: נופר בוגנים, סטיילינג: קרן ברק
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: בינוני
כמות: 12 מאפים אישיים
3 תגובות
מצרכים

לקאפקייקס:350 גרם (1/2 2 כוסות) קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
100 גרם (1/2 כוס) סוכר לבן
100 גרם (1/2 כוס) סוכר דמררה
גרידה מחצי לימון
קורט מלח
1 כפית דבש
2 ביצים בגודל XL
250 מ"ל (כוס + כף) חלב (במידה וחסרים נוזלים ניתן להוסיף עוד 1-2 כפות)
1 כפית תמצית וניל איכותית
100 גרם חמאה נוזלית

לקציפת וניל:5 גרם (כפית) אבקת ג'לטין
4 כפות מים
1 מיכל שמנת מתוקה 15% לבישול
150 גרם שוקולד לבן פרה
1 מיכל שמנת מתוקה 38%

להפתעה:עוגיות רבע לשבע בטעם אגוזים ושוקולד

לקישוט:סוכריות צבעונית

להכנת קציפת השוקולד הלבן:
  • משרים את אבקת הג'לטין במים קרים (מערבבים לתערובת אחידה ללא גושים ומשאירים בקערה קטנה).
  • מרתיחים שמנת מתוקה לבישול, מוזגים על גבי השוקולד הלבן, מוסיפים את הג'לטין, וממתינים כדקה כדי שהשוקולד יימס מעט.
  • מערבבים בעזרת בלנדר מוט לתערובת אחידה, מוסיפים את שני מכלי השמנת המתוקה 38% שומן ובוחשים שוב בבלנדר.
  • מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים היטב (לפחות 4-6 שעות).
  • משרים את אבקת הג'לטין במים קרים (מערבבים לתערובת אחידה ללא גושים ומשאירים בקערה קטנה).
  • מרתיחים שמנת מתוקה לבישול, מוזגים על גבי השוקולד הלבן, מוסיפים את הג'לטין, וממתינים כדקה כדי שהשוקולד יימס מעט.
  • מערבבים בעזרת בלנדר מוט לתערובת אחידה, מוסיפים את שני מכלי השמנת המתוקה 38% שומן ובוחשים שוב בבלנדר.
  • מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים היטב (לפחות 4-6 שעות).
  • מרתיחים שמנת מתוקה לבישול, מוזגים על גבי השוקולד הלבן, מוסיפים את הג'לטין, וממתינים כדקה כדי שהשוקולד יימס מעט.
  • 1
  • משרים את אבקת הג'לטין במים קרים (מערבבים לתערובת אחידה ללא גושים ומשאירים בקערה קטנה).
  • 2
  • מרתיחים שמנת מתוקה לבישול, מוזגים על גבי השוקולד הלבן, מוסיפים את הג'לטין, וממתינים כדקה כדי שהשוקולד יימס מעט.
  • 3
  • מערבבים בעזרת בלנדר מוט לתערובת אחידה, מוסיפים את שני מכלי השמנת המתוקה 38% שומן ובוחשים שוב בבלנדר.
  • 4
  • מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים היטב (לפחות 4-6 שעות).
  • להכנת הקאפקייקס
    • מחממים תנור ל- 180 מעלות.
    • משמנים את התבניות (מרססים שכבה דקה של תרסיס שמן קנולה) במיקסר עם בוחש גיטרה מערבלים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, סוכר לבן, סוכר דמררה, גרידת לימון וקורט מלח, מוסיפים את הביצים, חלב, תמצית וניל וחמאה מומסת ומערבלים מעט עד קבלת תערובת אחידה. ממלאים את השקעים, אופים כ- 25 דקות עד שהמאפים תפוחים וזהובים ומצננים, יוצרים "גומה" בחלקו העליון ומכניסים ריבוע "רבע לשבע" חמאת בוטנים ומיישרים.
    • מחממים תנור ל- 180 מעלות.
    • משמנים את התבניות (מרססים שכבה דקה של תרסיס שמן קנולה) במיקסר עם בוחש גיטרה מערבלים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, סוכר לבן, סוכר דמררה, גרידת לימון וקורט מלח, מוסיפים את הביצים, חלב, תמצית וניל וחמאה מומסת ומערבלים מעט עד קבלת תערובת אחידה. ממלאים את השקעים, אופים כ- 25 דקות עד שהמאפים תפוחים וזהובים ומצננים, יוצרים "גומה" בחלקו העליון ומכניסים ריבוע "רבע לשבע" חמאת בוטנים ומיישרים.
  • משמנים את התבניות (מרססים שכבה דקה של תרסיס שמן קנולה) במיקסר עם בוחש גיטרה מערבלים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, סוכר לבן, סוכר דמררה, גרידת לימון וקורט מלח, מוסיפים את הביצים, חלב, תמצית וניל וחמאה מומסת ומערבלים מעט עד קבלת תערובת אחידה. ממלאים את השקעים, אופים כ- 25 דקות עד שהמאפים תפוחים וזהובים ומצננים, יוצרים "גומה" בחלקו העליון ומכניסים ריבוע "רבע לשבע" חמאת בוטנים ומיישרים.
  • 1
  • מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 2
  • משמנים את התבניות (מרססים שכבה דקה של תרסיס שמן קנולה) במיקסר עם בוחש גיטרה מערבלים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, סוכר לבן, סוכר דמררה, גרידת לימון וקורט מלח, מוסיפים את הביצים, חלב, תמצית וניל וחמאה מומסת ומערבלים מעט עד קבלת תערובת אחידה. ממלאים את השקעים, אופים כ- 25 דקות עד שהמאפים תפוחים וזהובים ומצננים, יוצרים "גומה" בחלקו העליון ומכניסים ריבוע "רבע לשבע" חמאת בוטנים ומיישרים.
  • להרכבה:
    • לפני שמעצבים את הקאפקייקס מקציפים את תערובת השוקולד הלבן הקרה, לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
    • מעבירים לשקית זילוף עם "פיית זילוף" חלקה ומעטרים את הקאפקייקס, מקשטים בשוקולד מריר מגורר.
    • לפני שמעצבים את הקאפקייקס מקציפים את תערובת השוקולד הלבן הקרה, לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
    • מעבירים לשקית זילוף עם "פיית זילוף" חלקה ומעטרים את הקאפקייקס, מקשטים בשוקולד מריר מגורר.
  • מעבירים לשקית זילוף עם "פיית זילוף" חלקה ומעטרים את הקאפקייקס, מקשטים בשוקולד מריר מגורר.
  • 1
  • לפני שמעצבים את הקאפקייקס מקציפים את תערובת השוקולד הלבן הקרה, לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
  • 2
  • מעבירים לשקית זילוף עם "פיית זילוף" חלקה ומעטרים את הקאפקייקס, מקשטים בשוקולד מריר מגורר.
  • 3 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar בועז מונטג הגיב:

      יצא מעולה הכנתי לילדים שלי והם אהבו מאוד

    2. Avatar אפרת עמיר הגיב:

      במתכון כתוב 1 מיכל שמנת של 38% ובהסבר כת6ב להטסיף את שני השמנת 38%…מה הכמות הנכונה למתכון?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0