אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קאפקייקס קפה עם קרם שוקולד חלב והקצפת של מילקי

קאפקייקס קפה רכים ונימוחים במילוי של קרם שוקולד רך וציפוי מרשים של הקצפת של מילקי.
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: בינוני
כמות: כ- 12 קפאקייקס
4 תגובות

מצרכים

לקרם שוקולד חלב:220 גרם שוקולד פרה חלב
125 מ"ל שמנת מתוקה (חצי מכל)

לקאפקייקס קפה:120 גרם חמאה מומסת, פושרת
185 גרם סוכר לבן (כוס פחות כף)
200 מ"ל שמנת חמוצה (מיכל אחד)
2 ביצים בגודל L
כפית תמצית וניל
כף קפה נמס ע מומס בכ-2 כפות מים רותחים
210 גרם קמח לבן (1/2 כוסות)
1/2 1 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית סודה לשתייה
קורט מלח

לקצפת:1 מכל שמנת מתוקה קרה מאוד

לקישוט:80 גרם שוקולד פרה חלב

לקרם שוקולד חלב:
  • ממיסים בקערה קטנה את השוקולד והשמנת.  מוסיפים פנימה קורט מלח, מערבבים היטב ומצננים בטמפ' החדר.
  • ממיסים בקערה קטנה את השוקולד והשמנת.  מוסיפים פנימה קורט מלח, מערבבים היטב ומצננים בטמפ' החדר.
1
  • ממיסים בקערה קטנה את השוקולד והשמנת.  מוסיפים פנימה קורט מלח, מערבבים היטב ומצננים בטמפ' החדר.
  • לקאפקייקס קפה:
    • מערבבים בקערה את החמאה והסוכר. מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים, הוניל והקפה ומערבבים לאיחוד.
    • בקערה נוספת, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מאחדים בין הקערה עם הקמח לקערה עם החומרים הרטובים, ומקפלים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
    • יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים מרופדת במנז'טים, וממלאים כל שקע עד ¾ גובה.
    • אופים את הקפאקייקס כ 15-20 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגות יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים לטמפ' החדר.
    • מערבבים בקערה את החמאה והסוכר. מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים, הוניל והקפה ומערבבים לאיחוד.
    • בקערה נוספת, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מאחדים בין הקערה עם הקמח לקערה עם החומרים הרטובים, ומקפלים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
    • יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים מרופדת במנז'טים, וממלאים כל שקע עד ¾ גובה.
    • אופים את הקפאקייקס כ 15-20 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגות יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים לטמפ' החדר.
  • בקערה נוספת, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מאחדים בין הקערה עם הקמח לקערה עם החומרים הרטובים, ומקפלים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 1
  • מערבבים בקערה את החמאה והסוכר. מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים, הוניל והקפה ומערבבים לאיחוד.
  • 2
  • בקערה נוספת, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מאחדים בין הקערה עם הקמח לקערה עם החומרים הרטובים, ומקפלים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3
  • יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים מרופדת במנז'טים, וממלאים כל שקע עד ¾ גובה.
  • 4
  • אופים את הקפאקייקס כ 15-20 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגות יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים לטמפ' החדר.
  • למילוי שוקולד חלב:
    • בעזרת סכין חדה או כפית פריזיאן יוצרים חור קטן במרכז כל עוגה ויוצקים פנימה את קרם השוקולד עד לכיסוי השקע. לאחר כמה דקות הקרם שוקע מעט ומכסים את השקעים בפירורי העוגה.
    • בעזרת סכין חדה או כפית פריזיאן יוצרים חור קטן במרכז כל עוגה ויוצקים פנימה את קרם השוקולד עד לכיסוי השקע. לאחר כמה דקות הקרם שוקע מעט ומכסים את השקעים בפירורי העוגה.
    1
  • בעזרת סכין חדה או כפית פריזיאן יוצרים חור קטן במרכז כל עוגה ויוצקים פנימה את קרם השוקולד עד לכיסוי השקע. לאחר כמה דקות הקרם שוקע מעט ומכסים את השקעים בפירורי העוגה.
  • להרכבת הקאפקייקס:
    • מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל כל עוגה.
    • בעזרת סכין מגלפים מעט שוקולד חלב מפזרים מעל כל קאפקייק.
    • מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל כל עוגה.
    • בעזרת סכין מגלפים מעט שוקולד חלב מפזרים מעל כל קאפקייק.
  • בעזרת סכין מגלפים מעט שוקולד חלב מפזרים מעל כל קאפקייק.
  • 1
  • מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל כל עוגה.
  • 2
  • בעזרת סכין מגלפים מעט שוקולד חלב מפזרים מעל כל קאפקייק.
  • 4 תגובות
    1. Avatar חגית הגיב:

      במה אפשר להמיר את השמנת חמוצה לפרווה?

    2. Avatar נעה הגיב:

      מה כמות הקאפקייקסים שיוצאים?

    3. Avatar אילנה הגיב:

      כמות הקמח היא כוס וחצי (210גר')ולא כפי שכתוב

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0